ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Reaction score
0
Ειστε ευχαριστημενοι με την ποιοτητα της εικονας κ με το δεκτη που δινει η νοβα? σκεφτομαι να γινω συδρομητης αλλα φοβαμαι μηπως ο δεκτης τους δεν εχει καλη εικονα σε μεγαλες ιντσες ( πανω απο 46-50)! Εχω εναν δεκτη hd συνδεδεμενος με ονκυο906 με hdmi k ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ την εικονα του σε δορυφορικα καναλια , o δικος τους τι λεει απο εικονα/ κ πως θα μπορουσα να τον συνδεσω με τον ονκυο να εκμεταλευτω το σκαλερ του? η δεν αξιζει κ λεω μπαρουφες????:142:

Reaction score
0
Για τα 60 ευρω,οχι,δεν αξιζει,και εγω το εχω μετανιοσει,δεν σε αφηνει να βαλεις την καρτα σε αλλο δεκτη,το πιατο ειναι τελειως χαλια,ο αποκοδηκοποιητης ειναι ενας panasat 1110,εκτως απο το οτι αναβει γρηγορα,δεν εχει τιποτα απολυτως καλο.Τωρα εσυ,βγαλε συμπερασμα.

Reaction score
20.832
Απάντηση: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Xάλια ποιότητα τα περισσότερα κανάλια, κι όχι μόνο στον δέκτη της...

Reaction score
0

Παρακολουθούσα tennis masters από monte carlo από sky sports..Το άλλαξα σε κάποια φάση στο novasports..

Άλλα χρώματα βασικά..Λες και παίζανε σε διαφορετικό γήπεδο..:111:

Reaction score
0

Ετσι, έτσι κι εγώ, έβλεπα animal planet στο σπίτι και είχε pixel στην οθόνη (λέω θα φταίει το IPTV). Την ίδια μέρα πήγα σε ένα κατάστημα forthnet να πληρώσω την συνδρομή και είχε nova απο δορυφόρο. Το animal planet είχε και εκεί τα ίδια ΑΚΡΙΒΟΣ χάλια...
Aσε που η νέα κάρτα που σου δείνουν δεν μπαίνει πουθενά, παρα μόνο στον panasat/SD. Έλεος........

Reaction score
0

Πιο χαλια ποιοτητα δεν υπαρχει. Ακομα και το αναλογικο τοπικο καναλι στην πολη μου καλυτερα παιζει :105:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ομολογω πως με τον Spiderbox 9000hd η εικονα της Νοβα απογειωθηκε! Φυσικα δουλεψε ο σκαλερ του δεκτη ωστε τα σχεδον απαραδεκτης ποιοτητας εικονας καναλια να γινουν αντιστοιχης ποιοτητας με τα ψηφιακα της ΕΡΤ! Και, παραδοξως, καλυτερα και απο τα αναλογικα που τα πιανω περιφημα!

Reaction score
0

Αίσχος, δεν μας φτάνουν όλα αυτά, μου ήρθε και ο λογαριασμός με ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή κατά ένα ευρώ. Λες και βλέπουμε τα σπουδαία κανάλια (αν βγάλεις όλα τα ελεύθερα δορυφορικά, που τα δείνει λες και είναι δικά της, στην ουσία μας προσφέρει 3 κινηματογραφικά και 3 αθλητικά -τα άλλα κανάλια, δείχνουν κάτι 2 φορές την εβδομάδα-, λες και μας προσφέρει την ποιότητα και τις υπηρέσιες άλλων δορυφορικών εταιρειών (βλέπε SKY digital). Και να φανταστεί κανείς ότι στην Κύπρο έχουν κάνει μείωση τιμών γιατί αφουγκράζονται τα προβλήματα του Κυπριακού λαού...
Βρε δεν πάτε να *%*^&%*^&%^%!!!!!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

δηλαδή ο Ελληνικός λαός δεν έχει προβλήματα?
Πάντως πραγματικά να βλέπουμε τους αλλους , αλλά να ρίχνουμε και καμμιά ματια τι γίνεται στο "σπίτι" μας (γενικά μιλάω) γιατι ...πέφτει και μας πλακώνει...:117:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.622

Αίσχος, δεν μας φτάνουν όλα αυτά, μου ήρθε και ο λογαριασμός με ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή κατά ένα ευρώ. Λες και βλέπουμε τα σπουδαία κανάλια (αν βγάλεις όλα τα ελεύθερα δορυφορικά, που τα δείνει λες και είναι δικά της, στην ουσία μας προσφέρει 3 κινηματογραφικά και 3 αθλητικά -τα άλλα κανάλια, δείχνουν κάτι 2 φορές την εβδομάδα-, λες και μας προσφέρει την ποιότητα και τις υπηρέσιες άλλων δορυφορικών εταιρειών (βλέπε SKY digital). Και να φανταστεί κανείς ότι στην Κύπρο έχουν κάνει μείωση τιμών γιατί αφουγκράζονται τα προβλήματα του Κυπριακού λαού...
Βρε δεν πάτε να *%*^&%*^&%^%!!!!!!!

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1083329&postcount=5

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

59.9 / 1.19 = 50,336€ (χωρίς ΦΠΑ 19%)

Άρα η νέα τιμή: 50,336 * 1.21 = 60,906€ (με ΦΠΑ 21% & με στρογγυλοποίηση 60,91€)
Εστω και ότι η αυξηση του ΦΠΑ ανέβασε τις τιμές.
Αυτοί που εργάζονται στο τμήμα marketing της εταιρίας, δεν θα επρεπε με κάποιο τρόπο να απαιτήσουν απο το λογιστηριο να μην ξεπεράσει η τιμή το ψυχολογικό όριο των 59 ευρώ και να μην πάει στα 60?
Εξάλλου θα χάσουν 1 ευρώ? βεβαια 1 ευρώ χ 300.000 συνδρομητές κάνεις 300.000 ευρω, αλλά οι συνολικές απώλειες (γιατι σίγουρα θα υπάρχουν) θα είναι μόνιμες και σε βάθος χρόνου μεγαλύτερες....

Τέλος πάντων, μονοπώλιο είναι, ότι θέλουν κάνουν...:141:

Reaction score
0

Μονοπωλιο ειναι τωρα. Σε λιγο καιρο ομως θα τους καιει !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis