ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ...ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ειπαμε για "εντεχνο", ειπαμε για το "καλυτερο", τωρα τι λετε να πουμε και για το... "ψυχογραφημα"; Δηλ ποιο ειναι αυτο το τραγουδι που ταιριαζει περισσοτερο στον χαρακτηρα και στη ψυχολογια μας (κατι σαν...ζωδιο:137:), και που μπορουμε να πουμε οτι ειναι 'εμεις". Βεβαια, θα προτιμουσα να αναφερθουμε σε Ελληνικο τραγουδι, αλλα δεδομενου του...πολυσυλλεκτικου χαρακτηρα του avsite, μπορειτε να αναφερετε οποιοδηποτε νομιζετε. Και για να κανω την αρχη, ανεβαζω το "δικο μου" εδω:
http://rapidshare.com/files/2118982...___921___931_____924_.___913___929___915___93.
Λοιπον; εχετε το "θαρρος" να...ανοιχτετε;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.938
Απάντηση: ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ...ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ;

Βασικά, ως κοινότητα μας ταιριάζει αυτό... :114: :114:

[YOUTUBE]Y4RVbSeQFYc[/YOUTUBE]

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βασικά, ως κοινότητα μας ταιριάζει αυτό... :114: :114:
Μην το χαλας βρε γειτονα! Ντιβανι ...ψυχολογου εστρωσα, οχι ψυχιατρου:138:

Reaction score
40

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ
[YOUTUBE]lIhF7bt0-0A[/YOUTUBE]
και από την ίδια ταινία όλα τα τραγούδια:138:
Τι λες γιατρέ θα ζήσω?

exile

Videocameras
Reaction score
4.511

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f4hM8PKIjAU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f4hM8PKIjAU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Είναι δύσκολο, κατά τη γνώμη μου, ένα τραγούδι με στίχους να αντιπροσωπεύσει πλήρως έναν άνθρωπο άλλο εκτος από το στιχουργό του.
"Με αντιπροσωπεύει" σημαίνει νιώθω σαν να είναι δικό μου (άσχετα αν οι στίχοι είναι έως και αριστουργηματικοί και ποτέ δεν θα μπορούσα να το γράψω εγώ έτσι). Σαν κάποιος να διάβασε το μυαλό μου. Αν λοιπόν το νιώθω δικό μου, κάπου, δεν μπορεί, όλο και μια λεξούλα θα μου χτυπήσει, θα με αποστασιοποιήσει, γιατί σπάει τη ροή των "δικών μου" σκέψεων, βιωμάτων, αναμνήσεων και θυμίζει ότι είναι αλλουνού. Συνεπώς, για μένα προσωπικά, όσο και να με εκφράζει ένα τραγούδι, η μουσική που είναι... εγώ, είναι ορχηστρική.

Στην κορυφή...
Apocalyptica - Path

κι αμέσως μετά άλλα δύο πολύ αγαπημένα -
[reliops=Manos Hadjidakis - Oi Dolofonoi (Hamogelo Tis Tzokontas)][youtube]G2VnIQy-KPA[/youtube][/reliops]
[reliops=Wim Mertens - Struggle for Pleasure][youtube]LvZQOYzycVA[/youtube][/reliops]

Reaction score
6
Είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς μόνο ένα τραγούδι.

Τέλος πάντων εμένα με αντιπροσωπεύει (πιστεύω) το παρακάτω τραγούδι.

Μου το έχουν πει εξάλλου....μου βάζουν 20 με άριστα το 10!!!:611:

[YOUTUBE]C_rl9EtWyTM&feature=related[/YOUTUBE]

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Mερικα βιντεο ειναι ειτε "private" (της Μαριας το α΄) ειτε δεν κατεβαινουν στην χωρα μας (Χριστινας η Lady)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το δικό μου όντως είναι private, γιατί δεν εμφανίζεται στη χώρα μας (τι κακό και τούτο που ενέσκηψε :141:), κι επειδή το είχα κάνει download, το ξανανέβασα ως private για να μην το ξανακόψουν, Νόμιζα ότι τα private δεν βγαίνουν στην αναζήτηση, αλλά άμα έχεις το link παίζουν. Φαίνεται έκανα λάθος...

(συγγνώμη για την off-topic παρέμβαση, αλλά ανέφερα το θέμα με το youtube μήπως ενδιαφέρει κι άλλους)

Reaction score
4

Να'μαι :102:

Μια καντάδα και με φίλους.

[youtube]hyXwz2XgJtg[/youtube]

[youtube]AA6G0Fq7d5U[/youtube]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members