ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ CRYSTAL AUDIO

Reaction score
7.104
Σκεφτομαι να αγορασω ενα γιατι μου κανει διαφορα κολπα η ΔΕΗ τις τελευταιες μερες,θα εχω προβλημα στον ηχο?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Προσωπικα ειμαι εναντιον της χρησης καθε πολυμπριζου με αντικεραυνικη προστασια . Οπου και οποιοι γνωστοι μου τα εχουμε δοκιμασει χαλανε τον ηχο .

Reaction score
0
LUXMAN said:
Προσωπικα ειμαι εναντιον της χρησης καθε πολυμπριζου με αντικεραυνικη προστασια . Οπου και οποιοι γνωστοι μου τα εχουμε δοκιμασει χαλανε τον ηχο .
Πιστεύω καλύτερα να χαλάσει λίγο ο ήχος, παρά να καρβουνιάσει όλο το σύστημά μου.

Reaction score
12
Απάντηση: ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ Crystal Audio

apo prosopikh ebeireia sas lew pws to polibrizo asfaleias einai epiikos aporethto sta ixosusthmata mas!apo ipertash tou diktiou kaikan oloi oi eisodoi kai oi eksodoi tou silektikou enisxhth mou ths akai 1969 mod.!opote an den thelete na klete ta evro pou ksodepsate dwste to ligotero mia 50ara(to mikroteero ths crystal nomizw toso paei)gia na exete to kefali sas isixo:)

HV

Reaction score
0
Εγω εχω 2 UPS και 4 πολυμπριζα ασφαλειας Just In Case....
Εκτος απο τα Crystal που ειναι πολυ καλα εχω και Belkin.

Reaction score
13
Σκεφτομαι να αγορασω ενα γιατι μου κανει διαφορα κολπα η ΔΕΗ τις τελευταιες μερες,θα εχω προβλημα στον ηχο?
To πολυμπριζο αυτο ή και αλλα σαν κι αυτο προστατευουν απο υπερτασεις της ΔΕΗ, και με ποιον τροπο ??
Εκτος απο υπερτασεις, μηπως κανει και τιποτε αλλο.

Reaction score
12

agapite mixalh ta polipriza asfaleias genika prostatevoun to shstamasou apo tis taladefseis tou diktiou ipertash h ptwsh tashs kok!exoun piknwtes kai kapoia pineia mesa tous giafto to skopo epishs na ksereis pws to revma apo to diktio erxete tis perissoteres fores poli vromiko opote polla apo afta exoun kai statheropoiites tashs,filtra k.a gia na menei statherh kai katharh i roi tou simatos!akoma iparexoun kai idika kalwdia enisxutwn pou ektos tou otiu einai panakriva voitane kai afta poli

Reaction score
13
Re: Απάντηση: ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ Crystal Audio

agapite mixalh ta polipriza asfaleias genika prostatevoun to shstamasou apo tis taladefseis tou diktiou ipertash h ptwsh tashs kok!exoun piknwtes kai kapoia pineia mesa tous giafto to skopo epishs na ksereis pws to revma apo to diktio erxete tis perissoteres fores poli vromiko opote polla apo afta exoun kai statheropoiites tashs,filtra k.a gia na menei statherh kai katharh i roi tou simatos!akoma iparexoun kai idika kalwdia enisxutwn pou ektos tou otiu einai panakriva voitane kai afta poli
Ευχαριστω ειλικρινα που ασχολεισαι. Δεν θελω να σου το χαλασω αλλα... καμμια σχεση με προστασια απο διακυμανσεις του δικτυου.
Τα πηνια και πυκνωτες που αναφερεις καταπνιγουν τις Ραδιοσυχνοτητες. Βεβαια κατι ειναι κι αυτο.

Γιατι δεν γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες ?
Προσωπικα δεν εχω προβλημα αλλα αλλοι ισως εχουν.

Για πιο πολλα στο θεμα AC Line Voltage stabilizers :
http://www.Audiocraftworks.gr/gr/pages/arthra/erotapant/acline.htm

Reaction score
14

Γιατι δεν γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες ?
Προσωπικα δεν εχω προβλημα αλλα αλλοι ισως εχουν.

Σε ευχαριστώ Μιχάλη. ;-)

Και αν θα ήθελες....προχώρα λίγο παρακάτω αναπτύσοντάς μας το τι καλό ή κακό συμβαίνει με τα πολύμπριζα;
Με τα απλά, με τα προστασίας, με αυτά από ξύλο κερασίας που πωλούνται στην εξευτελιστική τιμή των 400 € :shock: , τα hiend κλπ κλπ κλπ.

Reaction score
13

προχώρα λίγο παρακάτω αναπτύσοντάς μας το τι καλό ή κακό συμβαίνει με τα πολύμπριζα;
Με τα απλά, με τα προστασίας, με αυτά από ξύλο κερασίας που πωλούνται στην εξευτελιστική τιμή των 400 € :shock: , τα hiend κλπ κλπ κλπ.
Παραπερα απο την παραπομπη που ηδη εδωσα, δεν υπαρχει κατι κακο στα Πολυμπριζα, αρκει να μην ειναι ευτελους ποιοτητας. Ορισμενα απο αυτα ακολουθουν τον κανονα της υπερβολης που διακρινει το ολο αθλημα.
Τα ενσωματωμενα φιλτρα RFI ειναι ενα Υπερ, ομως αφηστε μεγαλα περιθωρια ρευματος, σε σχεση με αυτο που αναγραφεται σαν προδιαγραφη του φιλτρου.
Τι να πει κανεις για το ξυλο. Ειναι θεμα αισθητικης.
Εαν ο "μερακλης" Χαιεντας θεωρει απαραιτητη την υπαρξη Χαιεντ σταχτοδοχειων στον χωρο του, υπογεγραμενων απο τον ταδε δοκτορα της Χαιεντολογιας, δεν ειμαι εγω αυτος που θα του το χαλασει.

Reaction score
12

λοιπον λοιπον εγινε μια μικρη παρεξηγηση.Αγαπητε μιχαλη αν εδωσα λατηοσ πλιροφορια τοτε ζητς ειλικρηνα συγνωμη θα το ψαξωτο θεμα και θα ενημερωθω καλυτερα!οσο για τα πολιπριζα ασφαλειας δεν νομιζω να ειναι χαι φιντελισμος να θες να προστατεπσεις τα μηχανηματα σου ιδικα οταν βρισκεσαι(πχ εγω σπουδες)εκτος αθηνων που το δικτιο κανει πολλα τρελα οπως πατρα πχ και στο κατω κατω κατω δεν ειναι πολλα τα χρηματα 50-100ε και εχεις το κεφαλι σου ισυχο γιατι οπβς ειπα και σε προηγουμενο ποστ ο καμενος φυσαει και το γιαουρτι:p

Reaction score
298
Ένας φίλος έχει κάνει την καλύτερη δουλειά: οι πρίζες που ρευματοδοτούν το home cinema και το στερεοφωνικό έχουν τη δική τους χωριστή ασφάλεια και διακόπτη στον πίνακα. Έτσι είναι ήσυχος ακόμα και όταν ο γιός του, που είναι 15 μηνών, πάει και παίζει με τα κουμπάκια. Κατεβάζει διακριτικά το διακόπτη και όλα καλά.

Reaction score
13

λοιπον λοιπον εγινε μια μικρη παρεξηγηση.Αγαπητε μιχαλη αν εδωσα λατηοσ πλιροφορια τοτε ζητς ειλικρηνα συγνωμη

Δεν υπαρχει λογος συγνωμης, φιλε μου. Ομως, για αλλη μια φορα, το πολυμπριζο δεν σε προστατευει απο ολων των ειδων τις Υπερτασεις. Εκτος και εαν αναφερεσαι σε κατι που δεν γνωριζω. Τι εννοεις πολυμπριζο ασφαλειας. Τι ειδος ασφαλειας υποτιθεται οτι προσφερει ??

θα το ψαξωτο θεμα και θα ενημερωθω καλυτερα!οσο για τα πολιπριζα ασφαλειας δεν νομιζω να ειναι χαι φιντελισμος να θες να προστατεπσεις τα μηχανηματα σου ιδικα οταν βρισκεσαι(πχ εγω σπουδες)εκτος αθηνων που το δικτιο κανει πολλα τρελα οπως πατρα πχ και στο κατω κατω κατω δεν ειναι πολλα τα χρηματα 50-100ε και εχεις το κεφαλι σου ισυχο γιατι οπβς ειπα και σε προηγουμενο ποστ ο καμενος φυσαει και το γιαουρτι:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas