- Reaction score
- 7.104
Σκεφτομαι να αγορασω ενα γιατι μου κανει διαφορα κολπα η ΔΕΗ τις τελευταιες μερες,θα εχω προβλημα στον ηχο?
Πιστεύω καλύτερα να χαλάσει λίγο ο ήχος, παρά να καρβουνιάσει όλο το σύστημά μου.LUXMAN said:Προσωπικα ειμαι εναντιον της χρησης καθε πολυμπριζου με αντικεραυνικη προστασια . Οπου και οποιοι γνωστοι μου τα εχουμε δοκιμασει χαλανε τον ηχο .
To πολυμπριζο αυτο ή και αλλα σαν κι αυτο προστατευουν απο υπερτασεις της ΔΕΗ, και με ποιον τροπο ??Σκεφτομαι να αγορασω ενα γιατι μου κανει διαφορα κολπα η ΔΕΗ τις τελευταιες μερες,θα εχω προβλημα στον ηχο?
Ευχαριστω ειλικρινα που ασχολεισαι. Δεν θελω να σου το χαλασω αλλα... καμμια σχεση με προστασια απο διακυμανσεις του δικτυου.agapite mixalh ta polipriza asfaleias genika prostatevoun to shstamasou apo tis taladefseis tou diktiou ipertash h ptwsh tashs kok!exoun piknwtes kai kapoia pineia mesa tous giafto to skopo epishs na ksereis pws to revma apo to diktio erxete tis perissoteres fores poli vromiko opote polla apo afta exoun kai statheropoiites tashs,filtra k.a gia na menei statherh kai katharh i roi tou simatos!akoma iparexoun kai idika kalwdia enisxutwn pou ektos tou otiu einai panakriva voitane kai afta poli
Γιατι δεν γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες ?
Προσωπικα δεν εχω προβλημα αλλα αλλοι ισως εχουν.
Παραπερα απο την παραπομπη που ηδη εδωσα, δεν υπαρχει κατι κακο στα Πολυμπριζα, αρκει να μην ειναι ευτελους ποιοτητας. Ορισμενα απο αυτα ακολουθουν τον κανονα της υπερβολης που διακρινει το ολο αθλημα.προχώρα λίγο παρακάτω αναπτύσοντάς μας το τι καλό ή κακό συμβαίνει με τα πολύμπριζα;
Με τα απλά, με τα προστασίας, με αυτά από ξύλο κερασίας που πωλούνται στην εξευτελιστική τιμή των 400 € :shock: , τα hiend κλπ κλπ κλπ.
λοιπον λοιπον εγινε μια μικρη παρεξηγηση.Αγαπητε μιχαλη αν εδωσα λατηοσ πλιροφορια τοτε ζητς ειλικρηνα συγνωμη
Δεν υπαρχει λογος συγνωμης, φιλε μου. Ομως, για αλλη μια φορα, το πολυμπριζο δεν σε προστατευει απο ολων των ειδων τις Υπερτασεις. Εκτος και εαν αναφερεσαι σε κατι που δεν γνωριζω. Τι εννοεις πολυμπριζο ασφαλειας. Τι ειδος ασφαλειας υποτιθεται οτι προσφερει ??
θα το ψαξωτο θεμα και θα ενημερωθω καλυτερα!οσο για τα πολιπριζα ασφαλειας δεν νομιζω να ειναι χαι φιντελισμος να θες να προστατεπσεις τα μηχανηματα σου ιδικα οταν βρισκεσαι(πχ εγω σπουδες)εκτος αθηνων που το δικτιο κανει πολλα τρελα οπως πατρα πχ και στο κατω κατω κατω δεν ειναι πολλα τα χρηματα 50-100ε και εχεις το κεφαλι σου ισυχο γιατι οπβς ειπα και σε προηγουμενο ποστ ο καμενος φυσαει και το γιαουρτι![]()