ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ME TECHNICS 1200 MK2

Reaction score
1.547
καλησπερα! κατευθειαν στο θεμα ! εχω 3 ΜΚ2 με αρκετα χρονια διαφορας μεταξυ τους. ενα απο τα 3 εχει το ακολουθο προβλημα.. το σημειο 0 του πιτς κοντρολ εχει μεταφερθει στο +2 σχεδον και δεν αναβει και το πρασινο λεντ. το πιτς γλυστραει κανονικοτατα χωρις να γρατζουναει κλπ και δουλευει κανονικα σε ολο του το ρειντζ.
το αλλο μου ΜΚ2 εχει το ακολουθο και κλασικο προβλημα στα τεκνικς ... στις περιοχες πολυυυ κοντα στο 0 αρχιζει και τρελενεται...! και αυτο στο μιξινγκ δεν ειναι καθολου καλο οπως καταλαβαινεται... πριν χρονια ειπα να το ανοιξω να το καθαρισω μπας και λυθει το προβλημα...το ανοιξα το καθαρισα του περασα λυπαντικο..με την εφκαιρια εβγαλα και το ενοχλητικο κλικ στο 0 αλλα τα πραγματα δεν αλλαξαν...εγινε πιο σμουθ σε αισθηση αλλα στο 0 παλι τα ιδια!! οποτε αποφασισα να το αλλαξω...πηρα το ανταλλακτικο απο το χαι-φαι παουερ στην αθηνα μου το εβαλε ο ηλεκτρονικος μου γιατι με τις κολλησεις δε τα παω καλα.... και...παλι τα ιδια!!:121:
υπαρχει κανεις να ξερει τι παιζει με αυτα τα παλιοπιτς???:114::121:

Reaction score
29.524
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ME TECHNICS 1200 MK2

Είναι πρόβλημα στην πλακέτα , στο quartz , θέλει κοίταγμα απο εξουσιοδουημένο service.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.147
θα λεγα να μη το κανεις μπαιπας, μην εχεις τιποτα αλλα θεματα μετα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508