ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Reaction score
0
Καλησπέρα!Θα ήθελα τη βοηθειά σας και τισ γνώσεις σας!Σκοπεύω να αγοράσω μια TV!Η μια ειναι 32 lcd SAMSUNG LE-32R86BDX και η άλλη plasma PANASONIC TH-37PV45!Η δεύτερη ειναι πιο φθηνή,πιο μεγάλη και έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά!Δε ξέρω τι να πάρω!Καμιά βοήθεια???
Ευχαριστώ!

Reaction score
50
Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να πάς να τις δεις κάπου.
Αυτό που με εντυπωσίασε στην Panasonic (το οποίο φαντάζομαι είναι γενικό χαρακτηριστικό στις plasma εναντι στις LCD) είναι ότι έχει πραγματική θέαση από το πλάι. Στις LCD που έχω δει, ναι μεν βλέπεις αλλά η φωτηνότητα και τα χρώματα αλοιώνονται πολύ.
Επίσης μάλλον θα έχει καλύτερη ποιότητα σε τηλεοπτικό σήμα (σε dvd δεν ξέρω)
Αν ήταν και πιο όμορφη .... (μαύρη)

Reaction score
0
Ψήφο στην Panasonic και από μένα. Καλύτερα χρώματα, βάθος στην εικόνα και γενικά σαφως καλύτερη ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα. Οι LCD έχουν να διανύσουν αρκέτο δρόμο ακόμα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλησπέρα!Θα ήθελα τη βοηθειά σας και τισ γνώσεις σας!Σκοπεύω να αγοράσω μια TV!Η μια ειναι 32 lcd SAMSUNG LE-32R86BDX και η άλλη plasma PANASONIC TH-37PV45!Η δεύτερη ειναι πιο φθηνή,πιο μεγάλη και έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά!Δε ξέρω τι να πάρω!Καμιά βοήθεια???
Ευχαριστώ!
Αν έτσι και αλλιώς δεν πας σε μία 1080p τηλεόραση τότε η Panasonic είναι καλύτερη λύση...

Reaction score
0
η θεση μου ειναι παγια και θα την επαναλαβω ... ΑΥΤΟ που ΣΟΥ αρεσει ... αυτο που ταιριαζει στην αισθητικη σου, τα χρωματα που θεωρεις ΕΣΥ φυσικά ... αν δεν μπορεις εσυ να αποφασίσεις, παρε μαζι σου και μια φίλη η φίλο σου ... ολες λίγο πολύ αποδίδουν υπό φυσιολογικές συνθήκες το ίδιο ... αν ενα εγκριτο περιοδικό του χώρου αδυνατεί να δώσει βαθμολογία διαφορετική από μοντέλο σε μοντέλο της τάξης του 0,2/10 καταλαβαινεις ότι οι διαφορες δεν ειναι ορατες από εμας ...

αν ωστόσο η ερώτηση είναι: "πια τεχνολογία να διαλέξω" ... τοτε ίσως καποιος άλλος να σε βοηθήσει ...

Reaction score
0
Η pana δεν μπορεί να συγκριθεί με την samsung. Είναι σαφώς πολύ μα πάρα πολύ καλύτερη τηλεόραση. Εσύ αυτό στο μαγαζί που θα τις δεις δεν μπορείς να το καταλάβεις, εκτός αν είσαι παθών (όπως πολοί από μας). Στο σπίτι σου όμως και ιδιαίτερα σε σκοτεινό δωμάτιο η διαφορά βγάζει μάτια. Αν δεν την θές για σύνδεση με pc (στην οποία η plasma 'καίγονται') πάρε την pana.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.883
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis