ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ SAMSUNG

Reaction score
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΝΩΜΕΣ.
ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ SAMSUNG LE37B650.
ΕΝΩ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ DVD ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΨΟΓΑ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ:
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ (ΠΧ ΕΙΔΗΣΕΙΣ) ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΤΟ FOCUS TOYS ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΚΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ (Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ) ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΡΟΛ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΠΧ "ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" ΚΛΠ) ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ, ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΑΜΠΑ.
ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ 100ΗΖ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΑ 24ΗΖ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ Η ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Καλώς ήρθατε στο ΑVSite.
Για αρχή θα σας παρακαλούσα να μην γράφετε με κεφαλαία:107:

Όσον αφορά το θέμα με την τηλεόραση,δυστηχώς λόγω της ποιότητας των τηλεοπτικών σημάτων αυτά είναι φαινόμενα που παρατηρούνται σε σχεδόν όλες τις τηλεοράσεις.
Η (σχετική)λύση είναι να απενεργοποιήσετε τα 100Hz όταν βλέπετε τα αναλογικά κανάλια.

Reaction score
0
Δοκιμασε οτι εχει να κανει με επεξαργαστες βελτιωσης εικονας κανετα ολα off.Αν δεν τοτε καλα θα ηταν να τη δει τεχνικος.Μαλον καποιος επεξεργαστης δεν κανει σωστα την δουλεια του.

Reaction score
0
Δοκιμασε οτι εχει να κανει με επεξαργαστες βελτιωσης εικονας κανετα ολα off.Αν δεν τοτε καλα θα ηταν να τη δει τεχνικος.Μαλον καποιος επεξεργαστης δεν κανει σωστα την δουλεια του.
+1. Αυτο θα σου ελεγα και εγω.

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ SAMSUNG

Ευχαριστω για τις πρωτες απαντησεις.
Από οτι εχω δει η τηλεοραση εχει μια ρύθμιση για το Motion plus.
Δεν έχω δει κατι άλλο στο μενου της.
Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμενοι σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις?
Ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ρυθμίσεις και παίξτε με το 100Hz Motion Plus(τις ρυθμίσεις του).
Αν και είναι περισσότερο για θέαση υλικού hi-def,κάνουν δουλειά και σε αναλογικά κανάλια μερικές φορές.

Reaction score
0

ευχαριστώ

Θα τις κανω και θα επανελθω.
Αν υπαρχει και κατι αλλο είμαι ανοιχτός

Reaction score
0

φιλε εχω κ εγω μια 40'b650 και μου κανει τα ιδια ακριβως.επισης οταν βαζω bluray ταινια και βαζω 100hz motion plus στην θεση ομαλη στις γρηγορες κινησεις κανει καποια νερα γυρο απο το περιγραμμα του ανθρωπου η του αντικειμενου που κινειται...και εγω εχω την ιδια απορια.....τωρα η οι δικες μας ειναι προβληματικες η παιζουν ολες ετσι!!!!ας μας απαντησει καποιος που εχει την ιδια τηλεοραση!!!!ευχαριστω

Reaction score
0
προβλημα με samsung 40b650

λοιπον παιδια ακουστε....... στα αναλογικα καναλια μου παρουσιαζεται το εξης φαινομενο....ιδιαιτερα στα κοντινα πλανα τα προσωπα φαινεται σαν να χανουν στιγμιαια το focus και να το επανακτουν μετα απο λιγο η οταν σταματαει η κινηση ,επισης οταν εχει κινουμενα γραμματα απο κατω τα δειχνει εντελως θαμπα και οχι καθαρα με αποτελεσμα να μην μπορεις να τα διαβασεις καλα.ακομη οπως ειπα κ ποιο πανω οταν ενεργοποιω τα 100hz στην θεση ομαλη(και στις ταινιες bluray απο ps3),οταν κοινουνται οι ανθρωποι η αντικειμενα κανει καποια νερα γυρω περιμετρικα απο τον ανθρωπο η απο τα αντικειμενα που κινουνται.......ειναι φυσιολογικο?ετσι κανουν ολες στα 100hz?και καμια φορα δεν μου αναγνωριζει τον σκληρο δισκο!!μπορει καποιος να μου απαντησει?μηπως ειναι προβληματικη κ δεν δουλευει καλα καποιος επεξεργαστης?η ολες οι tv κανουν τα ιδια?ευχαριστω και παλι και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος!!!

Reaction score
0

Με τις ρυθμισεις που μου εδωσε ο φιλος gstriftos νομιζω οτι μετριαστηκε αρκετα το φαινομενο. Βεβαια εγω δεν αφησα την ρυθμιση "ταινια' γιατι μου φαινοταν πολυ σκοτεινη και εβαλα το "τυπικη".
Σκρολ δεν μου ετυχε να πετυχω χθες για να τσεκαρω. Το θεμα ειναι αν γενικα αυτη ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα της τηλ ή αν υπαρχει προβλημα και σε αυτο θα ηθελα βοηθεια αν γινεται. ευχαριστω και παλι

Reaction score
0

φιλε μην παιδευεσαι καθολου.....ετσι παιζουν οι tv στα αναλογικα καναλια.....θα περιμενοθμε μεχρι τον φεβρουαριο που θα γινουν ολα ψηφιακα!!!πηγαινε κανε off την μειωση θορυβου...off τα 100hz και μειωσε την ευκρινεια,μου το ειπαν σε καποιο αλλο forum που υπαρχουν πολλοι τουσ κανουν τα ιδια!!!επισης σε ταινιες blueray βαλε τα 100hz σε ρυθμιση 7...8...9 και οχι 10!!!!μπορεις να μου πεις καμια καλη ρυθμιση?τα λεμε και πειμενω κ εγω καποια βοηθεια!!!!ευχαριστω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
merged.
Dragon κοίτα και τις ρυμίσεις στο ποστ νο6

και καμια φορα δεν μου αναγνωριζει τον σκληρο δισκο
Είναι συχνό το φαινόμενο ή σπάνιο?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752