ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΧΟΥ TV+HARMAN KARDON

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους. Νέος στο χώρο και εγώ και είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που είχε τη περασμένη εβδομάδα η mediamarkt με τον Harman Kardon 151s+ 5,1 ηχεία και σε συνδυασμό με μια Philips32pfl8404 που έχω να φτιάξω ένα αξιοπρεπές σύστημα εικόνας και ήχου.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τον ήχο της τηλεοράσεως ο οποίος δε περνάει από τον ενισχυτή όπως θα έπρεπε μέσω hdmi με αποτέλεσμα να μην ακούω ήχο όταν βλέπω tv. Με όλα τα άλλα υποσυστήματα που είναι και αυτά συνδεδεμένα με τον ενισχυτή δεν έχω κανένα θέμα. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο hdmi όπως επίσης και μέσα από coaxialνα περάσω ήχο αλλά και πάλι τίποτα.
Έχει κανείς καμία ιδέα τι συμβαίνει και τι κάνω σε μια τέτοια περίπτωση?

ika

News
Reaction score
16.745
Έχετε συνδέσει την TV από το σωστό της HDMI, δηλ αυτό που δίνει (A)udio (R)eturn (C)hannel?

ika

News
Reaction score
16.745
Σε Panasonic, υπάρχει στο TC κουμπί που επιλέγεις που στέλνει τον ήχο και αν διαλέξω τον AVR τον ανοίγει αυτόματα, μήπως και στο TC της Philips υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

Reaction score
0
Σε Panasonic, υπάρχει στο TC κουμπί που επιλέγεις που στέλνει τον ήχο και αν διαλέξω τον AVR τον ανοίγει αυτόματα, μήπως και στο TC της Philips υπάρχει κάτι αντίστοιχο?
μπα δεν εχει κατι τετοιο δυστυχως.

ika

News
Reaction score
16.745
Κάντε και μια κρούση στον πωλητή, μήπως ξέρει κάτι παραπάνω.

ika

News
Reaction score
16.745
Καλή τύχη, ελπίζω κάτι σοφτγουερικής ρύθμισης να είναι.

ΥΓ. Αναλογική RCA έξοδο ήχου έχει η TV για μια ακόμα δοκιμή?

Reaction score
0
Καλή τύχη, ελπίζω κάτι σοφτγουερικής ρύθμισης να είναι.

ΥΓ. Αναλογική RCA έξοδο ήχου έχει η TV για μια ακόμα δοκιμή?
εχει και ηταν το επομενο βημα μου απλα ηθελα να αποφυγω το αναλογικο για ευνοητους λογους.

Reaction score
255
Ψαξε στο menu της Philips, στις ρυθμισεις ηχου και στις συνδεσεις εξωτερικων συκευων.
Δες επισης αν το HDMI σου, υποστηριζει ARC, κι αν ναι, θα το συνδεσις στο Νο 1 HDMI

Last edited:

Reaction score
0
Ψαξε στο menu της Philips, στις ρυθμισεις ηχου και στις συνδεσεις εξωτερικων συκευων.
Δες επισης αν το HDMI σου, υποστηριζει ARC, κι αν ναι, θα το συνδεσις στο Νο 1 HDMI
Δεν εχει arc συνδεση η tv.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members