Καλησπέρα σε όλους. Νέος στο χώρο και εγώ και είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που είχε τη περασμένη εβδομάδα η mediamarkt με τον Harman Kardon 151s+ 5,1 ηχεία και σε συνδυασμό με μια Philips32pfl8404 που έχω να φτιάξω ένα αξιοπρεπές σύστημα εικόνας και ήχου.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τον ήχο της τηλεοράσεως ο οποίος δε περνάει από τον ενισχυτή όπως θα έπρεπε μέσω hdmi με αποτέλεσμα να μην ακούω ήχο όταν βλέπω tv. Με όλα τα άλλα υποσυστήματα που είναι και αυτά συνδεδεμένα με τον ενισχυτή δεν έχω κανένα θέμα. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο hdmi όπως επίσης και μέσα από coaxialνα περάσω ήχο αλλά και πάλι τίποτα.
Έχει κανείς καμία ιδέα τι συμβαίνει και τι κάνω σε μια τέτοια περίπτωση?
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τον ήχο της τηλεοράσεως ο οποίος δε περνάει από τον ενισχυτή όπως θα έπρεπε μέσω hdmi με αποτέλεσμα να μην ακούω ήχο όταν βλέπω tv. Με όλα τα άλλα υποσυστήματα που είναι και αυτά συνδεδεμένα με τον ενισχυτή δεν έχω κανένα θέμα. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο hdmi όπως επίσης και μέσα από coaxialνα περάσω ήχο αλλά και πάλι τίποτα.
Έχει κανείς καμία ιδέα τι συμβαίνει και τι κάνω σε μια τέτοια περίπτωση?