ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Reaction score
10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ μια ηλεκτρική οθόνη προβολής δεν την ΕΧΩ βάλει ακόμα στην οροφή απλά παρατηρώ στο μισό μέτρο που την ΕΧΩ ανοίξει για να τη δοκιμαςω όταν πατάω το κουμπί να κλείσει στο τέλος μαζεύει ανομοιόμορφα πιο πολυ η μια απο την άλλη πλευρά μια διαφορά 1-2cm τι λέτε να φταίει ;

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.431
αν την εχεις αγορασει απο καταστημα μιλα μαζι τους για πιθανη αντικατασταση αν οχι επισκευη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.026
Ίσως φταίει που την κλείνεις χωρίς να είναι αλφαδιασμένη.

Reaction score
10
Τελικά σήμερα που την έβαλα όλα καλά απλά δεν ήταν αλφάδισμενη παντός η πρώτη εντύπωση απο το Ηλεκτικο πανι που ΠΗΡΑ ειναι ότι αφηνει ζάρες οι οποίες σε κάποιες σκηνές φαινονται λίγο

Reaction score
228
Τί κατηγορίας τιμής είναι, αν επιτρέπεται?
Οι οικονομικές είναι σύνηθες να αφήνουν κάποιες ζάρες.

Reaction score
10
Φίλε μου της reflecta ειναι γερμανική εταιρία 340e κάνει στο skroutz η συγκεκριμένη,εγώ την αγόρασα πριν καιρό σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο γνωριμία στα 180e το είδα ευκαιρία και την ΠΗΡΑ ειναι 16:9 1.0 gain δίνει 106" πάντως τότε που έψαχνα για πανι προβολής κατάλαβα ότι για να παρω μια καλή χωρίς ζάρες και τέτοια έπρεπε να πάω πάνω απο 500e και καλύτερες κατάλαβα ότι ειναι αυτές που εχουν ειδικό μηχανισμό απο πίσω που τις ισιώσουν.Εγω είχα πάρει τότε στα 750e τον benq w1070 τα είδα πολλά να δώσω αλλα τόσα και για πανι βάλε και ενισχυτή και ηχεία που δεν ΕΧΩ πάρει ακόμα και θα ανεβεί και άλλο το κοςτος βάλε και γυψοςανιδα που έκρυψα το πανι αςτα να πάνε

Reaction score
228
Έτσι όπως τα λες είναι, πρέπει να δώσεις αρκετά για καλή οθόνη. Και η δική μου χειροκίνητη των 250 ευρω είναι, έχει κάποιες ζάρες, αλλά όταν βλέπω ταινία δε μπορώ να πω ότι φαίνονται, οπότε μια χαρά.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Δυστυχώς χωρίς εντατήρες αργά ή γρήγορα οι ζάρες θα εμφανιστούν. Κοστίζουν παραπάνω αυτές οι οθόνες.

Reaction score
3.341
Να κάνω μια παρατήρηση .
Έχω αλλάξει έως τώρα 3 οθόνες προβολής 1 no name και 2 lumene και οι τρεις ηλεκτρικές καμιά μα καμία δεν μου έχει κάνει ποτέ ζαρες. αλλά δίνω πολύ μεγάλη προσοχή στην εγκατάσταση, η οθόνη να είναι αλφαδιά οι τρύπες να είναι σωστά μετρημένες χωρίς να στρεσάρει τον σκελετό .

Βέβαια μπορεί να είμαι και τυχερός ....
αλλά μετά από χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα .
λίγη προσοχή και είσαι οκ !

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος