ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ PS 3

Reaction score
0
Καλησπέρα Παιδιά.

Χρειάζομαι Βοήθεια. Και εγώ όπως και ο προηγούμενος συμπάσχων έχω πρόβλημα με την σύνδεση στο network μέσω καλωδίου σε κάποια παιχνίδια.
Συγκεκριμένα πήρα να δοκιμάσω το Pro 2009, μπήκα στο δίκτυο, συνδέθηκά μέσω router με erthenet καλώδιο στο PS3 όλα καλά, αλλά όταν πήγα να συνδεθώ στο δίκτυο του pro για να βρώ servers να "ξετiνάξω" κανένα συνάδελφο απο το εξωτερικό, μου πετάει το ακόλουθο μύνημα

"Unable to transmit using UDP 3658. You may need to connect directly to the internet. Or adjust your device i.e. router settings etc.
Assign DMZ, port mapping, comfigure NAT table and other router settings to the ps3 system. Individual products may use unique terminology."

Δοκίμασα όλα τα port που υπάρχουν αλλά τίποτα. Παιδιά έχω φάει το ξενέρωμα της ζωής μου. Βοηθήστε με σας παρακαλώ.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ PS 3

Καλωδιο δικτυου που το προβλημα του να ειναι οτι δεν συνεργαζεται με ορισμενα παιχνιδια/εφαρμογες δεν υπαρχει.

Το μνμ που σου εμφανιζει ειναι πολυ γενικο,αοριστο και δεν προσδιοριζει τον ενοχο του εγκληματος!
Σε ελευθερη ελληνικη μεταφραση θα ηταν...
Αποσυνδεστε ολα τα καλωδια,αλλαξτε ολες τις ρυθμισεις στις συσκευες σας και προπαντως΄Ο Θεος Βοηθος!

Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι ν`αγορασεις ενα swither δικτυου -κοινως πολυπριζο δικτυου- και να συνδεσεις ολες τις συσκευες,συμπεριλαμβανόμενου και του router,επανω σ`αυτο.

Δεν σου εγγυώμαι πως θα λυθει το προβλημα σου,ομως ειναι το πρωτο βημα για να βρεις την οποια αλλη αιτια.

.

Reaction score
4

Ρε cs εγώ το έχω συνδέσει ασύρματα και παίζω κανονικά C.O.D. (και γενικά έχω ιντερνετ, κτλ) αλλά όταν βάζω το pro βγάζει και εμένα το ίδιο μήνυμα (δεν είναι σίγουρος για τον αριθμό :138: ) !

Επειδή φοβάμαι να αλλάξω τις ρυθμίσεις....μπας και δεν μπαίνει καθόλου, τι γίνεται με το pro, θέλει κάτι ιδιαίτερο για να παίξει ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Πρέπει να ανοίξεις την πόρτα UDP 3658 στον router.
Δες τις οδηγίες του κατασκευαστή για το πώς μπορείς να το κάνεις ή ακόμη καλύτερα δες εδώ.

Reaction score
80

τι γίνεται με το pro, θέλει κάτι ιδιαίτερο για να παίξει ?
Προσευχες θέλει :116:

Υπάρχουν κατα καιρους προβληματα με τους servers της konami, ξανακανε μια δοκιμη να δεις εαν θα συνεχισει να ειναι κλειστει η ιδια πορτα

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ PS 3

Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι ν`αγορασεις ενα swither δικτυου -κοινως πολυπριζο δικτυου- και να συνδεσεις ολες τις συσκευες,συμπεριλαμβανόμενου και του router,επανω σ`αυτο.
Πως μπορεί να βελτιώση την κατάσταση ένα switch??

Πρέπει να ανοίξεις την πόρτα UDP 3658 στον router.
Δες τις οδηγίες του κατασκευαστή για το πώς μπορείς να το κάνεις ή ακόμη καλύτερα δες εδώ.
Αυτή πιστεύω κι εγω είναι η λύση, για να βρεις πιο εύκολα πως ν'ανοιξεις Ports στο router σου, ψάξε στο google "port forward και το μοντέλο/μάρκα του router σου"

Reaction score
5
Για ποιο λιανά:
Ο router σου δίνει στο PS3 μια διεύθυνση IP για την επικοινωνία στο εσωτερικό δίκτυο. Αντίστοιχα, έχει κι ο ίδιος ο router μια εσωτερική διεύθυνση δικτύου, αλλά και μια εξωτερική (αυτή που σου δίνει ο OTE, η HOL ή όποιον άλλο πάροχο έχεις). Τέλος, μια διεύθυνση IP εξωτερική (δηλαδή internet) έχει και ο server του παιχνιδιού που προσπαθείς να συνδεθείς.
Για να παίξεις το παιχνίδι, χρειάζεται τα πακέτα UDP που μεταδίδονται από και προς τον server του παιχνιδιού να διοδεύονται από το εξωτερικό δίκτυο στο εσωτερικό και να φτάνουν στο ps3. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ζητάει να περνούν τα πακέτα από την πόρτα 3658 του router σου. Εσύ πρέπει να πας στο admin interface του router σου και να ορίσεις τα πακέτα πρωτοκόλλου UDP που φτάνουν στην πόρτα 3658 να διοδεύονται (port forward) στην εσωτερική διεύθυνση IP του PS3.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.075
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494