ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ EPSON TW-600

Reaction score
0
EXΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙ ΕΝΩ ΌΛΕΣ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΕΣ Η ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΕΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ). ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ?

ΒΡΗΚΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗς ΕΙΚΟΝΑΣ.

ΤΗΑΝΚS!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ EPSON TW-600

Aπο τα ποδαρακια,κατω και μπροστα απο τον epson

Reaction score
0
το θέμα είναι ότι τον έχω ανάποδα σε βάση omnimount και τα ποδαράκια δεν λειτουργούν. Η βάση έχει τρεις κοχλιες αλλά δεν κατάφερα να το διορθώσω, γιατι το πρόβλημα είναι ανομοιόμορφο. Ο προβολέας έχει τραπεζοειδή ρύθμιση αλλά μόνο για πάνω-κάτω και όχι δεξια αριστερά.

Reaction score
63
Εχω μια υποψία ότι δεν είναι τέλεια κάθετος ως προς το πανί. Δοκίμασε να το διορθώσεις με το φακό (έχει ρύθμιση πάνω κατω δεξιά αριστερά ο Epson έτσι??) και θα είσαι ΟΚ!!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.263
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ EPSON TW-600

Ανέβασα εδώ σχετικό θέμα, γιατί είναι κάτι που απασχολεί κατ' επανάληψη τα νέα (και όχι μόνο) μέλη.

Reaction score
0
Πρέπει να δεις αν είναι απόλυτα επίπεδή και η οθόνη σου.
Αν εχεις πανί μπορεί η συγκεκριμένη γωνία να είναι πιό "μέσα" ή "έξω" από τις άλλες.
Αν έχεις τοίχο με τούβλα και σοβά πάρε κάτι που σίγουρα είναι επίπεδο και δες αν είναι ομοιόμορφος.

Reaction score
164
Το είχα "πάθει" και εγώ με τον Ζ4, μόλις τον είχα πρωτοπάρει... Η κάτω δεξιά γωνία ήταν όπως το περιέγραψες. Μετά το πρώτο σοκ, σκέφτηκα το πλέον λογικό.
Ότι το πανί ήταν ο φταίχτης. Το ανέβασα και είδα ότι στον τοίχο ήταν μία χαρά. Βλέπεις το πανί κάτω δεξιά έκανε μία καμπύλη.:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale