ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ XBOX LIVE

Reaction score
0
Έχω εδώ κι ένα χρόνο το Xbox 360. Χθες για πρώτη φορά προσπάθησα να συνδεθώ στο live.
Συνέδεσα το μηχανάκι μέσω Ethernet στο pc μου (win xp sp2).
Έχω αλλάξει το locale της κονσόλας σε Ireland.
Το τεστ της σύνδεσης παει μια χαρά και φτάνοντας στο live μου αναφέρει οτι χρειάζεται ένα update που θα κατεβεί από το live. Μόλις ξεκινά το download σταματάει και μου αναφέρει οτι η σύνδεση μου δεν είναι σωστή, ενώ στο τεστ όλα πανε καλά.
Καμία συμβουλή παρακαλώ?????????

Σύνδεση adsl 760 μέσω ΟΤΕΝΕΤ.

GTX

Reaction score
39
Αν κατάλαβα καλά έχεις συνδέσει το 360 απευθείας στο pc με καλώδιο δικτύου?
Νομίζω οτι αυτό που προσπαθείς να κάνεις δεν παίζει, ναι μεν κάνουν δίκτυο αυτά τα 2 (γι αυτό και το τέστ πάει καλά) αλλά δε μπορείς να κάνεις έτσι share τη σύνδεση σου στο internet. Υποθέτω οτι στο internet μπαίνεις μέσω κάποιου usb adsl modem και κάθε φορά που θες να μπείς στο internet κάνεις dial, σωστά?

Για να κάνεις αυτό που θες χρειάζεσαι ένα adsl modem/router με τουλάχιστον 2 ethernet ports. Με αυτό τον τρόπο θα συνδέσεις και το pc και το 360 απευθείας πάνω στο router με καλώδιο ethernet και θα έχουν και τα 2 internet συνέχεια χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να κάνεις dial. Υπάρχει και η περίπτωση (μικρή νομίζω) το modem σου να έχει ethernet port, σε αυτή την περίπτωση ίσως αν πάρεις ένα switch και το συνδέσεις πάνω στο modem και μετά το pc και το 360 πάνω στο switch με ethernet να μπορείς να κάνεις share τη σύνδεση που έχεις.

Απ'όσο ξέρω πάντως το 360 δεν κάνει share connection χωρίς router, κάνε κανα search ομως στο google γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Reaction score
0
Πρεπει να κανεις την ADSL συνδεση σου share για να την βλεπει το 360.Το share γινεται μεσω windows.Δες και στο xbox.com.

Reaction score
0
το εχω κανει share, μιλας για το ICS. Εχω ακολουθήσει τις οδηγίες που εχει το site του xbox.com κατα γραμμα.
κατεληξα να εχω τσαταλιασει εντελως.
το αφηνω, αφου στην ουσια ηθελα μονο να κατεβασω το τελευταιο update. Τελικα θα το περιμενω με την κυκλοφορια HD DVD Drive.
Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση παιδια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.070
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494