ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LG-BD370

Reaction score
24
καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας ειμαι κατοχος ενος lg-bd 370 το εχω συνδεσει σε εναν denon 1909 το προβλημα μου ειναι οτι δεν κλειδωνει σε 1080p αλλα 1080i το εβγαλα και το δοκιμασα κατευθειαν σε tv full hd και κλειδωσε κανονικα σε 1080p μαλλον το προβλημα το εχω εντοπισει στην αποσταση που τρεχει το hdmi μεχρι τον προβολεα ειναι 15μ υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου. δεκτη και καποια προταση για αλλαγη bleuray. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Δημήτρης

Reaction score
10
Δεν αλλαζουμε σκυλο επειδη δε κανει το λουρι....:116:

1. ο προβολεας ειναι η παει στα 1080p ?
- Αν ειναι προχωρα στο 2.

2. το 15μετρο καλωδιο δεν κλειδωνει και δεν θα κλειδωνει ουτε με νεο player .
- δοκιμασε το player με το 15μετρο χωρις να περναει απο τον ενισχυτη
- δοκιμασε με ενα μικρο καλωδιο το player κοντα στο προβολεα

3. καποια ρυθμιση στον ενισχυτη ( αν υπαρχει ).

Πιο πολυ για καλωδιο μοιαζει. Τα 15μετρα καλωδια που ειναι σιγουρα μπορει να κανουν πιο πολλα κι απ το player.
Ισως με ενα HDMI booster εκανες δουλεια.
Θελει σκεψη το πραγμα.

Reaction score
24
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LG-BD370

καλημερα ο βιντεοπροβολεας κλειδωνει κανονικα σε 1080p γιατι εχω και ενα htpc και κλειδωνει κανονικα ο ενισχυτης ειναι ο denon 1909 δεν ξερω εαν εχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση. βιντεοπροβολεας ειναι ο infocus χ10 και δεν εχει 2 hdmi για να βαλω μονο του το lg

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LG-BD370

καλημερα ο βιντεοπροβολεας κλειδωνει κανονικα σε 1080p γιατι εχω και ενα htpc και κλειδωνει κανονικα ο ενισχυτης ειναι ο denon 1909 δεν ξερω εαν εχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση. βιντεοπροβολεας ειναι ο infocus χ10 και δεν εχει 2 hdmi για να βαλω μονο του το lg
Δε χρειαζεται να εχει 2 HDMI για να κανεις μια δοκιμη.
Βγαλε το 15μετρο απο τον ενισχυτη και βαλτο πανω στο LG.
Θα παρεις 1080p ?
Αν ναι, δε φταιει ουτε το καλωδιο ουτε το LG.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988