ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MARANTZ CD 6000 OSE

n-k

Reaction score
0
Έχω εδώ και αρκετά χρόνια το MARANTZ CD 6000 OSE. Παρουσιάζει όμως το εξής: όταν βρίσκεται σε λειτουργία ακούγεται συνεχώς ένας μικρός θόρυβος - βουητό από το εσωτερικό της συσκευής. Επιπλέον ακουμπώντας το χέρι σε αυτήν αισθάνεσαι συνεχή μικρό κραδασμό. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, νομίζω ότι μάλλον κάτι συμβαίνει με το μετασχηματιστή του. Θα μπορούσε ίσως κάποιος να με συμβουλέψει σχετικά με το πρόβλημα αυτό; Να σημειώσω ότι ζω μόνιμα σε νησί οπότε η υπόθεση service δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Reaction score
7.089
Στη θεση σου θα επικοινωνουσα με την αντιπροσωπεια ADAMCO και θα τους συμβουλευομουν.Αν το προβλημα που εχεις δεν επηρεαζει την ηχητικη αποδοση της συσκευης δεν θα εκανα τιποτα.Αλλωστε μολις θα βαζεις ενα cd η μουσικη θα σκεπαζει το θορυβο.Αν ομως υπαρχει ουσιατικο προβλημα θα το εστελνα για σερβις.Βεβαια ειναι αληθεια οτι μεταφορα με κουριερ απο νησι κοστιζει αρκετα και αν υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα στο νησι σου.

Αν πιστευεις οτι ειναι ο μεταστχηματιστης απλα βγαλτον εξω απο το σασσι και δες αν εχεις ακομα το προβλημα (ελπιζω να μην ειναι κολλημενος ομως διαφορετικα αστο καλυτερα).
Νομιζω ομως οτι εχει να κανει με το transport.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός