- Reaction score
- 204
Καλησπερα σε ολους. Εχω τον παραπανω ενισχυτη ,εναν απο τους καλυτερους ενισχυτες ανεξαρτητος εταιρειας και τωρα τελευταια,μερικες φορες, ενεργοποιειται το κυκλωμα protection, εντελως αναιτια με αποτελεσμα να τον κλεινω.Μολις τον ξαναανοιξω, μπορει να συνεχιζει να παιζει κανονικα.Αυτο συμβαινει με ηκαι χωρις φορτιο, δηλ με συνδεδεμενα ηχεια η χωρις.Αυτο μπορει να συμβαινει γιατι ισως βλεπει καποιο DC στην εξοδο η καποια ψυχρη κολληση στο κυκλωμα?
Παρακαλω τους ειδικους, πχ τον φιλο JOHNMARKOU που τους εχει φαει με το κουταλι και ξερει τα τερτιπια τους, αν εχουν καποια ιδεα ας μου πουν.Σιγουρα δεν ειναι θεμα ηχειων. Μηπως να αλλαζα τους πυκνωτες στο protection προληπτικα? Δε μπορω ομως να δουλευω στα τυφλα.Ευχαριστω προκαταβολικα
Παρακαλω τους ειδικους, πχ τον φιλο JOHNMARKOU που τους εχει φαει με το κουταλι και ξερει τα τερτιπια τους, αν εχουν καποια ιδεα ας μου πουν.Σιγουρα δεν ειναι θεμα ηχειων. Μηπως να αλλαζα τους πυκνωτες στο protection προληπτικα? Δε μπορω ομως να δουλευω στα τυφλα.Ευχαριστω προκαταβολικα