ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SONY 29'' ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Reaction score
0
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SONY KV-29LS30E TRINITRON,,,,ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΒΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΟΘΟΝΗ:141: ΚΑΙ ΤΟ LED TOY STBY ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ,ΑΡΧΙΚΑ ΕΣΒΗΝΕ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΟΙΚΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 SEC ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΤΙ,ΙΣΩΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:118:

Reaction score
164
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SONY 29'' ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία, μιας και είναι πολύ ενοχλητικά. Άσε που είναι σαν να φωνάζεις! :126:

Φοβάμαι ότι, εκτός και αν είναι κάτι πολύ απλό, δεν θα σε συμφέρει να την επισκευάσεις. Οι τιμές έχουν πάρει την κατρακύλα, και όσο και αν οι Trinitron ήταν εξαιρετικές, ίσως είναι προτιμότερο να αγοράσεις μια καινούρια. Βέβαια, κουμάντο στην τσέπη σου κάνεις μόνο εσύ. :126:
Όπως και να 'χει ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σου πει το κόστος. Διάγνωση από μακρυά, είναι λίγο δύσκολο, αν όχι επικίνδυνο να γίνει.

Reaction score
0

Ευχαρηστω πολυ για τις συμβουλές σου (και για τα κεφαλαία) απλα δημοσιευσα το θέμα μηπως μπορούσε καποιος να μου πει αν ειναι κατι απλό και μπορω να αγοράσω τα ανταλακτικά και να την επισκευάσω μόνος,η να μου πει τυλάχιστον καποια κατευθηνση για το που πρέπει να κοιτάξω...μάλλον δεν το γλιτώνω το servise!!!!!!.

Reaction score
164

Ίσως κάποιος γνώστης να σου δώσει μια κατεύθυνση.
Μιας και είσαι ηλεκτρονικός, ίσως γλυτώσεις τη λυπητερή...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος