ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΑΜΠ.

Reaction score
13
Κύριοι, μια μικρή βοήθεια , αν μπορεί κανείς να προσφέρει (τέτοιες μέρες..).
Μόλις διαπίστωσα ότι το volume στο σαμπ μου δεν λειτουργεί. Για την ακρίβεια, εάν το περιστρέψεις, δεν φαίνεται να αυξομειώνει την ένταση. Μόνο αν το πιέσεις λίγο προς τα μέσα δείχνει να λειτουργεί, δηλαδή ακούγονται οι χαμηλές. Το σαμπ είναι το SUPER BASS-10 της CRYSTAL AUDIO.
Λέτε να μην κάνει επαφή σε κάποιο σημείο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση και Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΑΜΠ.

ποιο να πιεσεις ? το βολιουμ?

Reaction score
1

μπορεις να δοκιμασεις και το υψους βαθους.....

Reaction score
13

Εγώ ξέρω ότι το βόλιουμ που είναι περιστροφικό φαίνεται να ''παίζει'' κάπως, δηλαδή δεν είναι τελείως σταθερός ο άξονάς του όπως είναι στο ρυθμιστικό του κροσόβερ. Όταν το πιέσεις προς τα μέσα λίγο ή προς το πλάι, τότε το μπάσο ακούγεται κανονικά . Όταν όμως το περιστρέφεις, όπως γίνεται κανονικά, τότε δεν ακούγεται τίποτα. Τί να κάνουμε τώρα, είναι λίγο περίεργο...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Εγώ ξέρω ότι το βόλιουμ που είναι περιστροφικό φαίνεται να ''παίζει'' κάπως, δηλαδή δεν είναι τελείως σταθερός ο άξονάς του όπως είναι στο ρυθμιστικό του κροσόβερ. Όταν το πιέσεις προς τα μέσα λίγο ή προς το πλάι, τότε το μπάσο ακούγεται κανονικά . Όταν όμως το περιστρέφεις, όπως γίνεται κανονικά, τότε δεν ακούγεται τίποτα. Τί να κάνουμε τώρα, είναι λίγο περίεργο...

Νομιζω πως πρεπει να επισκεφτεις το σερβις της Κρυσταλ.

Reaction score
13

Eυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, μάλλον το βλέπω να πηγαίνει στο σέρβις.

Reaction score
13

Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε από τεχνικό εδώ στην Πάτρα. Είχε σπάσει η βάση του ποτενσιόμετρου, αυτό αντικαταστάθηκε και τώρα το σαμπ δουλεύει ''ρολόι''. Και πάλι ευχαριστώ στα παιδιά που μου έδωσαν κάποιες απαντήσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos