ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ OPTOMA HD70

Reaction score
5
Έχω έναν ΗD70 και είπα να τον κατεβάσω για καθάρισμα.Τον άνοιξα και απο λάθος μου έσπασα ένα πτερύγιο απο το 8άρι φάν.Παραγγελία καινούργιο με τα ίδια στοιχεία.Σήμερα ήρθε και είναι όλα τα κωδικά που έχει επάνω ίδια με το παλιό εκτός τα watt στο παλιό ήταν 2,2w και στο νέο 2,5w.Καμιά άλλη διαφορά το τοποθετώ επάνω δοκιμάζω και μετά απο λίγο 1-2 λεπτά ανάβει η ένδειξη για Error (Fan fail) σβήνει ή λάμπα και τα φάν και τα δύο γυρίζουν και δουλεύουν κανονικά μέχρι που απενεργοποιείται.Έχει τύχει σε κανέναν ανάλογη περίπτωση τί μπορεί να φταίει πρίν την επέμβαση δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.871
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ OPTOMA HD70

Αν ξανατοποθετήσεις το παλιό, δεν βγάζει το ίδιο μήνυμα?

Reaction score
5

Το παλιό είχε μεγάλο τρέμουλο με το που το έβαλα κατευθείαν το έσβησα.Έκανα μια δοκιμή συνδέοντας το παλιό φαν αλλά κανιβαλισμένο χωρίς φτερωτή και έστελνα αέρα στη λάμπα με ένα σεσουάρ το άφησα γύρω στα 5 λεπτά και δεν μου έβγαλε πρόβλημα, προφανώς διαβάζει την κατανάλωση του ανεμιστήρα και η διαφορά που υπάρχει στα w παλιού και νέου δημιουργεί το πρόβλημα.Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να σετάρω το σύστημα με τα w του νέου ανεμιστήρα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.871

προφανώς διαβάζει την κατανάλωση του ανεμιστήρα και η διαφορά που υπάρχει στα w παλιού και νέου δημιουργεί το πρόβλημα.
Προφανώς κάτι τέτοιο συμβαίνει. Από την αντιπροσωπεία δεν μπορείς να βρεις ακριβώς το ίδιο?

Reaction score
5

Έτσι για την ιστορία, σήμερα παρέλαβα (σε χρόνο ρεκόρ 9 ημέρες απλή αποστολή) το φάν που είναι 2,2w το τοποθέτησα και δουλεύει κανονικά κανένα σφάλμα ούτε σε χαμηλή φωτεινότητα ούτε σε φουλ φωτεινότητα.Συμπέρασμα είναι ότι διαβάζει και την κατανάλωση του φαν 2,5W το προηγούμενο 2,2w το δικό του γιαυτό και το πρόβλημα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.871

Τέλος καλό, όλα καλά. :thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.356
Members