ΠΡΟΒΛΗΜΑ VELODYNE CH10QR

Reaction score
1
Ειμαι εδω και δύο χρόνια δυστυχώς κάτοχος ενός sub VELODYNECH10QR .
To ηχείο είχε παιξει ελάχιστα και σε πολύ χαμηλές εντάσεις μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε.
Το σέρβις μου έλεγε να στείλω το ηχείο ΑΘΗΝΑ να το δούν και αφου το δουν να μου πουν.Το κόστος για να το δουν (χωρίς τη μεταφορά) ξεκινάει απο 70 ε και θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300 ευρώ αν είχε καει ολη η πλάτη του ηχείου.
Εκτός εγγύησης βέβαια μετά απο δύο χρόνια ,αποφασίζω να το ανοιξω στην επαρχία και να δώ τι έχει..
Και Ω το θαύμα η πλακέτα έχει πάρει φωτιά !!!! κανονική φωτιά όχι μαιμού.
'Εμεινα να κοιτάζω..
Μετά απο ψάξιμο ανακαλύπτουμε ότι δε λειτουργεί τίποτα στο εσωρερικό απο ενίσχυση έως crossover μονο το γούφερ λειτουργεί, τόσο καλά..Υπέροχη η velodyne να ταν κ αλλη και τι ΗΧΟΣ !!
Καμία προστασία ,τίποτα δεν έχουν καμία προστασία έτσι απλά ..
πήρε φωτιά μόνο του με ελάχιστη χρήση.
Κόστος επισκευής ??? (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι στη πολιτική της εταιρείας να σου στείλουν το ανταλακτικό να το περάσεις ,αλλα πρέπει να παει το ηχείο ΑΘΗΝΑ )
Οσο κάνει αγορά το ηχείο ,τόσο καλα.
Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ενα τοσο ακριβό sub να είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ Α.Χ.Ρ.Η.Σ.Τ.Ο ελικρινά θέλω να τους βρίσω πολύ, αλλα δεν μπορώ μέσα απο εδώ,μόνο λυπάμαι τα λεφτά που πέταξα.

Συμπέρασμα
αν έχετε λεφτα για πέταμα πάρτε VELODYNE απο ότι φαίνεται θα σας την ελαφρύνουν τη τσέπη για τα καλά .

Την παραπάνω εμπειρία μου θα τη γράψω σε όσα περισσότερ topics μπορω, μήπως και γλιτώσω μελλοντικούς αυτόχειρες που πιστεύουν ότι ο ήχος είναι το μόνο που μετράει..
(δυστυχως δεν μπορώ να σας ανεβάσω κανα δύο φωτο , για να δείτε την καμένη πλακέτα)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.526
Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, αλλά καλό θα είναι να μην γράφεις παντού γι' αυτό το θέμα μέσα στο forum όπως εδώ:

http://www.avsite.gr/forum/threads/...-απο-10-εως-12-για-αγορα.127342/#post-1783979

Σε κάθε περίπτωση, και προς αποφυγή προβλημάτων για το avsite, θα σε παρακαλούσα να στείλεις με pm τα στοιχεία σου σε κάποιον από τους συντονιστές ή διαχειριστές μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, διαφορετικά τα μηνύματά σου θα πρέπει να διαγραφούν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
όταν τα ελεγα εγω για τα βελο.............
εισαι σιγουρος ότι το γουφερ δουλευει ?
το τσεκαρες με πολυμετρο ?
Αν θες τεχνικο που ισως σου ερθει φτηνοτερα μου λες

Reaction score
249
Ναι αλλα ο ανθρωπος δε δυσφημει την εταιρεια αλλα την πολιτικη της επι του θεματος επισκευη

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ναι αλλα ο ανθρωπος δε δυσφημει την εταιρεια αλλα την πολιτικη της επι του θεματος επισκευη
Και πάλι, μια καταγγελία πρέπει να είναι επώνυμη.
Εστω κι αν δεν είναι σε κοινή θέα , τα στοιχεία του καταγγέλοντος.

Reaction score
3
φιλε μου δυστυχως δεν εχεις καταλαβει οτι βρισκεσαι στιν ΕΛΛΑΔΑ και οι αντιπροσωπιες διαμορφωνουν την πολιτικη τους αναλογα με το δικο τους συμφερον!!!!!!!!! πχ εμενα η AUDIO GROUP ΛΕΩΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ που εχει την BOSE μου ζητησε τα καμενα μεγαφωνα για να μου δωσει καινουρια ενω ξερω οτι στο εξωτερικο δεν ισχυει κατι τετοιο

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
φιλε μου δυστυχως δεν εχεις καταλαβει οτι βρισκεσαι στιν ΕΛΛΑΔΑ και οι αντιπροσωπειες διαμορφωνουν την πολιτικη τους αναλογα με το δικο τους συμφερον!!!!!!!!! πχ εμενα η AUDIO GROUP ΛΕΩΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ που εχει την BOSE μου ζητησε τα καμενα μεγαφωνα για να μου δωσει καινουρια ενω ξερω οτι στο εξωτερικο δεν ισχυει κατι τετοιο
Λάθος,
Η πολιτική έχει να κάνει με το συμβόλαιο που έχουν με την μαμα εταιρεία.

Δεν σου ζήτησαν και τίποτα περίεργο.

Reaction score
3
Λάθος,
Η πολιτική έχει να κάνει με το συμβόλαιο που έχουν με την μαμα εταιρεία.

Δεν σου ζήτησαν και τίποτα περίεργο.
μπωρει να ειναι ετσι οντος οπος τα λες απλα επειδη ειχα ανθρωπο στιν αμερικη τα πηρα απο εκει χορις να μου ζητισουν τα καμενα μεγαφωνα και με την τιμη στα μισα λεφτα

Reaction score
3
Πού είναι το παράλογο, αν ήταν στην εγγύηση φυσικά;
δεν ηταν στην εγγυηση και δεν εχω κανενα παραπονο απο τα μηχανηματα τους φυσικα απλα μου φανηκε παραλογο να τους δωσω τα καμενα για καινουρια . η αληθια ειναι βεβεα οτι μολις το ακουσα ειπα απο μεσα μου και που ξερω εγω αν αυτα που θα μου δωσουν δεν θα ειναι καπιου αλουνου επισκευασμενα!!!!!!!!!! (πονηρος ο βλαχος) και ετσι τα πηρα απο την αμερικη φιλε μου

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
η αληθΕια ειναι βεβΑΙα οτι μολις το ακουσα ειπα απο μεσα μου και που ξερω εγω αν αυτα που θα μου δωσουν δεν θα ειναι καπΟιου αλΛουνου επισκευασμενα!!!!!!!!!! (πονηρος ο βλαχος) και ετσι τα πηρα απο την αμερικη φιλε μου
Ενω απ την Αμερική δεν μπορούν να σε κοροιδέψουν, αν θέλουν...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.545
Εκτός εγγυήσεως θα είχα γίνει κι εγώ έξαλλος και θα έκανα τα ίδια. :thumbsup:

Reaction score
3
Αυτό έπρεπε να το σκεφτείς , πριν αγοράσεις τα υπερεκτιμημένα BOSE.
εχω εναν τελικο απο το 1977 και ακομα τον εχω στο μαγαζι και δουλευει . η μονη ζημια μια καμενη αντισταση οπου οδηγησε τα ηχεια σε ακαριεο θανατο , ε μετα απο αυτο δεν θα επρεπε να εχω υπερεκτιμημενη γνωμη για αυτα!!!!!!!!!! συν την 5ετη εγγυηση που μου ειχαν δωσει . τωρα να πουμε την αληθια τα νεα της μηχανηματα εεεεεεεεεε δεν ειναι και οτι καλητερο σε σχεση με την απλησιαστη τιμη

Reaction score
28
Εχω το ιδιο σαμπ κοντα χρόνο με καθημερινή χρηση και ως τωρα ειναι υπέρ άριστο σε ολα!!!!ελπιζω να συνεχίσει ετσι

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.545
Είχα ένα 12" ίδιο που δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ούτε κι αυτός που το πήρε έχει, θα το είχα μάθει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
η bose στην ελλαδα εχει τιμες που στρεφουν τον καταναλωτή σε αγορα από το εξωτερικο.Τα bose τα πουλησα πριν 11 χρονια,
οσο αφορα το velo δεν θα ηθελα να πω περισοτερα, οποιος κρινει ότι θελει να αγορασει οτιδήποτε είναι δικαιωμα του.
Όπως και το τι θα συναντησει μετα την αγορα

Reaction score
638
Εγω εχω ενα 15 αρι cht 15 το αγορασα μεταχειρισμενο χαρη στην διαμεσολαβηση του Αργυρη πριν απο τρια χρονια εαν θυμαμαι καλα και ειμαι παρα μα παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος :dance2:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εσενα δεν εχει σερβο .....και ηταν από τις καλες φουρνιες

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads