ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!!!!!!!

Reaction score
250

Αγαπητοί Φίλοι

Εδώ και καιρό είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να συναντιόμαστε

δια ζώσης σε «χαιεντάδικα» στέκια .

Κάτι τέτοιο σπάει την μονοτονία και το κρύο χαρακτήρα

της διαδικτυακής επικοινωνίας και μας δίνει την δυνατότητα

α) Να τα πούμε από κοντά.

β) Να πάρουμε μια ακουστική γεύση από καταξιωμένα

και εξαιρετικά κατά τεκμήριο μηχανήματα.

γ) Να καταγράψουμε εδώ τις εντυπώσεις μας και να ανταλλάξουμε

γραπτά γνώμες και σχετικές σκέψεις.

Reaction score
250
Απάντηση: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!!!!!!!

Στα πλαίσια αυτής της λογικής είμαστε προσκεκλημένοι

το Σάββατο που έρχεται (περίπου στις 14.00) στο

studio Genesis στο Κολωνάκι !

Εκεί θα ακούσουμε τα WILSON SOPHIA οδηγούμενα από

κορυφαία ενισχυτικά και πηγές της AUDIO RESEARCH

με την επικουρία των κορυφαίων καλωδίων της

Transparent.

Reaction score
250

Η επιλογή του studio Genesis έγινε γιατί θεωρώ

ότι έπρεπε να αρχίσουμε αυτές τις δραστηριότητες

τιμώντας τον αρχαιότερο ίσως εν ενεργεία αντιπρόσωπο

τον Γιώργο Ζωδιάτη.

Η παρουσία του Γιώργου εδώ και δεκαετίες έχει

αφήσει ένα αξιοσημείωτο στίγμα στον χώρο

το οποίο δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανείς!

Reaction score
250

Είναι προφανές ότι μια τέτοια συγκέντρωση

δεν μπορεί να είναι πολυπληθής !

Δηλώστε λοιπόν εδώ την συμμετοχή σας !

Reaction score
250

Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι το Σάββατο

της άλλης εβδομάδας είμαστε καλεσμένοι στο studio 82

στην Καλλιθέα !

Εκεί θα ακούσουμε τα μεγάλα Zingali με μια ποικιλία

αξιόλογων συνοδών.

Και εδώ η επιλογή έγινε για να τιμηθεί ο Κώστας Αντωνόπουλος

ένας επίσης «ιστορικός» αντιπρόσωπος με υποδειγματική

πορεία στον χώρο.

Σημειωτέον ότι φέτος τιμήθηκε από τους συναδέλφους του

ως ο αντιπρόσωπος της χρονιάς.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Συγχαρητηρια Βασιλη!
Εαν δεν παιρνω την θεση καποιου φιλου θα ηθελα να ειμαι και εγω παρων:cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Πολλά μπράβο! :bravo:

Αυτό το Σ/Κ αδύνατο. Ελπίζω να τα καταφέρω το επόμενο. wall_1

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εξαιρετικά! :bravo:
Το Σάββατο θα είμαι Αθήνα, ελπίζω να βρω χρόνο για να έρθω.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Bασιλη ειμαι μεσα μιας και ειμαι ετοιμος για αγορα προ AUDIO RESEARCH οποτε και θα ακουσουμε και θα τα πουμε με εσας αλλα και με τον γερο του Μωρια-Ζωδιατη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ε Μ Ε

Reaction score
1
Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!!!!!!!

...........................

Εκεί θα ακούσουμε τα μεγάλα Zingali με μια ποικιλία

αξιόλογων συνοδών
.

[/B]

Είμαι σε περίοδο ψαξίματος για την αγορά CD Player, Προ και Τελικού ή ολοκληρωμένου και θα με ενδιέφερε να είμαι παρών σε κάποιες ακροάσεις όπου τα μηχανήματα θα είναι μέσα ή γύρω από το budget μου.

Έτσι θα επιθυμούσα αν είναι δυνατόν να είστε πιο σαφείς σε ότι αφορά τα μηχανήματα που συμμετέχουν στην παρουσίαση όπου αυτό είναι δυνατό.

Ευχαριστώ,

Bart

PS Όσον αφορά την απόδοση φόρου τιμής στο Κον Ζωδιάτη ασχέτως της παρουσίας μου στην ακρόαση, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημοσίως που πριν 25 χρόνια με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα στον χώρο και στην επιλογή των μηχανημάτων πού με υπηρετούσαν πιστά μέχρι πριν 1 χρόνο. :bravo:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!!!!!!!

Η επιλογή του studio Genesis έγινε γιατί θεωρώ

ότι έπρεπε να αρχίσουμε αυτές τις δραστηριότητες

τιμώντας τον αρχαιότερο ίσως εν ενεργεία αντιπρόσωπο

τον Γιώργο Ζωδιάτη.

Η παρουσία του Γιώργου εδώ και δεκαετίες έχει

αφήσει ένα αξιοσημείωτο στίγμα στον χώρο

το οποίο δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανείς!
Ασφαλώς καί η επιλογή είναι σωστή , ο Κος Ζωδιάτης είναι καί σοβαρός καί παλαιός επαγγελματίας του χώρου μέ μακρά ιστορία καί κυρίως αγάπη γιά τό αντικείμενο.
Ο Κώστας ο Αντωνόπουλος είναι εξαιρετικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ μέ σεβασμό στό πελάτη , γνώσεις , εμπειρία , καί προπαντός ΗΘΟΣ ! Κι αυτός μέ μακρά πορεία στό χώρο. Είναι ένας από τούς ελάχιστους πού πραγματικά κοσμεί το χώρο τού ΗιEnd στήν Ελλάδα.
Παρ όλα υτά όμως , άν μέσα στίς προθέσεις σας καί κριτήριο τών επιλογών σας είναι παράλληλλα καί νά ΤΙΜΗΣΕΤΕ όπως λέτε τον ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΝ ΖΩΗ καί έν ενεργεία αντιπρόσωπο στή χώρα μας , τότε νομίζω ότι μάλλον τόν "ξεχάσατε" ....Πρόκειται γιά τόν Κο Μασσέλο , ο οποίος από τίς αρχές τής δεκαετίας τού 60 έφερε σέ επαφή τούς μουσόφιλους μέ τίς συσκευές τής τότε λεγόμενης Υψηλής Πιστότητας. Είναι αυτός πού ξεκίνησε τήν όλη ιστορία τού HiFi στήν Ελλάδα μαζί μέ τόν Κατσένη (ιατρό ) , τόν Κακαδέλλη , τό Ζαφειρόπουλο καί πολύ αργότερα προσέθεσε στή "παρέα " τό Ζωδιάτη , τον Αντωνόπουλο κλπ. Είναι ο ανθρωπος πού ξεκίνησε από καθαρό μεράκι κι αγάπη γιά τή μουσική όντας ο ίδιος λάτρης τής Κλασσικής , μέ επιπλέον εφόδια τίς βαθύτατες γνώσεις του περί τών ηλεκτρονικών , μιάς καί η κύρια επαγγελματική του ενασχόληση ΟΛΑ του τά χρόνια υπήρξε ο χώρος ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ στό ερευνητικό κέντρο "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" , όπου καί πήγε , προερχόμενος αρχικά απο τήν Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας , συσταθείσα από τούς Αμερικανούς τή δεκαετία τού 50.
Γιά τήν Ιστορία , μεταξύ τών ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ετερειών πού έφερε στή χώρα , είναι οι: IMF , Lecson , Handcock , SME , Cambridge , Sugden , Dynavector , Audiolab , Mordaunt Short , Neat , Ariston , πολλές πού πλέον δέν υφίστανται , ΜΕRIDIAN κ.λ.π. Τής τελευταίας μάλιστα υπήρξε ο πρώτος της International Dealer , οπως καί τής B&W. Συνεργάστηκε δέ μέ τόν Bob Stuart τής Meridian , στά αρχικά της στάδια , γιά τήν εξέλιξη τών αλγορίθμων τών ψηφιακών της !!!
Στή μακρόχρονη πορεία του στό πελατολόγιο του περιελήφθησαν πραγματικοί μουσόφιλοι ( κι όχι μηχανάκηδες ) μέ αγάπη καί ΓΝΩΣΗ γιά τή μουσική , σπουδαίες προσωπικότητες , τών οποίων ευτύχησε νά κερδίσει τή ΦΙΛΙΑ , μεταξύ αυτών καί ό αείμνηστος Μάνος Χατζιδάκις.

Αυτά γιά τήν Ιστορία........

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!!!!!!!

Ασφαλώς καί η επιλογή είναι σωστή , ο Κος Ζωδιάτης είναι καί σοβαρός καί παλαιός επαγγελματίας του χώρου μέ μακρά ιστορία καί κυρίως αγάπη γιά τό αντικείμενο.
Ο Κώστας ο Αντωνόπουλος είναι εξαιρετικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ μέ σεβασμό στό πελάτη , γνώσεις , εμπειρία , καί προπαντός ΗΘΟΣ ! Κι αυτός μέ μακρά πορεία στό χώρο. Είναι ένας από τούς ελάχιστους πού πραγματικά κοσμεί το χώρο τού ΗιEnd στήν Ελλάδα.
Παρ όλα υτά όμως , άν μέσα στίς προθέσεις σας καί κριτήριο τών επιλογών σας είναι παράλληλλα καί νά ΤΙΜΗΣΕΤΕ όπως λέτε τον ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΝ ΖΩΗ καί έν ενεργεία αντιπρόσωπο στή χώρα μας , τότε νομίζω ότι μάλλον τόν "ξεχάσατε" ....Πρόκειται γιά τόν Κο Μασσέλο , ο οποίος από τίς αρχές τής δεκαετίας τού 60 έφερε σέ επαφή τούς μουσόφιλους μέ τίς συσκευές τής τότε λεγόμενης Υψηλής Πιστότητας. Είναι αυτός πού ξεκίνησε τήν όλη ιστορία τού HiFi στήν Ελλάδα μαζί μέ τόν Κατσένη (ιατρό ) , τόν Κακαδέλλη , τό Ζαφειρόπουλο καί πολύ αργότερα προσέθεσε στή "παρέα " τό Ζωδιάτη , τον Αντωνόπουλο κλπ. Είναι ο ανθρωπος πού ξεκίνησε από καθαρό μεράκι κι αγάπη γιά τή μουσική όντας ο ίδιος λάτρης τής Κλασσικής , μέ επιπλέον εφόδια τίς βαθύτατες γνώσεις του περί τών ηλεκτρονικών , μιάς καί η κύρια επαγγελματική του ενασχόληση ΟΛΑ του τά χρόνια υπήρξε ο χώρος ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ στό ερευνητικό κέντρο "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" , όπου καί πήγε , προερχόμενος αρχικά απο τήν Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας , συσταθείσα από τούς Αμερικανούς τή δεκαετία τού 50.
Γιά τήν Ιστορία , μεταξύ τών ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ετερειών πού έφερε στή χώρα , είναι οι: IMF , Lecson , Handcock , SME , Cambridge , Sugden , Dynavector , Audiolab , Mordaunt Short , Neat , Ariston , πολλές πού πλέον δέν υφίστανται , ΜΕRIDIAN κ.λ.π. Τής τελευταίας μάλιστα υπήρξε ο πρώτος της International Dealer , οπως καί τής B&W. Συνεργάστηκε δέ μέ τόν Bob Stuart τής Meridian , στά αρχικά της στάδια , γιά τήν εξέλιξη τών αλγορίθμων τών ψηφιακών της !!!
Στή μακρόχρονη πορεία του στό πελατολόγιο του περιελήφθησαν πραγματικοί μουσόφιλοι ( κι όχι μηχανάκηδες ) μέ αγάπη καί ΓΝΩΣΗ γιά τή μουσική , σπουδαίες προσωπικότητες , τών οποίων ευτύχησε νά κερδίσει τή ΦΙΛΙΑ , μεταξύ αυτών καί ό αείμνηστος Μάνος Χατζιδάκις.

Αυτά γιά τήν Ιστορία........
Αγαπητέ έχεις απόλυτα δίκιο και δεν αμφισβητώ τίποτε

από αυτά που ανέφερες.

Θεωρώ και ασπάζομαι απόλυτα ότι ο Κος Χρήστος Μασσέλος

είναι ίσως η ιστορικότερη μορφή του χώρου.

Ταυτόχρονα ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μια συμπαθέστατη

φυσιογνωμία με σπάνιο ήθος και τιμιότητα.

Ο Κος Μασσέλος κοσμεί τον χώρο και δίνει ένα απίστευτα

φωτεινό παράδειγμα σε όλους τους υπερφίαλους

νεόκοπους της αρπαχτής!!!

Το λάθος μου και σε παρακαλώ να με ενημερώσεις γιατί

δεν είναι δυνατόν να είμαι καλά ενημερωμένος σε όλα

ήταν ότι νόμιζα (απο κάποιες ενδεχομένως λάθος

πληροφορίες ) ότι είχε αποσυρθεί !

Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε ζητώ συγνώμη και θα επανορθώσω

σε ότι σηκώνει στην πράξη αναθεώρηση.

Προσωπικά δε δηλώνω χωρίς ενδοιασμό ότι τον θεωρώ

τον συμπαθέστερο άνθρωπο που γνώρισα σε αυτόν τον

χώρο και εκφράζω τον σεβασμό μου και την εκτίμηση μου

προς αυτόν για μια ακόμη φορά!!!

Reaction score
0
Κε Τσαντουλή.
Ο Κος Μασσέλος ουδέποτε απεχώρησε από αυτό πού πάντα έκανε μέ αγάπη.
Βρίσκεται στή Δαιδάλου 5 στήν Πλάκα τά τελευτία είκοσι χρόνια.
Αντιπροσωπεύει τά ROKSAN , SPENDOR , QED , TARGET ,AUDIO VALVE , WLM , ALMARRO , VMPS.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!!!!!!!

Κε Τσαντουλή.
Ο Κος Μασσέλος ουδέποτε απεχώρησε από αυτό πού πάντα έκανε μέ αγάπη.
Βρίσκεται στή Δαιδάλου 5 στήν Πλάκα τά τελευτία είκοσι χρόνια.
Αντιπροσωπεύει τά ROKSAN , SPENDOR , QED , TARGET ,AUDIO VALVE , WLM , ALMARRO , VMPS.
Φίλε μου έχω βρεθεί εκεί δεκάδες φορές αλλά παραδόξως όχι τα

τελευταία 2-3 χρόνια !

Επειδή ο χώρος εκεί δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα καλό demo

θέλω να μου πείς αν έχει αλλάξει τίποτε (σε σχέση με τον χώρο)

ή υπάρχει κάποιος άλλος πρόσφορος τρόπος και τόπος

για να "ακούσουμε" με μια σύντομη ακρόαση ένα καλό σύστημα

με μηχανήματα που φέρνει ο Κος Μασσέλος.

Ακόμη και αν δεν υπάρχει τέτοιος χώρος διαθέτω τον δικό μου

ειδικά για να παρουσιάσουμε κάτι σχετικό με Αυτόν τον Άνθρωπο!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.479
Σας παρακαλώ να χαλαρώσετε και –αν μη τι άλλο, για την οικονομία του λόγου- να είστε φειδωλοί στα υπερθετικά, Κος με κάπα κεφαλαίο και τα ρέστα. (Τί να πω, θα τό 'χει το high end φαίνεται). Προσπαθήστε να διακρίνετε την ευγένεια από την επιτηδευμένη κολακεία και τη δουλοπρέπεια. Επί του προκειμένου και εξ ιδίας πείρας ομιλών, ο κ. Μασσέλος δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί επειδή τον AVSite δεν τον επέλεξε πρώτο στη σειρά γι’ αυτές τις ακροάσεις. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!!!!!!!

Σας παρακαλώ να χαλαρώσετε και –αν μη τι άλλο, για την οικονομία του λόγου- να είστε φειδωλοί στα υπερθετικά, Κος με κάπα κεφαλαίο και τα ρέστα. (Τί να πω, θα τό 'χει το high end φαίνεται). Προσπαθήστε να διακρίνετε την ευγένεια από την επιτηδευμένη κολακεία και τη δουλοπρέπεια. Επί του προκειμένου και εξ ιδίας πείρας ομιλών, ο κ. Μασσέλος δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί επειδή τον AVSite δεν τον επέλεξε πρώτο στη σειρά γι’ αυτές τις ακροάσεις. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.
Κώστα σε παρακαλώ θερμά να χαλαρώσεις εσύ !

Και επίτρεψε μου να εκδηλώσω τις απόψεις μου και την εκτίμησή μου

όπως νομίζω εγώ και όχι όπως νομίζεις εσύ!

Κάθε λέξη μου από τις εκτιμήσεις μου για τον Κο Μασσέλο

την έχω σκεφτεί πολύ καλά !

Προφανώς δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα και για αυτό

μάλλον δεν θα έπρεπε να είσαι επικριτικός!

Κατά τα άλλα με ενοχλεί ιδιαίτερα η αναφορά σου σε

επιτηδευμένες ευγένειες και κολακείες .

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός .........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.155
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025