ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΕΦΑΛΗ ΒΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΜΚΙΙ ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ?

Reaction score
53
συμforumites τα φωτα σας...
μουσικες metal/rock.:errwhat:

αυτη ας πουμε παιζει στο μκ2 η πρεπει να αλλαξω και headshell?

θενκς ιν αντβανς!!

Reaction score
53
Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΕΦΑΛΗ ΒΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΜΚΙΙ ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ?

http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=432

Ειναι πιο ακριβη αλλα ειναι και ενα επιπεδο παραπανω, τα αξιξει τα λεφτα της!
κ ο μεγας βαγγελεων ο κολλητος αυτη μου ειπε,,,θελω και headshell?

Reaction score
8.905

Εάν θέλεις να κρατήσεις την ortofon ενεργή... τότε χρειάζεσαι νέο headshell, εάν δεν την χρησιμοποιείς την ortofon τότε τοποθετείς την shure στο παλιό σου.

Reaction score
59

μπα, δε νομιζω...

Reaction score
1.173

Δεν θέλω να σε επηρεάσω αρνητικά, αλλά ούτε και να γίνω παπαγαλάκι....
Επειδή έχω ακούσει την σειρά 2m μέχρι και την bronze όπου και είμαι κάτοχός της, όλο και κάτι μου έλειπε.... και δεν είναι και φθηνή!

Όσο αφορά την κεφαλοβελόνα σου, άκουσε τον Βασίλη γιατί και εγώ δεν τον είχα ακούσει από τα πρώτα μου post και συνεχώς ψαχνόμουνα.

Από προσωπική εμπειρία σε συμβουλεύω να βρεις ένα κεφάλι που να μπορεί να δεχθεί jico SAS(και να ταιριάζει στον βραχίονα σου). Μην δώσεις πάνω από 100€(και πολλά είναι) ύστερα μια παραγγελία από jico και κατά εμένα θα είσαι πολύ ικανοποιημένος. Με μια φθηνή 2m red-bleu καλά θα είσαι, αλλά!

Εάν ψωνίσεις κάτι τώρα και δεν σε ικανοποιήσει θα τα δώσεις διπλά μετά.

Reaction score
30.455

Έχοντας "συμβιώσει" με τη Shure m97xe για κανένα χρόνο ,μπορώ να σου πω (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα) πως δεδομένου και του κόστους απόκτησής της είναι μια καλή λύση για τις metal/rock καταστάσεις που αναφέρεις.

Reaction score
54

Γεια, θα σου πρότεινα την Shure M97XE.
Για να μην κάνω συνεχώς παραθέσεις, προσθέτω και όσα λέει ο brego παραπάνω. (Brego μεταξύ άλλων λες "όλο και κάτι μου έλειπε....". Παρομοίως...)

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάξεις παραπέρα, ξέρουν πολύ καλά γιατί σου προτείνουν τη συγκεκριμένη κεφαλή.

Reaction score
53

εχει ηδη αποκτηθει η shure...σιγα σιγα μαζευω υλικο για την ολοκληρωση του 2ου σετ απο hi fi...

Reaction score
420

πολυ θα ηθελα να ακουσω συγκριση της shure με ΑΤ120e, καθως και με nagaoka...

Reaction score
8.905

Το υπέρ της Shure M97 είναι ότι αν αποφασίσεις να την αναβαθμίσεις με βελόνα S.A.S... πας μετά σε άλλη κατηγορία!

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

Το υπέρ της Shure M97 είναι ότι αν αποφασίσεις να την αναβαθμίσεις με βελόνα S.A.S... πας μετά σε άλλη κατηγορία!
+ 1
Το οτι παιζει και εξαιρετικα απο την μανα της ειναι bonus :)

Reaction score
53
μετα απο δυο αγορες κ επιστροφη των shure M97-XE αφου η πρωτη δεν εβγαζε καθολου ηχο απο το ενα καναλι,και η δευτερη επαιζε βγαζοντας χαμηλες σταθμες σε μπασα μεσαια πριμα παλι απο το ενα καναλι,περιμενω την απαντηση απο το service της shure για το αν θα δεχθουν το κατασκευαστικο λαθος για δευτερη φορα.
σαν ηχος ηταν πολυ καλη εστω κ ετσι που την ακουσα.
τωρα για να μην ξαναπαρω την ιδια και πεσω παλι σε προβληματικη γιατι μπορει να ειναι ολη η παρτιδα ετσι.τι εναλλακτικες εχω σε παρομοιο ηχο με την shure?

υγ.τα πικ απ ειναι μια χαρα κ τα δυο που εχω, και με τις stanton παιζουν οκ το λεω για να προλαβω οποιον σκεφτει πως δεν εκανα δοκιμες κτλ...

Reaction score
8.905
...τι εναλλακτικες εχω σε παρομοιο ηχο με την shure?
Nα σου αλλάξουν την Shure με άλλη, αλλιώς εάν πάρεις τα λεφτά σου πίσω.... μεταχειρισμένο (από ebay η από εδώ αγγελίες με ζήτηση) κεφάλι JVC Z1S και φοράς μια SAS βελόνα, πακέτο γύρω στα 170 ευρώ μάξ και καθάρισες για πάντα!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης