ΠΡΟΤΑΣΗ !!!

Reaction score
250
Είναι γνωστή η πρωτοβουλία του ACA να βραβεύει-ανταμείβει τις προσπάθειες Ελλήνων κατασκευαστών που υλοποιούν εξαιρετικές ηχητικές μηχανές μέσα από μια διαχρονική και διαρκώς γόνιμη προσπάθεια.

Εχει ανακοινωθεί ότι οι πρωτοβουλίες αυτές θα συνεχιστούν και στο μέλλον με τα ίδια κριτήρια επιλογών.

Πρότασή μου είναι στην επόμενη επιλογή να συμπεριληφθούν και οι κάτωθι:
α) SONUS AETERNA http://www.sonusaeterna.com/history.html

Οι πιο σύνθετες και δύσκολα υλοποιήσιμες κατασκευές ηχείων στην Ελλάδα. Υψηλή τεχνολογία , απαιτητική τεχνογνωσία και χρήση-κατεργασία των πιο προχωρημένων υλικών.Εντύπωση στην τελευταία έκθεση έκανε η έκπληξη του αρχιμηχανικού της KEF ο οποίος περιεργάστηκε για ώρα τα ηχεία και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον κατασκευαστή. Με δεδομένο ότι ο κατασκευαστής αυτός έδωσε σιωπηρά αλλά αποδεδειγμένα τεχνογνωσία σε προσπάθειες όπως π.χ. η Analysis και η TLΑ
νομίζω ότι αξίζει μια ηθική επιβράβευση.

β) ROISTER http://www.roister.gr/

H Roister υλοποίησε στο παρελθόν high end ηχεία υψηλού επιπέδου. Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο της εταιρίας είναι η αποδεδειγμένη χρόνια εμπλοκή της στους χώρους δράσης της επιστήμης της ηλεκτρακουστικής. Υψηλού επιπέδου εμπλοκή στις δραστηριότητες της AUDIO ENGINEERING SOSCIETY και αξιοθαύμαστη έρευνα σε πολλούς τομείς. Έρευνα που απολαμβάνει υψηλής εκτίμησης από το πανεπιστήμιο της Πάτρας και από τους κορυφαίους επιστήμονες του audio. Εδώ η Roister παίζει μόνη της. Καμία άλλη ελληνική εταιρία δεν συγκρίνεται με αυτήν. Και προσωπικά πιστεύω ότι μια ευρείας επιστημονικής αποδοχής δημοσίευση στην AES είναι χιλιάδες φορές πιο σημαντική και τιμητική από ένα καλό test στο Stereophile.
Αξίζει να διαβάσετε εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=43727

Αξίζει να τιμηθεί ειδικά τώρα που αναγεννάται από τις σταχτες της μετά την καταιγίδα που την γονάτισε προσωρινά και που οφείλεται στην πτώχευση μεγάλων συνεργαζόμενων αλυσίδων ηλεκτρονικών....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Να είναι τρεις...

ειναι εκπληκτικη η συμπτωση!!!

Εγραφα για τη σχετική σελίδα κι εσυ Βασίλη έγραφες σχετική πρόταση για το μέλλον!!!

Εδώ ισχύει ότι τα μεγάλα "πνεύματα" συναντώνται (σε εισαγωγικά μη μας πάρουν και στο ψιλό... :142:)

Θα μεταφερθεί η πρόταση ως έχει σε Δ.Σ. και Γ.Σ.
Προσωπικά συμφωνώ και θα ήθελα πρόταση για ακόμα ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ για του χρόνου. Σύνολο τρεις δηλαδή...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.104
Δεν θέλω να πω καμιά βαρειά κουβέντα, θα στενοχωρήσω τον Αντρέα, κι εκτός αυτού είμαι σε φάση βελτίωσης.

Reaction score
8
θα ηθελα να προτεινω επισης τον κυριο Τζιαφρη, τον κυριο Λογοθετη και τον κυριο Μιχαλη Σπερτο.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΗ !!!

θα ηθελα να προτεινω επισης τον κυριο Τζιαφρη, τον κυριο Λογοθετη και τον κυριο Μιχαλη Σπερτο.
Θανάση ο κος Τζιάφρης (υποθέτω ότι εννοείς τον Τζιάφη) ,και ο κ. Λογοθέτης έχουν βραβευθεί.

Για τον Σπέρτο συμφωνώ και εγώ!Φτιάχνει αξιόπιστα μηχανήματα που σε πολλά συστήματα αποδίδουν εξαιρετικά και ανταγωνίζονται υλοποιήσεις σαφώς ακριβότερες με άνεση. Γνωρίζει καλά το αντικείμενο και διαθέτει ένα από τους πιο ενδιαφέροντες δικτυακούς τόπους .

http://www.audiocraftworks.gr/

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΗ !!!

Θανάση ο κος Τζιάφρης (υποθέτω ότι εννοείς τον Τζιάφη) ,και ο κ. Λογοθέτης έχουν βραβευθεί.

Για τον Σπέρτο συμφωνώ και εγώ!Φτιάχνει αξιόπιστα μηχανήματα που σε πολλά συστήματα αποδίδουν εξαιρετικά και ανταγωνίζονται υλοποιήσεις σαφώς ακριβότερες με άνεση. Γνωρίζει καλά το αντικείμενο και διαθέτει ένα από τους πιο ενδιαφέροντες δικτυακούς τόπους .

http://www.audiocraftworks.gr/

Βασιλη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, οπως και πολλους αλλους φιλους που μου δινουν το κινητρο να συνεχιζω, δειχνοντας ενδιαφερον για την δουλεια μου, και τις αποψεις μου.

Παραπερα νομιζω οτι η προσφορα μου στον χωρο των προχωρημενων Audiophiles ειναι προς το παρον πολυ μικρη, συγκρινομενη με εκεινη αλλων, και καθως ειναι ελαχιστα γνωστη, δεν αξιζει μιας τετοιας διακρισης. Ας βραβευθει λοιπον σε αυτη την φαση καποιος καταλληλοτερος.

Και παλι ευχαριστω.

(Εαν μου γινει σχετικη προταση εκ μερους του ACA, φοβαμαι οτι παροτι θα την εκτιμησω αφανταστα, εντουτοις δεν θα την αποδεχτω στην βαση των παραπανω, για τα οποια ελπιζω να μην παρεξηγηθω)

Reaction score
8
απλα το αξιζαν -δεν το ηξερα. Για το Μιχαλη επιμενω οτι του αξιζει, οπως ισως και των κυριων της SPL που δεν τους γνωριζω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Το να πω ότι συμφωνώ δε νομίζω να έχει και πολύ σημασία. Οι Ελληνάρες πάνε μπροστά με χίλια...:143::143::143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Βασιλη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, οπως και πολλους αλλους φιλους που μου δινουν το κινητρο να συνεχιζω, δειχνοντας ενδιαφερον για την δουλεια μου, και τις αποψεις μου.

Παραπερα νομιζω οτι η προσφορα μου στον χωρο των προχωρημενων Audiophiles ειναι προς το παρον πολυ μικρη, συγκρινομενη με εκεινη αλλων, και καθως ειναι ελαχιστα γνωστη, δεν αξιζει μιας τετοιας διακρισης. Ας βραβευθει λοιπον σε αυτη την φαση καποιος καταλληλοτερος.

Και παλι ευχαριστω.

(Εαν μου γινει σχετικη προταση εκ μερους του A.C.A., φοβαμαι οτι παροτι θα την εκτιμησω αφανταστα, εντουτοις δεν θα την αποδεχτω στην βαση των παραπανω, για τα οποια ελπιζω να μην παρεξηγηθω)
Θέλω να γνωρίζεις Μιχάλη ότι σε εκτιμώ αφάνταστα γιατί σε γνώρισα από κοντά. Θέλω να σου διευκρινήσω ότι όλα τα παραπάνω, όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, αποτελούν προτάσεις τις οποίες θα αξιολογήσει το A.C.A. σε μία Συνέλευση του και δεν είναι προσωπικές μου επιλογές.

Είναι ευχάριστο που υπάρχουν τόσοι Ελληνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Audio... υγεία να έχουμε να τιμούμε. Είναι γεγονός ότι αργήσαμε να το αρχίσουμε αλλά η υπόσχεση είναι ότι θα το συνεχίσουμε.

Και για να είμαι ειλικρινής (το γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από... σύνολα) για του χρόνου η δική μου πρόταση θα είναι (εκτός των δύο που προτάθηκαν στην αρχή) και για την SPL που και λόγω έδρας της σε ακριτική περιοχή αλλά και γιατί από παντού είδα γραμμένα τα καλύτερα λόγια κατά την διάρκεια της Εκθέσεως για την ηχητική απόδοση των προιοντων της σε λογική τιμή (προσωπικά δεν τα άκουσα), νομίζω το αξίζει. Συγχρόνως έχει και μία διεθνή προβολή (η εν πάσει περιπτώσει άρχισε από το εξωτερικό).

Είμαι σίγουρος ότι τα παραπάνω τα καταλαβαίνεις Μιχάλη και αν εσύ πικραίνεσαι μία (για φέτος... :126:) εγώ πικραίνομαι δέκα ...

Reaction score
13

Θέλω να γνωρίζεις Μιχάλη ότι σε εκτιμώ αφάνταστα γιατί σε γνώρισα από κοντά. Θέλω να σου διευκρινήσω ότι όλα τα παραπάνω, όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, αποτελούν προτάσεις τις οποίες θα αξιολογήσει το A.C.A. σε μία Συνέλευση του και δεν είναι προσωπικές μου επιλογές.

Είναι ευχάριστο που υπάρχουν τόσοι Ελληνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Audio... υγεία να έχουμε να τιμούμε. Είναι γεγονός ότι αργήσαμε να το αρχίσουμε αλλά η υπόσχεση είναι ότι θα το συνεχίσουμε.

Και για να είμαι ειλικρινής (το γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από... σύνολα) για του χρόνου η δική μου πρόταση θα είναι (εκτός των δύο που προτάθηκαν στην αρχή) και για την SPL που και λόγω έδρας της σε ακριτική περιοχή αλλά και γιατί από παντού είδα γραμμένα τα καλύτερα λόγια κατά την διάρκεια της Εκθέσεως για την ηχητική απόδοση των προιοντων της σε λογική τιμή (προσωπικά δεν τα άκουσα), νομίζω το αξίζει. Συγχρόνως έχει και μία διεθνή προβολή (η εν πάσει περιπτώσει άρχισε από το εξωτερικό).

Είμαι σίγουρος ότι τα παραπάνω τα καταλαβαίνεις Μιχάλη και αν εσύ πικραίνεσαι μία (για φέτος... :126:) εγώ πικραίνομαι δέκα ...
Πιστεψε με ΔΕΝ πικραινομαι καθολου.
Φοβαμαι πως δεν με καταλαβες.
Οταν ωριμασω κοινωνικα ισως το δω διαφορετικα, πλην, η εννοια της επιτυχιας στην δικη μου συνειδηση δεν ειναι αποκλειστικα συνιφασμενη με αυτου του τυπου τις εκδηλωσεις. Γενικως και μη προσωπικως :126:

Τα λεμε ....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Σε καταλαβαίνω πολύ καλά ανώριμο παιδί... :142:

Και το ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο για μένα η το A.C.A. (το link προς το ACA.GR το έχεις σε "τιμητική" θέση από παλιά... :126: )

Αυτά που λες είναι θέματα πεποίθησης σου και τα ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Εύχομαι να πιούμε κανένα κρασάκι σύντομα...

Reaction score
13
Σε καταλαβαίνω πολύ καλά ανώριμο παιδί... :142:

Και το ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο για μένα η το A.C.A. (το link προς το ACA.GR το έχεις σε "τιμητική" θέση από παλιά... :126: )

Αυτά που λες είναι θέματα πεποίθησης σου και τα ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Εύχομαι να πιούμε κανένα κρασάκι σύντομα...

Yeeaaappp :615:

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΗ !!!

Κυριε Σκαλουμπακα, στο "ανωριμο παιδι" μονο AMITA MOTION!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas