ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΘΟΝΗ MAXBALL 100

Reaction score
4
Wide screen οθονης 2 Χ 1,50 (διαστασεις πανιου) 2,16 με το κοντάρι.

Την αγόρασα μολις χθες 24/12/10 και το πανι ουτε καν που το άνοιξα καθως τελικά δεν μπορώ να τοποθετήσω κρεμαστή οθονη στον τοιχο μου.

Θα προβω σε αγορά οθονης δαπεδου δυστυχως.

Την οθονη την αγορασα λοιπον προχθες για να βολευτώ προχειρα μεχρι να παρω καλύτερη και οπως ειπα ουτε καν ανοιξα το πανι. Τιμη αγοράς 78 ευρώ. Την δίνω 50 ευρουλάκια.

Ανάθεμα το δοκάρι που δεν τρυπάει με τίποτα και η τελεόραση που βρισκεται 17 cm εξω απο τον τοιχο...

Oι οθονες maxball ειναι οτι πιο φθηνο παιζει αυτη την στιγμη και οτι πρέπει για μια προχειρη λύση. (αν και ακομα δεν ειδα εικονα πανω της για να εχω μια γνώμη.) Παντως απο τον τοιχο δεν μπορει να δειχνει χειροτερα :137:

Την ανταλάζω επισης και με καμια φθηνη οθονη δαπεδου αν υπαρχει...

Reaction score
2
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΘΟΝΗ MAXBALL 100

χρονια πολλα,φιλε μου με ενδιαφερει αμεσα στειλε μου πμ πως να βρεθουμε

Reaction score
4

Η οθόνη πουλήθηκε.
Φιλε delfini να μας πεις εντυπώσεις απο την οθονη. Ειμαι πολύ περίεργος να δω τι μπορεί να κάνει μια οθονη των 79 ευρώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.924

Ειμαι πολύ περίεργος να δω τι μπορεί να κάνει μια οθονη των 79 ευρώ.

Πιστεύω ότι και η οθόνη μέχρι 500€ :121:

Reaction score
4

Πιστεύω ότι και η οθόνη μέχρι 500€ :121:
Σιγουρα οχι αλλα δεν θα έχει και τραγικές διαφορές πιστεύω. Το πανι δεν το ανοιξα καθως δεν το κρέμασα. Ισα ισα που κρυφοκοιταξα λιγο να δω την ποιοτητα του πανιου. Ειχα στην κατοχη μου και dalite και e-screen και μπορω να πω πως η διαφορά φάνηκε στο μάτι απ'το λιγο που ειδα.

Παντως μου εκανε εντυπωση που υπάρχουν οθόνες 100'' με 79 ευρώ. Θυμαμαι παλιά πριν 5 χρονια που εψαχνα οθονες ξεκιναγαν οι πιο φθηνές στις 92'' απο 200 ευρώ σε ποιοτητα μαρκας maxball κτλ.

Θα ηθελα τις εντυπώσεις του φιλου που την πήρε. Εκανε προβολη σε τοιχο. Σιγουρα θα δει μεγάλη διαφορά με το πανί.

Reaction score
2

λοιπον μετα την τοποθετηση της οθονη η προβολη εδειξε πολυ μικρες διαφορες σε σχεση με τον τοιχο ,αλλα υπαρχει μια μικρη διαφορα πιστευω .στον τοιχο ο οποιος ειναι ολοκαινουργιος σε βαψιμο χωρις το παραμικρο και ασπρος σαν το γαλα ειδα διαφορα αντε 5% αλλα σε σχεση με τον τοιχο που ειναι αβαφος 6ετιασ και ολιγοσ ζαχαρε20% προς λευκο70% δεν χρειαστηκε καθολου συγκριση εκει ειδα διαφορα 50% ιδικα στο μαυρο χρωμα και στο ασπρο ενω θυμαμε οτι τα χρωματα ενος προσωπου τωρα πλεον ειναι πολυ καλυτερα.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.δεν ειδα μεγαλη διαφορα αλλα αξιζε τα λεφτα της .αλλα να δωσω 150-500 ευρω δεν θα τα εδινα αν και εχω δει και ποιο ακριβες δεν γνωριζω τι παιζει με ακριβοτερες ακομα

Reaction score
4

λοιπον μετα την τοποθετηση της οθονη η προβολη εδειξε πολυ μικρες διαφορες σε σχεση με τον τοιχο ,αλλα υπαρχει μια μικρη διαφορα πιστευω .στον τοιχο ο οποιος ειναι ολοκαινουργιος σε βαψιμο χωρις το παραμικρο και ασπρος σαν το γαλα ειδα διαφορα αντε 5% αλλα σε σχεση με τον τοιχο που ειναι αβαφος 6ετιασ και ολιγοσ ζαχαρε20% προς λευκο70% δεν χρειαστηκε καθολου συγκριση εκει ειδα διαφορα 50% ιδικα στο μαυρο χρωμα και στο ασπρο ενω θυμαμε οτι τα χρωματα ενος προσωπου τωρα πλεον ειναι πολυ καλυτερα.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.δεν ειδα μεγαλη διαφορα αλλα αξιζε τα λεφτα της .αλλα να δωσω 150-500 ευρω δεν θα τα εδινα αν και εχω δει και ποιο ακριβες δεν γνωριζω τι παιζει με ακριβοτερες ακομα
Οπότε φτάνουμε στο συμπέρασμα πως αξίζει η αγορά μιας πολυ φθηνής οθόνης για να έχουμε μια πρόχειρη και συνάμα ικανοποιητική λύση.
Καλές θεάσεις λοιπόν... :605:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas