ΠΩΛΕΙΤΑΙ IPHONE 16GB

Reaction score
1
το firmware ειναι 1.1.3 και ξεκλειδωνει μεσα σε 5 λεπτα με το ziphone
εαν καποιος θελει μπορω να το ξεκλειδωσω κιολας
η τιμη ειναι στα 600 ευρω

Reaction score
1
τι σκοπο εχουν τα σχολια αυτα?
ξερετε ποσο το πληρωσα εγω?
ξερετε ποσο πουλανε μεταχειρισμενα τα 8 gb?
ξερετε ποσο πουλαει το 9ν καινουργιο το 8gb?

Reaction score
8
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ IPHONE 16GB

Δηλαδη αν το επερνες 2000 ευρω θα το πουλαγες 1900 ευρω την στιγμη που εχει τα μισα και ποιο κατω απο Αμερικη?

Ασε μας ρε φιλε.

Reaction score
8

Θελω να πω οτι δεν πουλαμε κατι βασει της τιμης που το πηραμε αλλα της τιμης που πουλιεται και στην αγορα.

Reaction score
14
παιδιά να πώ κάτι, γιατί να γράψουμε σχόλια για μια αγγελία κάποιου με τρόπο που να του την κάνουμε κουρέλια??

Υπάρχει λόγος?

Σωκράτη και Μάνο? Νομίζω οτι μπορουσατε να ήσασταν λιγο λεπτότεροι και με περισσότερο τακτ ετσι??

αν εγώ βάλω αγγελία τις "αχρησιμοποίητες" παντόφλες της γυναίκας του Καφάτου και ζητώ λόγω χ,ψ, λόγου 1000 ευρώ? Τι σας νοιαζει? Αν δεν ενδειαφέρει κανέναν σας, απλά μήν ασχοληθείτε... το να βγείτε να πείτε μά... είσαι πανάκριβος τι νόημα εχει? Προστασία σε κανέναν που μπορεί να την πατήσει? Μεγάλα παιδιά είμαστε ξέρουμε όλοι πάνω κάτω τι είναι και τι δεν είναι ευκαιρία... και στο φινάλε αν κάποιος ψάχνει για να πουλήσει κάτι και με κέρδος, εμένα μουο περισσεύει ο λόγος...

Reaction score
8

Να σβηστουν τα ασχετα ποστ παρακαλω και ζητω συγνωμη αν χαλασα την αγγελια.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ IPHONE 16GB

Δηλαδη αν το επερνες 2000 ευρω θα το πουλαγες 1900 ευρω την στιγμη που εχει τα μισα και ποιο κατω απο Αμερικη?

Ασε μας ρε φιλε.

Μπορείς να πεταχτείς στην Αμερική να το πάρεις. :smoking:

L

LLLEFTERIS

Guest
Και τα Samsung στην Κορεα τα πουλανε στην λαϊκη σαν τις ντοματες και σε τιμη το 1/3 απο την τιμη που τα πουλαει ο καθε Χ Γερμανος!
Να παρω το παπακι μου και να παω στην Κορεα να αγορασω Samsung????? Θελει κανεις αλλος Samsung αν τελικα παω?????
Αντιπαραθεση μπορουμε να φερουμε μονο οταν το αντικειμενο πωλειται στην Ελληνικη αγορα!
Τωρα το ποσο εχει στην Αμερικα και το ποσο θα ειναι η αξια του σε 5 χρονια..............No comment

Ειναι δικαιωμα του καθενος να ζηταει οσο θελει για τα αντικειμενα του!!!

Και στην τελικη μεγαλα παιδια ειμαστε αν την πατησουμε απο καποια αγορα καλα να παθουμε ας προσεχαμε!
Για αυτο υπαρχουν και τα site με τις τιμες και για αυτο υπαρχουν και τα σχετικα forum.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ IPHONE 16GB

Μπορείς να πεταχτείς στην Αμερική να το πάρεις. :smoking:

Εισαι τρελος? θα μου το φερει ο θειος μου. :happy_4:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ IPHONE 16GB

Θελω να πω οτι δεν πουλαμε κατι βασει της τιμης που το πηραμε αλλα της τιμης που πουλιεται και στην αγορα.

http://www.9volto.gr/menu/index.php?target=products&product_id=2303
δεν θελω να βαλω αγγελιες απο αλλου αλλα οι τιμες που δινουν τα μεταχειρισμενα ειναι απο 450-550 € τα 8gb

L

LLLEFTERIS

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ IPHONE 16GB

Εισαι τρελος? θα μου το φερει ο θειος μου. :happy_4:

Αν ειχε ο καθενας μας θειο στην Αμερικα τοτε το καθε Χ Πλαισιο ο καθε Χ γερμανος θα ειχαν δεσει μια πετρα στον λαιμο τους και θα ειχαν φουνταρει!:cool_11:

Και αφου εχεις την δυνατοτητα να το παρεις τζαμπα απο τον θειο σου στην Αμερικα ( Οπως λεμε η θεια απο το Σικαγο) τοτε γιατι ασχοληθηκες με την αγγελια του ανθρωπου???:crazy_1:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ IPHONE 16GB

Αν ειχε ο καθενας μας θειο στην Αμερικα τοτε το καθε Χ Πλαισιο ο καθε Χ γερμανος θα ειχαν δεσει μια πετρα στον λαιμο τους και θα ειχαν φουνταρει!:cool_11:

Και αφου εχεις την δυνατοτητα να το παρεις τζαμπα απο τον θειο σου στην Αμερικα ( Οπως λεμε η θεια απο το Σικαγο) τοτε γιατι ασχοληθηκες με την αγγελια του ανθρωπου???:crazy_1:

Θες να σου φερω ενα απο Αμερικη? ελα πεστο μην ντρεπεσαι!!! :happy_9::happy_9::happy_9:

Reaction score
1
δεν του λες να μας φερει κανα προβολεα και μια τηλεοραση :beer:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.363
Members
38.689
Νεότερο μέλος