ΠΩΛΕΙΤΑΙ PIONEER KURO PDP-LX5090H + ΗΧΕΙΑ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Χαιρετε.δινω την τηλ του τιτλου σε υπεραριστη κατασταση.μαζι με τη γνησια ηχομπαρα της χωρις το stand.η τηλεοραση ηταν για χρονια σε καλοκαιρινη εξοχικη κατοικια δεν ειχε δουλεψει καθολου 150 ωρες το πολυ.αγορασμενη απο αλλο μελος εδω στο site.την αγορασα γιατι εχω αλλη μια να την εχω αν χρειαστει κατι.δεν χρειαστηκε ποτε, και ειναι κριμα να μενει ετσι.πριν την αγορα της περισυ ειχε παει για ελεγχο στν κ.καστρουνη και με διαβεβαιωσε οτι προκειτε για κορυφαιο πανελ.απο τοτε δουλεψε λιγους μηνες και ξαναεβαλα την δικια μου .δεν γνωριζω ποσες ωρες εχει αλλα δεν μπορει να εχει και παρα πολλες.στην ουσια ειναι σαν καινουργια.η εικονα δεν παρουσιαζει ιχνος προβληματος τυπου burn in η κοκκινηλες σε μαυρο κτλ.ειναι πραγματικα τελεια και πολυ μεγαλη ευκαιρια για καποιον θαυμαστη του συγκεκριμενου μοντελου,πρωσοπικα προτειμω να βλεπω στην kuro παρα στην κυριος 4k tv που εχω.δεν υπαρχει το κουτι της αλλα θα ντυθει σαν αστακος και αποστολη απο επαρχια με μεταφορικη για αθηνα.για βιντεακι αν θελετε στο viber 6972059616 γιωργος.ΤΙΜΗ 330 με την ηχομπαρα μαζι.

Attachments

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης