ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUGDEN MASTERCLASS IA-4

Reaction score
56
σχεδον αστρωτος ,τελευταιο μοντελλο,κουτια κλπ.πληρες,ΤΑΞΗ Α',οδηγει τα παντα,ηχος εκπληκτικος γιια ολα τα ειδη μουσικης,ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ.ΤΙΜΗ 2.200ευρω.τηλ.6937161793.κωστας. ia4_front[1].jpg

Reaction score
56
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUGDEN MASTERCLASS IA-4

σχεδον αστρωτος ,τελευταιο μοντελλο,κουτια κλπ.πληρες,ΤΑΞΗ Α',οδηγει τα παντα,ηχος εκπληκτικος γιια ολα τα ειδη μουσικης,ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ.ΤΙΜΗ 2.200ευρω.τηλ.6937161793.κωστας. View attachment 22975
Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ PHONO STAGE MM.ευχαριστω!!!

Reaction score
56

νεα τιμη 2.100 ευρω.
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 1.890ευρω.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΟΥ.Υπενθυμιζω οτι ειναι 2χ40 Watt σε ταξη Α.

Reaction score
56

1.700 ευρω τελικη τιμη κι'αυτο λογω του οτι καποιο μελος του φορουμ τον εκλεισε αλλα το μετανοιωσε τελευταια στιγμη ενω τον ειχα συσκευασει ,για να μην τον ανοιγω παλι,και, αν καποιος ενδιαφερεται απο Αθηνα θα ειμαι τα Χριστουγεννα εκει!

Reaction score
56

1.700 ευρω τελικη τιμη κι'αυτο λογω του οτι καποιο μελος του φορουμ τον εκλεισε αλλα το μετανοιωσε τελευταια στιγμη ενω τον ειχα συσκευασει ,για να μην τον ανοιγω παλι,και, αν καποιος ενδιαφερεται απο Αθηνα θα ειμαι τα Χριστουγεννα εκει!
ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΑΓΓΕΛΛΙΑΣ και ενα σχολιο,η τιμη δεν θα κατεβει αλλο!ευχαριστω!

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676

Πότε είναι αγορασμένος; Αγοράστηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία; Είναι πρώτο χέρι; Ευχαριστώ!

Reaction score
56

ο ενισχυτης ειναι ακομη διαθεσιμος.η τιμη δεν αλλαζει!ευχαριστω!

Reaction score
996
Μάλλον έχεις ήδη απαντήσει στο post #8 μέσω ΠΜ. Θα μπορούσες να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους;

Reaction score
56

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ,πρωτο χερι ,ελληνικη αντιπροσωπεια ,αυγουστος '11,

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp