ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ B&W 801 MATRIX 3

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
B&W 801 MATRIX 3
(το τελευταιο πριν το Nautilus)

Η φωτογραφια δεν ειναι των ηχειων μου αλλα απο το ιντερνετ . Τα ηχεια μου ειναι πιο σκουρου χρωματος .

Κατασταση : Αψογη
Χρωμα : Walnut

Σχολια : Χρησιμοποιηθηκαν μονο ως surround με YAMAHA AX-1 (5x130wrms) , πρακτικα δεν ταλαιπωρηθηκαν ποτε .

1900 ευρω μετρητοις
Μπορουν να γινουν και μεχρι 60 δοσεις με αναλογη επιβαρυνση βεβαια (με καταναλωτικο δανειο η πιστωτικη , μεσω του καταστηματος που εργαζομαι).

Επικοινωνια : Μαρινος , 2103811720 και 2103828281 ωρες καταστηματων η με pm .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μεσα στην τιμη η συσκευασια με προστατευτικο φυσαλιδων .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σημερα μου ζητηθηκε ,ως αποδειξη οτι δεν ειναι κλεμμενα , εγγραφο που ν αναφερει την πωληση των εν λογω ηχειων απο εμενα με θεωρηση του γνησιου της υπογραφης οπως και τα serial number τους !!!!

Τα serial number θεωρω λογικο να τα γνωστοποιω και για αυτο συντομα θα τα δημοσιευσω σ αυτη την αγγελια να τα χρησιμοποιησει οποιος οπως νομιζει .

Τα αλλα ομως ειναι δειγμα προκαταβολικης κακοπιστιας και υπερβολικης καχυποψιας . Θα παρακαλουσα να μην ξαναδεχθω τετοιου ειδους αιτηματα .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Η φωτογραφια δεν ειναι των ηχειων μου αλλα απο το ιντερνετ .

Η τιμη αλλαζει μετα απο επανεκτιμηση της εξωτερικης καταστασης (η οποια ειναι αψογη) , της ακουστικης αποδοσης (η οποια ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα) καθως και της ευκολιας "οδηγησης" τους (παιζουν ανετα μ ενα ΥΑΜΑΗΑ DSP ΑΧ-1 2x110 wrms !!!!!! ) .

Η νεα τιμη ειναι 2.200 ευρω

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef