ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: QUALIA SXRD Projector & Stewart οθόνη!

Reaction score
21
Η αγγελία είναι για ένα φίλο εκτός forum που βρίσκεται σε ανάγκη. Πωλούνται μαζί ή και χωριστά.

1. Sony Qualia SXRD προβολέας (χρειάζεται αντικατάσταση η λάμπα του, κατά τα άλλα είναι σε άψογη κατάσταση) με τη βάση του - 3.000 ευρώ (καινούργιος είχε 25.000 ευρώ).
2. Οθόνη ηλεκτροκίνητη Stewart 110'' (AVS FireHawk, 243x139cm) για τοποθέτηση μέσα σε έπιπλο καθώς αναδύεται από κάτω προς τα πάνω (με trapdoor) - 3.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή με π.μ. ή στο 6973349104.

Reaction score
21
Απάντηση: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: QUALIA SXRD Projector & Stewart οθόνη!

Είναι 1080i όπως μπορείς να δεις και από τα specs στο προαναφερθέν site εκεί που λέει product sheet (pdf).
Αλλά η εικόνα του, ακόμη και μετά από 6 έτη τεχνολογικής εξέλιξης, είναι κορυφαία.
Η τιμή είναι τόσο χαμηλότερη από την αγοραστική ακριβώς γι' αυτό το λόγο, είναι δηλαδή projector εξαετίας και βάλε και πρέπει να πουληθεί, δυστυχώς.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: QUALIA SXRD Projector & Stewart οθόνη!

Θα ήταν καλό να μπουν φωτογραφίες και του Qualia αλλά και της Firehawk ούτως ώστε να πάρουμε μια γεύση.

Reaction score
21

Ας δούμε λοιπόν τις τιμές του ebay (κι ας μου πει κανένας αν εμπιστεύεται ότι η μεταφορική εταιρία που θα φέρει τον προβολέα από το εξωτερικά δεν θα κάνει κάποια ζημιά στο μηχάνημα...).
Ο ένας είναι 100V τροφοδοσία και δεν αποστέλεται στην Ευρώπη άρα άχρηστος και θα θεωρ΄γσω ότι απλά ο φίλος που σχολίασε είναι απλά απρόσεκτος κι όχι κακόβουλος, και ο δεύτερος (χωρίς να ξέρω τη γλώσσα) είναι 2300 ευρώ συν μεταφορικά 600 ευρώ άρα 2900 ευρώ και τον έχεις αγοράσει από κάποιο άγνωστο ενώ εδώ ακόμη και στον παραδίδουμε σπίτι σου.
Ο συγκεκριμένος επίσης που πουλάει ο φίλος έχει αγορασθεί καινούργιος και η πρώτη φορά που θα κατέβει από το ταβάνι του είναι τώρα, οπότε είναι σε άψογη κατάσταση εγγυημένα, οι άλλοι ποιός ξέρει. Η τιμή λοιπόν του συγκεκριμένου προβολέα είναι πολύ λογική.

Reaction score
21

Το δουλεύω και θα έχω φωτό ελπίζω σύντομα για την οθόνη (ανοιγμένη βεβαίως). Ελπίζω ότι κατάφερα να ανεβάσω φωτό του προβολέα.
Η εξέταση του προβολέα και της οθόνης από τους υποψήφιους αγοραστές είναι αυτονόητη μετά από επικοινωνία για ραντεβού.
Ο χώρος που βρίσκονται είναι στην Κηφισιά.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Attachments

Reaction score
2
""Ας δούμε λοιπόν τις τιμές του ebay (κι ας μου πει κανένας αν εμπιστεύεται ότι η μεταφορική εταιρία που θα φέρει τον προβολέα από το εξωτερικά δεν θα κάνει κάποια ζημιά στο μηχάνημα...).
Ο ένας είναι 100V τροφοδοσία και δεν αποστέλεται στην Ευρώπη άρα άχρηστος και θα θεωρ΄γσω ότι απλά ο φίλος που σχολίασε είναι απλά απρόσεκτος κι όχι κακόβουλος""

απροσεχτος να το δεχτω, ποτε ομως κακοβουλος!!!
απαντηση για ebay: εγω δεν ισχυριζομαι οτι μπορει καποιος να παραγγειλει απο το εβαυ, απλα ο αντιστοιχος καταναλωτης στο εξωτερικο απολαμβανει πολυ καλυτερες τιμες.
δηλαδη ο αμερικανος παιρνει τον qualia πολυ φθηνοτερα απο τον ελληνα-χρεοκοπημενο-πολιτη.

"""δεύτερος (χωρίς να ξέρω τη γλώσσα) είναι 2300 ευρώ συν μεταφορικά 600 ευρώ άρα 2900 ευρώ και τον έχεις αγοράσει από κάποιο άγνωστο ενώ εδώ ακόμη και στον παραδίδουμε σπίτι σου."""

απαντηση: 2300 ευρω,δεχεται ομως προσφορες, και το 600 ευρω μεταφορικα, ειναι η αυτοματοποιημενη υπηρεσια εκτιμισης του ebay. o σλοβακος καταναλωτης παντως, εχει καλυτερες τιμες απο τον ελληνα!

παρολαυτα, η προσφορα του φιλου σου ειναι η μοναδικη στην ελλαδα για qualia,και οπως λεει ο ΧΡΥΣΟΣ κανονας της προσφορας και ζητησης, ειναι η καλυτερη τιμη στΟ ελλαδα.

psνα ρωτισω τιμη για λαμπα?

Reaction score
21

Δεν θα σχολιάσω το τι κάνει ο έλληνας καταναλωτής καθώς μέχρι πριν λίγο καιρό ο έλληνας καταναλωτής αγόραζε τα μεταχειρισμένα χρέπια της ευρώπης (για αυτοκίνητα μιλάω) σε πέντε ή και δέκα φορές υψηλότερα από τον αντίστοιχο π.χ.εγγλέζο (μεταχειρισμένα porsche δεκαετίας έχουν από 3,5 έως 4 χιλ. λίρες εδώ και χρόνια). Και σίγουρα ακόμη καλύτερα για τον έλληνα καταναλωτή θα ήταν να τον χάριζε ο φίλος μου κι όχι να ζήταγε 3000 ευρώ. Επειδή όμως τον πουλάει, και όποιος τον θέλει τον αγοράζει ενώ όποιος όχι απλά τον αγνοεί ας αφήσουμε την αγγελία να συνεχίσει χωρίς τέτοια σχόλια, δε βοηθάνε κανένα. Η τιμή για τη λάμπα είναι, νομίζω χωρίς όπως να είμαι σίγουρος, πάνω από 2000 ευρώ στην ελληνική αγορά ή (πως και δεν το έψαξες στο internet;) 1800 ευρώ στη γερμανική. Να και κάτι ακόμα που ο έλληνας καταναλωτής πληρώνει ακριβότερα από το γερμανό!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos