ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ Sky-digital ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ?

Reaction score
0
Θα ηθελα την γνωμη καποιου που γνωριζει.Εχω καποιον φιλο στην Αγγλια που μπορει να μου κανει την συνδρομη και να παρει τον αποκ/τη .μου ειπε ομως οτι απο φετος δεν γινεται να βγει στο εξωτερικο γιατι θα ειναι συνδεδεμενος με την τηλεφωνικη γραμμη του σπιτιου που μαρτυρα οτι εισαι εντος της αγγλικης επικρατειας.Θα ηθελα ρε παιδια την γνωμη σας ,τι πρεπει να κανω , αν μπορω να παρακάμψω το εμποδιο αυτο και τι δορυφορικο πιατο θα χρειαστω για να πιασω σημα απο την στιγμη που μενω στο κεντρο της αθηνας (κυψελη).ενδιαφερομαι να βλεπω μονο τα αθλητικα καναλια του μπουκετου για τα υπολοιπα δεν καιγομαι και πολυ.

Reaction score
5
Η ενεργοποίηση την πρώτη φορά πρέπει να γίνει με την γραμμή συνδεδεμένη. Μετά την βγάζεις και την ξεχνάς. Είχα τα τελευταία χρόνια όταν έμενα στο Λονδίνο, αλλά έχω γυρίσει εδώ και μερικούς μήνες και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν, έχω sky τα τελευταία 7 χρόνια και το τελευταίο απο αυτά στην Ελλάδα πλέον. Όπως καταλαβαίνεις μπορώ να σου λύσω πολλές αν οχι όλες σου τις απορίες.
Καταρχήν να πω οτι για τη συνδρομή αρκεί ο φίλος σου στην αγγλία μια χαρά για να κάνεις τη δουλειά σου. Μπορεί να δώσει και την κάρτα σου και να πληρώνεις εσύ και απλά να φαίνεται οτι είσαι στην Αγγλία. Το θέμα του τηλεφώνου τωρα, υποτίθεται οτι ολόκληρο τον πρώτο χρόνο πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο. Αυτό δεν πολυισχύει. Όταν πρωτοπαντρέψεις την κάρτα με τον αποκωδικοποιητή πρέπει να είναι στην Αγγλία λένε αλλά δε το πολυπιστεύω. Γενικά πρέπει να έχεις υπόψη οτι το κουτί του Sky περίπου μια φορα το μήνα προσπαθεί να κάνει connect μέσω τηλεφώνου και αυτοί γνωρίζουν αν έγινε ή οχι. Τον πρώτο χρόνο λοιπόν δεν είναι απίθανο να σκάσει γράμμα ή τηλεφωνάκι απο sky να μάθουν γιατί δεν το έχεις στο τηλέφωνο. Μη τρομάζεις, άμα τους πείς 2-3 φορές μου το κόψανε την άλλη βδομάδα θα δουλεύει και τέτοια τον βγάζεις το χρόνο.
Ο βασικός λόγος που αυτοί θέλουν το τηλέφωνο συνδεδεμένο είναι για να μπορούν να σε χρεώνουν τις pay per view ταινίες που βλέπεις (παίζει κόλπο για να τις βλέπεις τσάμπα χωρίς τηλέφωνο γιαυτό) αλλά και για κάτι υπηρεσίες που τις έχει στο μενού active παιχνίδια και κάτι τέτοια, γενικά πέρα απο τις ταινίες τα άλλα δε νομίζω να σε απασχολήσουνε ποτέ.

Τώρα τα δυσάρεστα, στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα που είμαι και γώ δεν πιάνεις κάποια κανάλια. Αυτό λόγω του οτι εκπέμπουν απο τον Astra 2D του οποίου το πέλμα είναι συγκεντρωμένο στην Αγγλία. Για να τον πιάσεις εδώ λένε θες 4-5μ πιάτο. Εγώ έχω 1.5μ και είναι μια χαρά για τα υπόλοιπα κανάλια, μάλιστα έχω καλύτερο σήμα απο αυτό που είχα στην Αγγλία με το πιατάκι που σου δίνει το Sky. Τα κανάλια που δεν πιάνεις δυστυχώς δεν είναι μάπα. Είναι όλα τα BBC (και τα ραδιόφωνα του BBC), όλα τα ITV (δυστυχώς για τους λάτρεις της φόρμουλα 1), τα Disney και 2-3 ακόμα μάπα που δε θα έβλεπες ποτέ (κανονικά δε πιάνεις και το Ε4 αλλά παίζει πατέντα και για αυτό). Όσον αφορά τα αθλητικά τώρα που θες, παίζουν όλα, αλλά δεν δουλεύει για κάποιο λόγω το Multiscreen στο champions league. κανονικά σου ανήγει οθόνη που σου επιτρέπει να διαλέξεις όποιο αγώνα θές από αυτούς που γίνονται και να τον δεις ζωντανα. Δηλαδή για να καταλάβεις, βάζεις το κανάλι Sky Sports 1, εκεί θα δείχνει κάποιο αγώνα απο τους 6, πατάς στο τηλεκοντρολ το κόκκινο κουμπί και μπαίνεις στο multiscreen για να διαλέξεις, εδώ στην ελλάδα μπορείς να δείς μόνο τον αγώνα που δείχνει πριν μπείς μέσα στο multiscreen που βασικά δεν είναι δική σου επιλογή.

Αν τελικά αποφασίσεις οτι θες να προχωρήσεις να κοιτάξεις να παρεις SKY+ νομίζω πλεον είναι τσάμπα το κουτι. Το + περιλαμβάνει μέσα στο κουτι σκληρό δίσκο 40GB και έχει 2πλο tuner που σημαίνει βασικά οτι μπορεις να γράψεις 20 ώρες στο σκλήρο. Το διπλό tuner σου επιτρέπει να γράφεις ταυτόχρονα 2 κανάλια και να βλέπεις κατι τρίτο απο αυτά που έχεις ήδη γράψει παλιότερα ή ενα απο τα 2 κανάλια που γράφεις. Επίσης μπορείς όσο βλέπεις live να πατήσεις pause και να κάνεις rewind μέχρι και 1 ώρα πριν ή λιγότερο αν ήσουν στο κανάλι αυτο για λιγότερο απο μια ώρα. Έχε υπόψη σου τέλος οτι το + θέλει διπλό LNB και 2 καλώδια να πηγαίνουν απο το πιάτο στο κουτί. Με ένα ουσιστικά ο σκληρός μένει άχρηστος. Επίσης να πώ οτι μπορέις να αλλάξεις τον σκλήρο και να βάλεις μεγαλύτερο, έχει μέσα ένα κανονικό maxtor, το κουτί υποστηρίζει μέχρι 250GB.

Ουφ τέλος
Για όποια άλλη απορία έδω είμαστε :wink:

Reaction score
5
Με τη Mclaren τι σχέση έχεις; Υπάρχει λόγος!
Και εγώ Αγγλία ήμουν μέχρι πριν 6 μήνες...

GTX

Reaction score
39
Τίποτα το ιδιαίτερο απλά είμαι φανατικός της Formula 1 και είμαι στο πλευρό της Mclaren από την εποχή του Mika (τώρα με τον Kimi). Συμπτωματικά έχω πάρει και προ και τελικό ενισχυτή TagMclaren :D
Εσύ έχεις καμιά σχέση με τη Mclaren?

Reaction score
5
Ιστορίες αμαρτίες...:)
Τα τελευταία χρόνια είχα κολλητό φίλο και συγκάτοικο που δούλευε ως σχεδιαστής και μηχανικός στη Mclaren (έχει φτιάξει π.χ. την πίσω αεροτομή του φετινού μονοθέσιου). Κατ'επέκταση είχαμε στο σπίτι το full σύστημα της (πρώην) Tag, μέχρι ηχεία!!
Έχω και άλλο φίλο που δούλευε στην BMW στο σχεδιασμό μηχανών F1, και μετά στην Toyota F1. Και αδερφικό φίλο που δούλευε μέχρι πρόσφατα στην Dunlop στο αγωνιστικό τμήμα.
Αυτά από το πρόσφατο παρελθόν!!
Ωραίες εποχές! Τώρα είμαι πίσω στο Ελλάντα! yoohoo!

GTX

Reaction score
39
Απίστευτο!
Και γω θα θελα ενα τέτοιο συγκάτοικο!!!
Είμαι σίγουρος οτι σπίτι όλο και κάποιο κομμάτι απο το αυτοκίνητο θα είχατε :wink:
Είχα και γω στην Αγγλία γνωστό με φίλο σε αντίστοιχη θέση στη Ferrari και ο τύπος του χε στείλει απίστευτα πράγματα απο Ιταλία με courier. Είχε ολόκληρο λάστιχο με ζάντα, δισκόφρενο και το κορυφαίο του χε δώσει κράνος του Shoumi original υπογεγραμμένο.
Πρέπει να πω οτι όταν μου έλεγε οτι είχε τέτοια πράγματα στο σπίτι του δεν τον πίστευα μέχρι που τα είδα :shock:

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα σας. Έφτασα σε αυτήν την συνομιλία αναζητώντας στο google για το πως μπορώ να βλέπω Sky Sports και μου έβγαλε πρώτη την συγκεκριμένη συνομιλία σε αυτό το site κάνοντάς με να εγγραφώ σε αυτό για να σας υποβάλω την ερώτηση μου που βέβαια είναι κοντά στα 10 χρόνια αλλά πιστεύω πως μπορείτε να με βοηθήσετε στο ζήτημά μου. Βέβαια μέσα σε τόσα χρόνια έχουν βγει νέες υπηρεσίες όπως το Sky go που μπορείς να δεις μέσω του site του Αγγλικού συνδρομητικού. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Reaction score
0
Κατά κύριο λόγο θέλω το Sky Sorts1, το Sky Sports News HQ και το Sky Sports5. Για τα άλλα κανάλια δεν καίγομαι και ιδιαιτέρως...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos