Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 31.233
Λοιπόν να ενημερώσω ότι κατόπιν ελέγχου από το σέρβις ο πρόχειρος στο μαγαζί προβολέας SP5000 που είχε αγοραστεί από το Pixmania δεν ήταν συνατόν να επισκευαστεί και ούτε υπήρχε διαθέσιμο άλλο κομμάτι για να μου στείλουν καινούργιο.
Κατά συνέπεια μου αποστέλει το Pixmania μια δωροεπιταγή ιδίας αξίας (1000 ευρώ) για να αγοράσω κάτι άλλο. Δεν επιστρέφουν πίσω χρήματα. Απλώς αγοράζεις ότι θέλεις για 1000 ευρώ.
Και τώρα το δίλλημα.
Τι να πάρω; Με ποιον προβολέα να αντικαταστήσω τον καλό μου Infocus;
Καμμιά ιδέα;
Έβαλα στο μάτι τους Panasonic AX100, τον Optoma ΗD70, Marantz VP4001 , Sony VPL-HS60, Sanyo Z5.
Αυτοί είναι οι διαθέσιμοι που έχει σε τέτοια τιμή κοντά στα 1000 ευρώ. Τώρα και λίγο να ανέβω δεν πειράζει βέβαια.
Πείτε μου καμμιά γνώμη κι εσείς.
Κατά συνέπεια μου αποστέλει το Pixmania μια δωροεπιταγή ιδίας αξίας (1000 ευρώ) για να αγοράσω κάτι άλλο. Δεν επιστρέφουν πίσω χρήματα. Απλώς αγοράζεις ότι θέλεις για 1000 ευρώ.
Και τώρα το δίλλημα.
Τι να πάρω; Με ποιον προβολέα να αντικαταστήσω τον καλό μου Infocus;
Καμμιά ιδέα;
Έβαλα στο μάτι τους Panasonic AX100, τον Optoma ΗD70, Marantz VP4001 , Sony VPL-HS60, Sanyo Z5.
Αυτοί είναι οι διαθέσιμοι που έχει σε τέτοια τιμή κοντά στα 1000 ευρώ. Τώρα και λίγο να ανέβω δεν πειράζει βέβαια.
Πείτε μου καμμιά γνώμη κι εσείς.