Πάει ο Infocus. Και τώρα τι;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233
Λοιπόν να ενημερώσω ότι κατόπιν ελέγχου από το σέρβις ο πρόχειρος στο μαγαζί προβολέας SP5000 που είχε αγοραστεί από το Pixmania δεν ήταν συνατόν να επισκευαστεί και ούτε υπήρχε διαθέσιμο άλλο κομμάτι για να μου στείλουν καινούργιο.
Κατά συνέπεια μου αποστέλει το Pixmania μια δωροεπιταγή ιδίας αξίας (1000 ευρώ) για να αγοράσω κάτι άλλο. Δεν επιστρέφουν πίσω χρήματα. Απλώς αγοράζεις ότι θέλεις για 1000 ευρώ.
Και τώρα το δίλλημα.
Τι να πάρω; Με ποιον προβολέα να αντικαταστήσω τον καλό μου Infocus;
Καμμιά ιδέα;
Έβαλα στο μάτι τους Panasonic AX100, τον Optoma ΗD70, Marantz VP4001 , Sony VPL-HS60, Sanyo Z5.
Αυτοί είναι οι διαθέσιμοι που έχει σε τέτοια τιμή κοντά στα 1000 ευρώ. Τώρα και λίγο να ανέβω δεν πειράζει βέβαια.
Πείτε μου καμμιά γνώμη κι εσείς.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233
Απάντηση: Πάει ο Infocus. Και τώρα τι;

Λάμπρο τον επσον 600 τον πούλησα. Τον επσον 1000 τον πήγα στο σπίτι μαζί με το PS3.
Για το μαγαζί είχα τον Infocus και τώρα ψάχνω αντικαταστάτη.
Θα μπορούσα να πάρω τον επσον 700 αλλά τον έχουν 1440 ευρώ οι απατεώνες.
Να χτυπήσω και κανένα HD-DVD Toshiba XE1;

Reaction score
174

Εφόσον η χρήση είναι για κατάστημα εγώ θα πρότεινα να πάρεις τον πιο φωτεινό, κι ας μην είναι και ότι καλύτερο από ποιότητα εικόνας με απόλυτα κριτήρια. Εκτός κι αν οι θαμώνες είναι όλοι μέλη του Avsite, οπότε τα πράγματα αγριεύουν :happy_9:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233

Σωστά Δημήτρη. Είναι όλοι οι θαμώνες μέλη του AVsite, βλαμμένοι και δεν κάνουμε επαγγελματικές παρουσιάσεις, αλλά παίζουμε, πειραματιζόμαστε, βλέπουμε ταινίες, μάτς, (τρώμε και κανένα ψιλομεζέ).
Να φανταστείς ότι το "Αllien vs Predator" το έχουμε λιώσει με το να ρυθμίζουμε τα λευκά με τα χιόνια και τιυς πάγους και τα μαύρα με τις σπηλιές.

Reaction score
4.925
Όσο το καθυστερείς τζάμπα ταλαιπωρήσε πάρε τον Πανυ-100 με συνοπτικές διαδικασίες για να μην χάσεις ούτε προβολή στο μαγαζί.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως εισαι αρκετα ωριμος πλεον για να προχωρησεις σε DLP:happy_5:
Προσπαθησε να βρεις τον Mitsubishi HD1000 η σαν δευτερη επιλογη τους Optoma HD72/73 (θα ανεβεις βεβαια λιγο στο οικονομικο)

Εαν οχι,τοτε Panasonic με κλειστα ματια:cool_4:

Reaction score
185
Νομιζω πως εισαι αρκετα ωριμος πλεον για να προχωρησεις σε DLP:happy_5:
Καθόλου καλή ιδέα.... έτσι δε θα βλέπει ούτε δευτερόλεπτο ο Μάκης ο Ευμορφόπουλος :respect:, οπότε αυτός θα τρώει τους "ψιλομεζέδες" κι εμείς θα μένουμε με τα...Allien !!!!! :mad_3:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233
Απάντηση: Re: Πάει ο Infocus. Και τώρα τι;

Καθόλου καλή ιδέα.... έτσι δε θα βλέπει ούτε δευτερόλεπτο ο Μάκης ο Ευμορφόπουλος :respect:, οπότε αυτός θα τρώει τους "ψιλομεζέδες" κι εμείς θα μένουμε με τα...Allien !!!!! :mad_3:
Και το κακό είναι ότι ο Μάκης μόλις ζαλιστεί από τον DLP θέλει κι άλλη μπύρα.
Αυτό προϋποθέτει κι άλλο μεζέ. Κι εγώ συμφωνώ και του κάνω παρέα.
Και πάει λέγοντας. :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Λοιπόν πάω να σκεφτώ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αυτα να σας λειπουν!
Ολο το κατηγορειτε το...παιδι.:happy_5:
Προχθες με τον 9000 το ματι του ηταν αστριτης και δεν ζητησε παρα νερακι:happy_8:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233

Ήταν πρωί ακόμη και εκτός έδρας.
Τον έχεις δει μεσημέρι ή βράδυ και στην έδρα του;
Θα εκπλαγείς. Πίνει κανα δυό μπυρίτσες παραπάνω. Αλλά από τις ζωηρές. :happy_5: :happy_5:

Attachments

Reaction score
20
Να δεις τον TW600 . πολύ ωραίο μηχανάκι σου λέω και σε πολύ καλή τιμή. ( χα χα χα )

Νομίζω το σοφότερο θα ήταν να στραφείς σε DLP όπως λέει και ο Αντρέας. Άντε να αποκτήσεις επιτέλους και ένα σοβαρό μηχάνημα έστω και φθηνό.

Κι όσο για τον Μάκη πάρε και έναν CRT να βλέπει μόνος του όταν έρχεται στο στέκι. .

Reaction score
0
Αν και ειμαι σαφεστατα υπερ των DLP οσον αφορα στην πιοτητα της εικονας, νομιζω σε μαγαζι επιβαλεται να ιεναι τριτσιπος ο προβολεας γιατι θα βλεπει ποικιλος κοσμος, και δε μπορεις να καταδικαζεις καποιους που εχουν προβλημα με το rainbow.

Οποτε απο αυτους που λες θα πηγαινα σαφεστατα στον panasonic που ειναι νομιζω μακραν οτι καλυτερο υπαρχει σε 720p LCD, και εχει και την απαραιτητη φωτεινοτητα για τετοιο χωρο.

Αποκει και περα, επειδη ο panasonic παιζει στα 1200+ στο pixmania και θα βαλεις και 200 απο την τσεπη σου πιθανον χωρις λογο, και επειδη αποτι εχω καταλαβει εισαι και ευχαριστημενος με τους Epson οι οποιοι παιζουν και σε πολυ καλες τιμες Ελλαδα, σκεψου το ενδεχομενο να παρεις εναν TW700 απο εδω με λιγο λιγοτερο απο 1000 ευρω, και να φυλαξεις το πιστωτικο στο pixmania για ποικιλες μελοντικες αγορες....ολο και καποιο hd-dvd player, η οτιδηπτοε αλλο θα παρεις και στδιακα θα το καλυψεις....ενημερωσε και τους γνωστους σου, μπορει καποιος να θελει αν παρει κατι και να χρησιμοποιησει απο το πιστωτικο σου (και να σου δωσει τα λεφτα στο χερι)....χαμενα δε θα πανε, εχει μεγαλη γκαμα προιοντων.

Με βαση το τελευταιο σεναριο θα προσπαθουσα να βρω πιθανον και κανεναν TW600 που να εχει ξεμεινει και να τον σκοτωνουν στα 700 ευρω ξερωγω...αλλα δεν ειναι κατι πανω στο οποιο μπορεις να βασιστεις (οτι θα βρεις...)

Reaction score
185
Νομίζω πως τα 1000Ε ειναι ένα καλο ποσό για...καλώδια :cool_1: :cool_1: κάποτε πρέπει να ...βελτιωθείς wall_1 και σε αυτό τον τομέα.... :crazy_3: :crazy_3: :happy_4:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233
Απάντηση: Re: Πάει ο Infocus. Και τώρα τι;

να φυλαξεις το πιστωτικο στο pixmania για ποικιλες μελοντικες αγορες....ολο και καποιο hd-dvd player, η οτιδηπτοε αλλο θα παρεις και στδιακα θα το καλυψεις.
Nα και μια καλή ιδέα. Ένα Toshiba XE1 για κόντρες με το PS3, ένα splitter με 2 HDMI σε 1 και τα ρέστα βλέπουμε. Aν είχαν και ταινίες τα ρέστα θα ήταν τέτοιες!! :happy_5:

Reaction score
6

Κατι μου λεεi πως ποιο πολυ ψήνεσαι για HDDVD player παρα για προβολεα.
Αν και θα γούσταρα να ειχα στην γειτονία μου το Toshiba παρόλα αυτα θα σε συμβούλευα να μην προβείς ακομα στην αγορά του ( το ιδιο σου είχα πει και για το ps3 αλλα που εσυ)
Από την άλλη θα ήθελα να εχω στην γειτονιά μου τον Panasonic.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233

Κατι μου λεεi πως ποιο πολυ ψήνεσαι για HDDVD player παρα για προβολεα.
Αν και θα γούσταρα να ειχα στην γειτονία μου το Toshiba παρόλα αυτα θα σε συμβούλευα να μην προβείς ακομα στην αγορά του ( το ιδιο σου είχα πει και για το ps3 αλλα που εσυ)
Από την άλλη θα ήθελα να εχω στην γειτονιά μου τον Panasonic.
E αφού μου λές να μην προβώ στην αγορά του , τότε κι εγώ θα προβώ !! :happy_5:

Όσο για τη γειτονία σου κοίτα σε κανα δυό ώρες να τσακιστείς και να έρθεις από δω.
Θα έρθει κι ο Μάκης και θα βάλουμε τη φουφού με τα κάρβουνα για να ζεσταθούμε λίγο γιατί κρυώσαμε από τα κλιματιστικά.

Η αγορά του XE1 είναι σχεδόν σίγουρη. Να δω τι θα μου πει κι ο Μάκης.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Πάει ο Infocus. Και τώρα τι;

E αφού μου λές να μην προβώ στην αγορά του , τότε κι εγώ θα προβώ !! :happy_5:

Η αγορά του XE1 είναι σχεδόν σίγουρη.

Μιχάλη, εγώ πάλι θα σου έλεγα να μη βιαστείς να αγοράσεις το ΧΕ1, τουλάχιστον μέχρι να βγει το επόμενο firmware, που όπως λένε όλες οι φήμες, θα το εφοδιάσει με καθαρόαιμη έξοδο 1080p/24fps.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Προχτές κυκλοφόρησε το firmware 2.0 για όλα τα HD players της Toshiba, αλλά και πάλι το ΧΕ1 δεν απέκτησε έξοδο 1080p/24fps. Δεν είμαι σίγουρος φυσικά, αλλά κάτι έχει αρχίσει να μου βρωμάει, ίσως τελικά να μην είναι σε θέση η Toshiba να εφοδιάσει με έξοδο 1080p/24fps το ΧΕ1 και να σχεδιάσει εξαρχής ένα καινούριο μοντέλο, οπότε… :mad_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.638
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale