Πάρνηθα - Καμία ελπίδα;

Reaction score
5
Είναι αρκετές περιοχές της Αττικής που πιάνουν μόνο από Πάρνηθα λόγω ιδιομορφίας του εδάφους, π.χ. Πόρτο Ράφτη.
Απ'ότι βλέπω, κόβονται ακόμα και τα αναλογικά κανάλια από εκεί, αλλά δεν αντικαθίστανται από ψηφιακή εκπομπή. Η Digea δεν μεταδίδει από εκεί, η ΕΡΤ πήγε να μεταδώσει ψηφιακά και την κατήγγειλε η Digea, και γενικώς φαίνεται ότι κανείς δεν ασχολείται με την Πάρνηθα. Δεν είναι στο πλάνο...λέει...
Γνωρίζει κανείς περαιτέρω; Τι σημαίνει 'δεν είναι στο πλάνο'; Δεν είναι στο πλάνο να μπει όλη η Ελλάδα μέχρι το 2012; Η Πάρνηθα δεν θα μπει ποτέ;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Πάρνηθα - Καμία ελπίδα;

Εγώ πώς πιάνω από Πάρνηθα την Digea και την ΕΡΤ (τα 4 κανάλια) ρε παιδιά?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.544

Εγώ πώς πιάνω από Πάρνηθα την Digea και την ΕΡΤ (τα 4 κανάλια) ρε παιδιά?

Η Digea δεν εκπέμπει από Πάρνηθα σίγουρα.

Έχω την εντύπωση ότι τα πιάνεις από αντανάκλαση από τον Υμηττό, ή την Αίγινα.

Στη Πάρνηθα ήταν παράνομη η εκπομπή της ΕΡΤ και πρέπει να έχει σταματήσει η μετάδοση.

L

LLLEFTERIS

Guest

Στη Πάρνηθα ήταν παράνομη η εκπομπή της ΕΡΤ και πρέπει να έχει σταματήσει η μετάδοση.
Ναι κανει παρασιτα στο καζινο και δεν μπορουν να ξεβρακωνουν τον κοσμακη! :138:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εάν πιάνω τόσο καθαρά από αντανάκλαση, τότε δεν χρειάζεται να κατευθύνουμε την κεραία
την τοποθετούμε όπως να είναι και τέλος, αυτή θα πιάνει από αντανάκλαση!
Το λέω αυτό, γιατί τον Υμηττό μου τον κλείνει πολυκατοικία πρώτον, και δεύτερον είναι εντελώς αντίθετα από την Πάρνηθα, είμαι Ν.Ηράκλειο, από Αίγινα δεν νομίζω γιατί δεν θα έπιανα τα αναλογικά όλα τόσο καθαρά! μπορεί να έχετε δίκιο απλά μου κάνει περιέργεια!

Reaction score
20.815

Πάντως το "παράνομη" για μία εταιρεία που υποχρεούται να καλύψει όλο τον ελληνικό χώρο σηκώνει πολύ κουβέντα, ιδιαίτερα όταν την Πάρνηθα (αλλά και το Πήλιο, που επίσης διέκοψε) την χρησιμοποιεί η ΕΡΤ digital από την αρχή για τα Plus, χωρίς να έχουν πρόβλημα ως τώρα τα υπόλοιπα κανάλια αλλά και οι αρμόδιοι φορείς. Τελικά αυτός ο Ρουσό με το νόμο του έκανε πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση στα κανάλια, στα όπα όπα θα έπρεπε να τον έχουν...

Reaction score
20.815

Εάν πιάνω τόσο καθαρά από αντανάκλαση, τότε δεν χρειάζεται να κατευθύνουμε την κεραία
την τοποθετούμε όπως να είναι και τέλος, αυτή θα πιάνει από αντανάκλαση!
Το λέω αυτό, γιατί τον Υμηττό μου τον κλείνει πολυκατοικία πρώτον, και δεύτερον είναι εντελώς αντίθετα από την Πάρνηθα, είμαι Ν.Ηράκλειο, από Αίγινα δεν νομίζω γιατί δεν θα έπιανα τα αναλογικά όλα τόσο καθαρά! μπορεί να έχετε δίκιο απλά μου κάνει περιέργεια!
Αν το σήμα είναι πολύ δυνατό από τους πομπούς όπου και να στρέψεις την κεραία δεν θα καταλάβεις διαφορά στις ψηφιακές εκπομπές, αφού δεν υποφέρουν από τα είδωλα των ανακλάσεων όπως οι αναλογικές. Το θέμα είναι ότι το σήμα δεν είναι παντού το ίδιο καλό, και έτσι για πολλές περιοχές της Αθήνας (και Αττικής γενικότερα) είναι απαραίτητη η εκπομπή και από την Πάρνηθα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef