Πέρι παραμόρφωσης...

Μηνύματα
73
Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους σας,

Το τελευταίο διάστημα επέκτεινα το υπάρχον setup μου, από 5.1 στον ένα όροφο της οικίας μου, προσθέτοντας 2 ηχοστήλες της Triangle σε άλλο όροφο. Συγκεκριμένα, στην μία περίπτωση ο Marantz SR7012 οδηγεί 5 DALI Oberon onWall και ένα SVS SB1000 αποτελώντας το HT setup μου. Στην άλλη περίπτωση, ο Marantz οδηγεί από το Zone 2 του και μέσω 10μετρων Mogami W3103 σε άλλο όροφο, δύο Triangle Altea Borea. Ο λόγος που θα ήθελα τις απόψεις σας είναι ότι σε μέτριες προς υψηλές εντάσεις αντιλαμβάνομαι κάποια παραμόρφωση. Αναρωτιέμαι αν ο ενισχυτής, ο οποίος έχει καλά ρεύματα στις κύριες εξόδους του (FR, FL, C, RB, LB), δεν δίνει την ίδια ισχύ στα Zone2 και Zone3.
Σαν μέρος του troubleshooting θα μπορούσα απλά να αποσυνδέσω τα Triangle από τις εξόδους Zone2 και να τα συνδέσω στα FR και FL, αλλά προϋποθέτει πολύ δουλεία ως διαδικασία στο υπάρχον έπιπλο και έλεγα πριν το κάνω να ακούσω τις απόψεις σας. Ως πολυκάναλη ακρόαση σε μεγάλες εντάσεις (Dali + SVS) δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ίσως γιατί τα Dali είναι δηλωμένα ως "μικρά" και όλες οι χαμηλές συχνότητες διοχετεύονται στο SVS? Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με δικάναλη ακρόαση μέσω AV ενισχυτή (μέσω ή όχι του Zone 2/3)?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης
 

Μηνύματα
1.606
Reaction score
1.923
δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ίσως γιατί τα Dali είναι δηλωμένα ως "μικρά" και όλες οι χαμηλές συχνότητες διοχετεύονται στο SVS?
Εχεις ηδη απαντησει και δεν το ξερεις.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.553
Μηνύματα
2.864.090
Members
37.929
Νεότερο μέλος
stergiosgk
Top