Πέσαμε σε αδράνεια!!!!!!!

Reaction score
995
Καλησπέρα σε όλους.

Εδω και κανα δυο χρόνια οι ακροάσεις μου είναι πολύ χαλαρές και σε πολύ χαμηλές εντάσεις με ελάχιστα μικρά "ξεσπάσματα".

Το πρόβλημα είναι πως το σύστημα χάνει σιγά σιγά τον "τσαμπουκά" του μετά απο παρατεταμένη αδράνεια (χαμηλές εντάσεις) και αυτό το παρατηρείς όταν το "ξετινάζεις" ακόμα και χαμηλά!!!

Αλλάζει τελείως ο χαρακτήρας.

Και καλά εγώ που είμαι σε χωριό και δικό μου χώρο τα χώνω που και που και το αντιμετωπίζω.

Οι των διαμερισμάτων τι κάνετε?

Υπάρχει λύση που δεν εκκενώνει την πολυκατοικία?

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Απάντηση: Πέσαμε σε αδράνεια!!!!!!!

Εχεις μηπως σκεφθει οτι αυτο που ακους ειναι ο ηχος του συστηματος σου με φιλτρο την διαθεση σου
και την ψυχολογια σου ?

Reaction score
995

Σε καμία περίπτωση.

Αλλάζουν οι χαμηλές συχνότητες δραματικά ακόμα και στις χαμηλές εντάσεις μετά το ξετίναγμα.....

Reaction score
169

Είναι λογικό η χαλαρή χρήση ή αντίστοιχα το ξέσκισμα να αλλάζει την απόδοση των ελαστικών της ανάρτησης των ηχείων που συνήθως σκληραίνουν αν δεν χρησιμοποιούνται συχνά και σε εντάσεις που τα λειτουργούν "πλήρως".
Το θέμα είναι ότι το ξετίναγμα που λες κάνει ουσιαστικά "ξαναστρώσιμο" των ηχείων σε χρόνο 0 με περίεργα ενδεχομένως αποτελέσματα για τα ηχεία από το βίαιο σκήσιμο. Εγώ θα τους έκανα σταδιακό στρώσιμο πάλι για καμιά 100αριά ώρες πριν τους πιω το αίμα.

Reaction score
249

δηλαδη εγω που ειχα αχρησιμοποιητα 1,5 μηνα τα ηχεια λογω βλαβης σε ενα πρεπει να τα ξαναστρωσω ιδιαιτερα; (παραπανω απο δεκα ωρες που τα αφησα να ξαναπαιξουν;)

Reaction score
169

Άλλο 1 μήνας, άλλο 2 χρόνια που λέει ο Κώστας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.694
Members
38.735
Νεότερο μέλος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΛΒΗΣ