Πήρα το Wii!!

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
...μου ήρθε σήμερα με από τον Παπασωτηρίου. Η κονσολίτσα δεν παίζεται!!! Μικρή, μαζεμένη και φαίνεται πολύ ποιοτική εξωτερικά. Το χειριστήριο μικρότερο και ελαφρύτερο απ' ό,τι το περίμενα!! Το Wii sports είναι απλά άπαιχτο!! Κολάς μαζί του άγρια, ειδικά στο διπλό. Περισσότερα εντός ημερών, που θα το τεστάρω καλύτερα!! Σαν πρώτη εντύπωση λέει!! :D
 




Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
vadergr said:
Nα κανω μια ερωτηση?Μετα απο 1-2 ωρες δεν αρχιζεις να κουραζεσαι?
Με κούρασε η ορθοστασία. Αλλά και, άμα κάτσεις σε καρέκλα, μιά χαρά παίζεις!!! :D
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Το χτύπησα και γω και οι πρώτες εντυπώσεις μετά απο 2-3 ώρες παιχνίδι είναι οτι η κονσόλα είναι απίστευτη!!! :D :D :D

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να σετάρω το wireless ή μάλλον για να το πω καλύτερα να θυμηθώ τί key έχω βάλει στο δίκτυο μου :? (μάλλον θα το αλλάξω)

Τένις και Μπόξ τα καλύτερα μέχρι τώρα. Κρίμα που δε βρήκα πουθενά δεύτερο Nunchuck για διπλό μπόξ, στο μπόξ ειδικά αμα θες να το χαβαλεδιάσεις και να το ζείς ιδρώνεις :shock: :lol: Μιλάμε για ΠΟΛΥ γέλιο!!!

Έχω πάρει και το Zelda, το έβαλα λίγο αλλά με ψιλοκούρασε, θέλει να ασχοληθείς και δεν είμαι για τέτοια τώρα.

Ψιλοξενέρα επίσης το γεγονός οτι δεν έχει έρθει ακόμα το component και η εικόνα απο το composite οπως είναι φυσικό είναι απαράδεκτη τρεμούλιασμα, θαμπάδα και ψιλοσκοτωμένα χρώματα. Που θα πάει απο βδομάδα είπαν.


Update: Στόκος τελικά, στα settings του router μπορώ να δω το key, νόμιζα οτι θα βγάζει αστεράκια. Κατεβάζει τα updates του λοιπόν τώρα!
 

VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
Πως παιζει αυτο ρε παιδες;Θες οθονη 100 ιντσων και εσυ να κάθεσαι στο υψος της;
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι η οθόνη, έχει μακρόστενο σένσορα που τοποθετείς πάνω ή κάτω απο την οθόνη. Όσο να'ναι πάντως σε μεγάλη λέει περισσότερο.
 

VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
Θα πρεπε να πωλειται πακέτο με projector και πανί 100'' :p
Θα μπορουσε να ειναι αλλη εμπειρια τελειως,που θα κανει τις αλλες κονσολες να μοιαζουν παλαιολιθικες...
 

Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
AΠΟ ΤΟ in.gr

H νέα παιχνιδομηχανή της Nintendo έφτασε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στα ευρωπαϊκά καταστήματα, σχεδόν ένα μήνα μετά το αμερικανικό ντεμπούτο της, στοχεύοντας να προσελκύσει ένα πιο «οικογενειακό» κοινό χάρη στο ευρηματικό ασύρματο χειριστήριο.

Με τιμή γύρω στα 250 ευρώ, το Wii είναι η φθηνότερη από τις δύο άλλες κονσόλες νέας γενιάς, το Xbox 360 της Microsoft, διαθέσιμο εδώ και έναν χρόνο, και το PlayStation 3 της Sony, που αναμένεται την άνοιξη.

Το χειριστήριο του Wii είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες κίνησης, ώστε να χρησιμοποιείται ως ρακέτα, σπαθί, μπαστούνι του μπέιζμπολ, ακόμα και σαν γάντι του μποξ, ανάλογα με το παιχνίδι.

Λίγο πριν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, η Nintendo κάλεσε τους χρήστες να είναι προσεκτικοί όταν κρατούν το χειριστήριο, έπειτα από αναφορές για παίκτες που το εκτόξευσαν κατά λάθος πάνω στην τηλεόραση.

«Κρατήστε το χειριστήριο σταθερά και αποφύγετε τις υπερβολικές κινήσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν τα χέρια σας ιδρώσουν, σταματήστε και στεγνώστε τα» ώστε να μην γλιστρήσει, συνιστά η εταιρεία.


Μέχρι το τέλος του χρόνου η Nintendo εκτιμά ότι θα έχει διαθέσει τέσσερα εκατομμύρια Wii.
Γιωργο ,τα βλεπεις?
Προσεχε!!!! :lol:
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Γι'αυτό το λόγο έχει και κορδόνι που περνάς γύρω απ'το χέρι σου και πριν απο κάθε παιχνίδι που παίζει έντονη κίνηση σου βγάζει μήνυμα να το φορέσεις και να προσέξεις για ανθρώπους και πράγματα γύρω σου! :D
 


Μηνύματα
1.155
Reaction score
7
Εδώ έχει και μήνυμα "Take a break"!

Το χτύπησα κι εγώ σήμερα από MediaΜarkt. Πήρα την κονσόλα αμέσως μόλις πήγα, και ενώ εκείνη την ώρα δεν υπήρχε nanchuck στα ράφια, στη δεύτερη βόλτα πέτυχα τον πωλητή να βάζει 1 (!) στο ράφι και το τσίμπησα επί τόπου. Από παιχνίδια δεν πήρα τίποτα, παρά μόνο το Wii Sports που βρισκόταν στο πακέτο.

Το μηχάνημα μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί μεθεπόμενης γενιάς μόνο και μόνο για το χειρισμό του.

Το διπλό έχει πολύ χαβαλέ και ειλικρινά τα'φτυσα σε ένα ματσάκι μποξ. Πρόκειται για στροφή 180 μοιρών στο τρόπο που αντιμετώπιζαμε τα videogames μέχρι σήμερα. Ξεχάστε τον καναπέ και το ασταμάτητο παιχνίδι επί ώρες. Μισή ώρα συνεχόμενη μποξ είναι εξουθενωτική. Παίζεις όμως ένα γκολφ κανα δεκάλεπτο και ξαναρχίζεις.

Από γραφικά είναι στα επίπεδα του PS2, ίσως και χαμηλότερα (τουλάχιστον για το παιχνίδι που έπαιξα). Εξάλλου το παρεχόμενο composite καλώδιο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για υψηλές απαιτήσεις.

Σε χρήση με προβολέα υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα: ο σένσορας που τοποθετείται πάνω ή κάτω από την οθόνη (προφανώς κάτω εν προκειμένω) έχει εμβέλεια από 1 έως 3 μέτρα. Αν ο προβολέας είναι χαμηλά τοποθετημένος δεν μπορείς να παίξεις γιατί, όντας όρθιος, είσαι ανάμεσα σ'αυτόν και στην οθόνη οπότε τζίφος...
Αν είναι ψηλά, πρέπει να στέκεσαι σε τέτοιο σημείο, που ούτε θα είσαι πολύ κοντά ώστε να φαίνεται το κεφάλι σου στην οθόνη, ούτε όμως και πολύ μακριά ώστε να βρίσκεσαι εκτός εμβέλειας του σένσορα.
Λάβετέ το υπ'όψη σας οι υποψήφιοι αγοραστές.

Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για πραγματική επανάσταση στις κονσόλες, και νομίζω ότι τα παιχνίδια που θα γραφτούν ειδικά για το Wii θα είναι απολαυστικά.
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Είχα και γω πρόβλημα με το σένσορα, δηλαδή δεν έπιανε καλά όταν απομακρυνόμουνα. Αλλά υπάρχει λύση πάτε στα settings και βάζετε το sensitivity στο full!!! :wink:
 

Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
GTXTC said:
Είχα και γω πρόβλημα με το σένσορα, δηλαδή δεν έπιανε καλά όταν απομακρυνόμουνα. Αλλά υπάρχει λύση πάτε στα settings και βάζετε το sensitivity στο full!!! :wink:
Βλεπω "σκιστηκες" στην προπονηση!!!
ΝΟ PAIN GTXTC .
Για κανε κλικ εδω :wink: .
 

Μηνύματα
1.155
Reaction score
7
Σχετικά με το λουρί, ΜΕΓΑΛΗ προσοχή γιατί δείτε εδώ τι έπαθε ο άνθρωπος με την 60άρα TV του...

Ο άλλος στην Ιαπωνία βέβαια δεν έχει τέτοιο κίνδυνο!
 


Μηνύματα
100
Reaction score
0
In response to a wave of recent accidents involving the motion sensing Wii controller, Nintendo has issued an update reminding players of the importance of playing safe with the controller.

Recently, a group of frustrated Wii customers set up a site, www.wiihaveaproblem.com. The site includes photos of damage caused by rogue Wii controllers flying through the air (and often into sparkling new plasma TV sets).

The majority of the complaints revolve around the Wii Remote's safety strap, which is designed to keep the controller safely in a player's grasp. In some cases, that strap has been breaking.
 


Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Λοιπόν ξεκινάμε το review!!!
Συσκευασία:
Η κονσόλα έρχεται σε ένα κουτί πολύ καλά τακτοποιημένο! Περιέχει την κονσόλα, το Wii sports, το Wiiremote με το Nunchuck, Vertical stand, τον motion sensor, μετασχηματιστή και ένα καλώδιο A/V, που καλό είναι να το στείλετε όσο το δυνατό γρηγορότερα!!
Κονσόλα:
Πραγματικά πολύ όμορφη και πολύ μαζεμένη, πορείς να την τοποθετήσεις παντού! Τα πλατικά της είναι άσπρα γυαλιστερά, πολύ καλής ποιότητας. Τα παιχνίδια τα παίρνει τοποθετώντας το DVD στην υποδοχή και το ρουφάει μόνο του. Μπροστά υπάρχουν τα βασικά (power,reset,eject) και επιπλέον έχει καπάκι για την εισαγωγή της SD κάρτας. Πλάγια υπάρχουν οι υποδοχές για τα χειριστήρια του Gamecube σύν slots για τα memory cards. Πίσω υπάρχουν τα βασικά (A/V in, power, motion sensor bar in) σύν 2 USB θύρες.
Μενού:
Όταν θα δώσετε ρεύμα στην κονσόλα θα δείτε τα Wii channels. Στην ουσία είναι το λειτουργικό του Wii. Όλες οι δυνατότητές του χωρίζονται σε "τηλεορασούλες" για να βρίσκετε πιό εύκολα αυτό που θέλετε. Υπάρχει κανάλι για την εισαγωγή δίσκού, το Mii (υπηρεσία, που μπορείτε να δημιουργήσετε μια καρικατούρα του εαυτού σας και να σας βλέπουν οι άλλοι παίκτες στο δίκτυο), πρόσβαση στο δίκτυο και online αγορές (θα υπάρξει και opera browser για σερφάρισμα) καθώς και τα κανάλια ενημέρωσης (καιρός, ειδήσεις) και πρόσβαση στη virtual console, δηλαδή στα retro παιχνίδια, που έχετε κατεβάσει.
Γραφικά:
Σαφώς κατώτερα από τον ανταγωνισμό, αλλά σε μερικά παιχνίδια (Zelda π.χ) είναι αρκετά εντυπωσιακά. Με το απλό καλώδιο η εικόνα είναι απαράδεκτη. Αλλά μπορούμε να έχουμε progressive σήμα με component καλώδιο και η εικόνα βελτιώνεται σημαντικά. Δεν υποστηρίζεται HD, αλλά ποιότητα DVD.
Ήχος:
Σε κλασσικά επίπεδα με τον αναταγωνισμό. Υποστήριξη Dolby surround
Χειρισμός:
To δυνατό του σημείο. Τα χειριστήρια επικοινωνούν με bluethooth και στηρίζονται στις φυσικές κινήσεις του χεριού. Ο παίκτης χρησιμοποιεί σε άλλα παιχνίδια το ένα χέρι με το Wii remote (μοιάζει με τηλεχειριστήριο TV) και σε άλλα συνδέει το Nunchuck, που έχει κι αυτό motion sensor, αλλά επιπλέον ένα αναλογικό stick. Η απόκρισή του είναι εντυπωσιακή και αντιλαμβάνεται όλες τις κινήσεις, χωρίς απαραίτητα να καθόμαστε μπροστά στην οθόνη και χωρίς καλιμπράρισμα. Απλά θέλει λίγο άπλα για να αποφύγουμε τα ατυχήματα. Αλλά η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη!!!
Δικτύωση:
Wi-Fi υποστήριξη, που σου επιτρέπει on line παιχνίδι, αγορές από το internet, αλλά και κατέβασμα παλιών παιχνιδιών άπο τις κονσόλες NES, SNES, N64, MEGADRIVE κ.α. Επίσης δυνατότητα αναβαθμίσεων, αλλά και κατέβασμα καναλιών για παρακολούθηση ειδήσεων, καιρού κ.λ.π!
Υποστήριξη:
Πρός το παρών λίγοι τίτλοι, αλλά σύντομα θα ακολουθήσουν αρκετοι!!
Συνολικά πρόκειται για μία πολύ καλή κονσόλα, με σημαντικές καινοτομίες, που θα αλλάξουν τον κόσμο της βιομηχανίας των βινταιοπαιχνιδιών. Για μονά είναι απολαυστικό. Για διπλά είναι άπαιχτο!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.593
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top