Παει η καρτουλα...

Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Συνδεσα σημερα τον nad 325 που εχω και η καρτουλα ηχου μου πεθανε...:110:

Δεν καηκε αλλα αλοιωθηκε η ποιοτητα ηχου οπως ακριβως ειχε ξαναπαθει η προκατοχος της (αυτη ηταν καινουργια απο αντικατασταση ) υστερα απο την συνδεση του ιδιου ενισχυτη.Την πρωτη φορα δεν το συνδυασα αλλα...

Με ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι της πλακας εριξα κατι ματιες και ειδα οτι το λαμπακι αναβε...και στον ενισχυτη και στο player ..

Tα αποσυνδεσα..και αρχισα να τον δοκιμαζω σε διαφορες μπριζες του σπιτιου και μετα οπως ηταν αλλα βγαζοντας τα διαφορα που βρισκονται πανω στην ιδια μπριζα..ups ,αλλο πολυμπριζο κλπ.

Στο τελος εχασα την μπαλα γιατι το δοκιμαστικο εδειξε συμπτωματα σε απευθειας συνδεση του στην πριζα εκει που πριν δεν εδειξε.

Τα παραπανω τα ειπα για να ξελαφρωσω απο την τσατιλα μου..:121:

Αρα η ο ενισχυτης εχει διαρροη η η εγκατασταση καπου εχει προβλημα ? Κοιταξε τα θα μου πεις...ε μεχρι να ερθει αυριο ο φιλος ηλεκτρολογος ανοιξα το κουτι του ενισχυτη..

Εχει δυο καλωδια...τωρα αυτο το μαραφετι εχει γειωση η οχι ? Και αν δεν εχει τι σημαινει αυτο ?

Επισης μπορει αν υπαρχει διαρροη να επαθε και κατι το player η τα ηχεια ? :139:

Κατι αλλο που θα προτεινατε να κοιταξω γενικως..στον ενισχυτη η στα λοιπα ?

Αν τελικα εχει καποιο προβλημα ο ενισχυτης μπορω να το παω για σερβις στο τοπικο καταστημα Νακας (μια και εχω εγγυηση Νακας ) ακομα και αν το εχω αγορασει απο αλλο καταστημα ? Η πρεπει να το στειλω εγω στο σερβις στην Αθηνα ?
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.698
Μηνύματα
2.870.229
Members
37.941
Νεότερο μέλος
daemon76
Top