- Reaction score
- 1.469
Συνυπαρξη παθητικων με ενεργα ηχεια σε home ci ema;
Θα δουλευε αυτο?
Θα δουλευε αυτο?
Γιατι οχι?Συνυπαρξη παθητικων με ενεργα ηχεια σε home ci ema;
Θα δουλευε αυτο?
Επειδη μου λειπουν δυο εως 4 καναλια τελικης ενισχυσης για τελικο συστημα 5.1.4 και αργοτερα 7.1.4 γιατι αυτη τη στιγμη εχω 7 καναλια τελικιυς ενισχυτεςΓιατι οχι?
Γιατί να είναι δύσκολο; Ηχεία είναι όλα.Ομως νομιζω ειναι δύσκολο να συνδυαστουν σωστα τα παθητικα μου monitor audio που οδηγουνται απο τελικους anthem με ενεργα πχ focal
Δεν γνωριζω και προσωπικα αλλο home cinema που να χει κανει αυτο το συνδυασμο και με επιτυχια
Εγώ δε γνωρίζω καμία μαύρη.Δεν γνωριζω και προσωπικα αλλο home cinema που να χει κανει αυτο το συνδυασμο και με επιτυχια
Δεν ειναι παρακινδυνευμένηΣε αυτο δεν θελω να ειμαι ο πρωτοπορος δεν θελω να κανω επιλογη παρακινδυνευμενη η οποια θα μου στοιχισει
Δεν εχω γνώμη κατα πόσον αυτο να ειναι προβλημα στα ηχεία οροφής, με την πληροφορία που τους αντιστοιχεί.Λες να το τολμησω?
Να μπερδεψω παθητικα με τουιτερ ριμπον με ενεργα με τουιτερ βιρυλιου???
Η θα γινει αχταρμας?
Σταθη νομιζω σε παρουσιαση του συστηματος σου κι εσυ monitor ειχες με ριμπονΑυτά τα ribbon πρόσεξε με τις εντάσεις σε ταινίες.![]()
Mήπως, λέω μήπως, μιλάει εκ πείρας;Σταθη νομιζω σε παρουσιαση του συστηματος σου κι εσυ monitor ειχες με ριμπον