Παθητικά και ενεργά συγχρόνως;

Reaction score
1.469
Γιατι οχι?
Επειδη μου λειπουν δυο εως 4 καναλια τελικης ενισχυσης για τελικο συστημα 5.1.4 και αργοτερα 7.1.4 γιατι αυτη τη στιγμη εχω 7 καναλια τελικιυς ενισχυτες
σκεφτηκα να κανω αυτον τον συνδιασμο
Πηγα ακουσα και ρωτησα για ενεργα focal
Ομως νομιζω ειναι δύσκολο να συνδυαστουν σωστα τα παθητικα μου monitor audio που οδηγουνται απο τελικους anthem με ενεργα πχ focal
Δεν γνωριζω και προσωπικα αλλο home cinema που να χει κανει αυτο το συνδυασμο και με επιτυχια

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.962
Ομως νομιζω ειναι δύσκολο να συνδυαστουν σωστα τα παθητικα μου monitor audio που οδηγουνται απο τελικους anthem με ενεργα πχ focal
Δεν γνωριζω και προσωπικα αλλο home cinema που να χει κανει αυτο το συνδυασμο και με επιτυχια
Γιατί να είναι δύσκολο; Ηχεία είναι όλα.
Στο δικό μου που τα 7 είναι ενεργά, τα αποπάνω είναι παθητικά.

Reaction score
1.469
Σε αυτο δεν θελω να ειμαι ο πρωτοπορος δεν θελω να κανω επιλογη παρακινδυνευμενη η οποια θα μου στοιχισει

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.881
Σε αυτο δεν θελω να ειμαι ο πρωτοπορος δεν θελω να κανω επιλογη παρακινδυνευμενη η οποια θα μου στοιχισει
Δεν ειναι παρακινδυνευμένη

Reaction score
1.469
Λες να το τολμησω?
Να μπερδεψω παθητικα με τουιτερ ριμπον με ενεργα με τουιτερ βιρυλιου???
Η θα γινει αχταρμας?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.881
Λες να το τολμησω?
Να μπερδεψω παθητικα με τουιτερ ριμπον με ενεργα με τουιτερ βιρυλιου???
Η θα γινει αχταρμας?
Δεν εχω γνώμη κατα πόσον αυτο να ειναι προβλημα στα ηχεία οροφής, με την πληροφορία που τους αντιστοιχεί.
Ισως και να υπάρχουν και ενεργά πιο κοντά σε χαρακτήρα με ριμπον. Πχ Adam.

Ας πει κανένας πιο γνώστης.

Reaction score
5.734
Εννοεί οτι οτι ήθελε παραπάνω εντάσεις και γιαυτο τα έδωσε και πηρε αλλα ...
Κατέβηκε σε ποιότητα ανέβηκε σε στάθμες .
Σε κάλυψα ?

Reaction score
1.469
:Do_O ειδατε πως ουτε εσεις καταλαβατε τι εννουσε?αλλα λες εσυ αλλα ο kostas kefalas
σταθη ας το παρει το ποταμι πες μας μονος σου:)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.743
φτανουν πιο ψηλα αυτα τα ribbon (60-100khz)σε συχνοτητες..απο τα standard (κ)θο(υ)λου (20khz)...αλλα πως φτανουν μεχρι εκει ..και αν ταιριαζουν σε ταινιες (και σε ολα τα καναλια).. ειναι το θεμα
Δευτερον, και το υλικο των μεμβρανων στα mid/woof με των μονιτορ δεν ειναι το ιδιο με των υπολοιπων καναλιων ...
Hχεια ειναι..συχνοτητες βγαζουν..
..προσωπικα (καλα ειμαι και μαιμου εγω..) θα υποβαθμιζα τα περιφεριακα ηχεια, γιατι αν συνηδητοποιουσα ποσο καλα παιζουν τα γυρω γυρω...σε σχεση με το δικαναλο(τα front).. που παιζει καλητερα δεδομενο...αλλα ποσο καλητερα..λολ..
( οκ τα διπολα της σειρας gold(τα FX)-που ειχε παλια ο Stathis εχουν 2 κανονικα tweeter και ενα ribbon, η Platinum που εχει ο Dimitrisnt, μετα δεν εβγαλε διπολα ..)
ξερω γω...ολα γινονται.. αλλα πολυ μπερδεμα με ισοσταθμηση και καλωδια κτλ......

τεσπα, τα εχει πει και η Φαρσοψαλτη
Ακριβό μου δικαναλο
καλό μου στερεο
Που περνάς απ’ τ’ απαίσιο ξυστά
tweeter και πλαίσιο
στα `χω πειράξει
Για να βγαλεις πιο μπροστά τα ψιλαααα.......στο ρεφρεν λεει... μη με πας απο το σπιτι...στο γκρεμο να με πας..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale