Παιδικο καθισμα αυτοκινητου κατηγορια 9-36 κιλα

Reaction score
7.091
Hρθε ο καιρος για την αγορα καθισματος αυτης της κατηγοριας για την κορουλα μου, καθε γνωμη απο προσωπικη εμπειρια ή εμπειρια φιλων και συγγενων καλοδεχουμενη. Για να το κανω πιο ευκολο,επιλογες με κοστος ανω των 500 ευρω δεν με ενδιαφερουν, μιας και το ΥΠΟΙΚ φροντιζει τακτικα να μην μπορω να κινηθω σε αυτη την κατηγορια.

Reaction score
25.507
9-36 εχω ακουσει οτι επειδη καλυπτουν μεγαλο φασμα διαστασεων ειναι μετρια και κουραστικα.
μεχρι τα 15 κιλα πρεπει να εχει δικη του ζωνη το καθισμα γιατι του αυτοκινητου δεν μπορει να δουλεψει και το καθισμα για να μπορει να στηριξει ζωνη ειναι βαρυ απο τις ενισχυσεις.
αντιθετα καθισματα για πανω απο 15 κιλα χρησιμοποιουν ζωνη οχηματος και ειναι ελαφρια γιατι η ακαμψια τους δεν εχει την ιδια σημασια , το καθισμα πλεον με χρηση της ζωνης (και ιδανικα της στηριξης isofix) φροντιζει να κρατησει το παιδι στη θεση που θα το προστατεψει η ζωνη.

εγω παντως και στους 2 recaro εχω βαλει (απο 0-1 μεχρι 3+ ολη τη σειρα) και γενικα ειναι πουλα καλα σε στηριξη και προστασια (σχετικες διακρισεις σε δοκιμες κλπ) αλλα το πιο δυσχρηστο (λογω βαρους) ηταν το μεσαιο , με την εννοια οτι ηταν αρκετα βαρυ για να το βαζεις απο το ενα αυτοκινητο στο αλλο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
gperdik