Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Recaro Young Sport Hero 9 - 36 kg | ECE-Group 1/2/3

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
545
Reaction score
33
Σε άψογη κατάσταση με βιολογικό καθαρισμό.

1) ΕΝΙΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακόμα και όταν το παιδάκι σας είναι με τον παππού και τη γιαγιά στο αυτοκίνητο, το Young Sport Hero μπορεί πανεύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να τοποθετηθεί με τη χρήση της ζώνης του αυτοκινήτου. Κάθε οικογένεια εύχεται να είχε έναν τέτοιο «ήρωα»
2) ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ: Ένα κάθισμα για ολόκληρη την παιδική τους ηλικία; Η ρυθμιζόμενη σε ύψος πλάτη του καθίσματος, με ενσωματωμένο προσκέφαλο το κάνει δυνατό. Έτσι, το κάθισμα προσαρμόζεται απόλυτα στο ύψος του παιδιού σας και αυτόματα μεγαλώνει μαζί του από τους 9 μήνες έως και τα 12 του χρόνια.
3) ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP): Είτε «πεταχτείτε» στην προπόνησή του, είτε αποφασίσετε να πάτε ένα μεγάλο ταξίδι: τα ενσωματωμένα μαξιλάρια προσφέρουν μέγιστη προστασία σε κάθε σας μετακίνηση. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης , απορροφούν τις δυνάμεις που αναπτύσσονται και που θα μπορούσαν να έχουν επίπτωση στο παιδί. Έτσι, παιδιά και γονείς μπορούν να είναι πλήρως ασφαλείς και ήσυχοι σε κάθε ταξίδι!
4) ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΩΝΙΑΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ: Το κάθισμα προσαρμόζεται στην σωστή θέση για μικρά παιδάκια του Group1. Έτσι το παιδάκι σας απολαμβάνει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης είτε κάθεται είτε κοιμάται.
5) ΕΛΑΦΡΥ: Με βάρος γύρω στα 8 kg, το Young Sport Hero μπορεί γρήγορα και εύκολα να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο, να μεταφερθεί και να επανατοποθετηθεί αργότερα. Αυτό κάνει τη ζωή της μαμάς και του μπαμπά ευκολότερη, όπως και της γιαγιάς και του παππού. Η Recaro σχεδιάζει τα καθίσματά της με γνώμονα τις ανάγκες όλης της οικογένειας.
6) ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HERO SAFETY: Με το πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας HERO , το παιδί σας κάθεται και δένεται στο κάθισμα πανεύκολα και γρήγορα. Το μοναδικό αυτό σύστημα συνδυάζει καλύμματα για τους ώμους και προσκέφαλο που είναι ενωμένα σε ένα κοινό σύστημα, εμποδίζοντας τις ζώνες από το να στρίβουν και να γλιστρούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γλιτώνετε χρόνο αλλά και να μην ανησυχείτε κατα τη διάρκεια της διαδρομής. Πάνω απ’όλα εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια για το παιδί κάθε φορά!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σύστημα ζωνών 5 σημείων: Το κεντρικό σύστημα ρύθμισης της ζώνης με τον HERO οδηγό ζωνών βοηθά το παιδί να καθίσει στο κάθισμα εύκολα και με ασφάλεια.
Ενσωμετωμένο μαξιλάρι καθίσματος: Προσφέρει βέλτιση άνεση στα πιο μικρά παιδάκια
Αφρός καθίσματος: Προσαρμόζεται απόλυτα στον σωματότυπο του παιδιού, προσφέροντάς του βέλτιστη άνεση
Καλύμματα ζωνών: Μειώνουν την υπερθέρμανσή τους στη ζέστη και κατά συνέπεια αποφεύγονται τυχόν τραυματισμοί στο ευαίσθητο παιδικό δέρμα.
Οδηγός τοποθέτησης ζωνών: Εξασφαλίζεται η σωστή τοποθέτηση του καθίσματος με τη ζώνη του αυτοκινήτου χάρη στις ειδικές κόκκινες σηματοδοτήσεις.
Σύστημα κυκλοφορίας αέρα: Το παθητικό σύστημα κυκλοφορίας του αέρα κάνει τα μεγαλύτερα ταξίδια εξαιρετικά άνετα.
Ενισχυμένα υποβραχιόνια: Άνεση για τα μεγαλύτερα παιδιά

Τιμή 120€
 

Attachments




Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.181
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top