Παιζει το ενα καναλι

Reaction score
588
Σε Project Debut παιζει το ενα καναλι. Το προβλημα ειναι στην πηγη, γιατι οταν αλλαξα τα καναλια στον ενισχυτη.επαιζε το αλλο.
Υπαρχει καμμια ιδεα τι γινεται ή το παω στο "μαστορη" ?

Reaction score
325
Τα καλώδια δες αν κάνουν καλή επαφή στon ενισχυτή. Ετσι την είχα πατήσει και εγώ και τελικά βρήκα ότι είναι καλώδιο το όλο πρόβλημα. Δες και τα καλωδιάκα στην κεφαλή μήπως έχουν φύγει.

Reaction score
588
Di
Τα καλώδια δες αν κάνουν καλή επαφή στon ενισχυτή. Ετσι την είχα πατήσει και εγώ και τελικά βρήκα ότι είναι καλώδιο το όλο πρόβλημα. Δες και τα καλωδιάκα στην κεφαλή μήπως έχουν φύγει.
Θενκς, τα καλωδια στην κεφαλη ηταν.

Disclaimer: μιλατε με ασχετο εως πανασχετο, μπορει να ακολουθει ηλιθια ερωτηση.
Τα καλωδια στη κεφαλη ειναι γυμνα; Μου φαινεται οτι το ενα καναλι ακουγεται πιο δυνατα

ika

News
Reaction score
16.759
Di

Θενκς, τα καλωδια στην κεφαλη ηταν....
Τα καλώδια είχαν κοπεί ή είχαν βγεί από την κεφαλή;

Γιατί κανονικά βγαίνουν δύσκολα. Και λέω μήπως αλλάχθηκε η κεφαλή και η νέα έχει τοποθετηθεί λάθος στο κέλυφος;

Reaction score
325
Δες μήπως δεν σου κάνουν και καλή. Παίξε με τα καλωδιάκα λίγο αν δεν μπορέσεις να κάνεις τίποτα απλά το πας αντιπροσωπέια να σου κάνουν και ένα γενικό service ιμάντα δλδ κτλ./

Reaction score
588
Ευχαριστω για το ενδιαφερον...

Η κεφαλη ηταν ρυθμισμενη απο κει που το πηρα. Δλδ μαλλον δεν παιζει να ειναι λαθος ρυθμισεις.

Πειραζοντας τα καλωδια στην κεφαλη, ποτε επανερχεται, ποτε χανεται τελειως το καναλι, ποτε ψιλοπαιζει.
Αλλα δεν καταλαβαινω τι γινεται, γιατι τα καλωδια φαινονται να ειναι γερα, και να καθονται καλα οι επαφες.

Τεσπα, το παω σημερα στο "μαστορη"...

Reaction score
588
Ατιμαι γυναικαι...
Η κεφαλη τελικα υπεφερε απο οξεια στρεβλωτικη ξεσκονιτιδα.

Παμε για αλλη κεφαλη ή (μαλλον) θα αλλαξω ολο το πικαπ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster