Παιχνίδια - Toys

Reaction score
3

Παίζουν: Robin Williams, Michael Gambon, Joan Cusack, Robin Wright Penn.​
Σκηνοθεσία: Barry Levinson
Διάρκεια: 120'
Εικόνα: 1.85:1 Anamorphic Widescreen
Ήχος: 5.1 Dolby
Πρόσθετα: Κανένα
Εταιρεία: ODEON
Κυκλοφορεί ήδη.

Περάστε και εσείς στον κόσμο των χρωμάτων, της φαντασίας και της απόλυτης διασκέδασης σε αυτό το απίθανο υπερθέαμα εικόνων και ήχων, σκηνοθετημένο από τον Μπάρι Λέβινσον ("Good Morning Vietnam", "Sleepers").
O Ρόμπιν Γουίλιαμς, υποδύεται τον Λέζλι Ζέβο, έναν ενήλικα με καρδιά μικρού παιδιού που θέλει να σώσει το εργοστάσιο παιχνιδιών του πατέρα του από τα σατανικά σχέδια του θείου του (Μάικλ Γκάμπον), ενός πολεμοχαρούς στρατιωτικού που κατασκευάζει όπλα με τη μορφή παιχνιδιών. Με τη βοήθεια της αδερφής του (Τζόαν Κιούζακ) και της κοπέλας του (Ρόμπιν Ράιτ Πεν) ο Λέσλι θα προσπαθήσει να αντικρούσει το θείο του και να να διατηρήσει την αθωότητα και τη χαρά ανέπαφη και ασφαλή, μακριά από τον κόσμο των μεγάλων!

Reaction score
3
Απάντηση: Παιχνίδια - Toys

Μια ταινία καθαρά οικογενειακή με πολύ καλή εικόνα.

Reaction score
14
ο Robin Williams μου αρέσει προσωπικά πάρα ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Τον θεωρώ απο τους συμπαθέστερους γλυκούς ηθοποιούς με πολύ καλό χιούμορ και φυσικά ευπλαστο και πολυτάλαντο ρεπερτόριο χαρακτήρων που μπορεί να αποδώσει με δικό του ξεχωριστό τρόπο. Το TOYS δεν το εχω δεί αλλά μου εδωσες κίνητρο να το νοικιάσω.

Reaction score
5
Γιάννη να συμπληρώσω σε αυτό ότι για μία παιδική ταινία, όπως δείχνει το Toys, δεν μπορώ να σκεφτώ καταλληλότερο από τον Williams! Έχει απίστευτα παιδική ματιά και νομιζω οτι θα τα καταφενει καλα!

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Παιχνίδια - Toys

ο Robin Williams μου αρέσει προσωπικά πάρα ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Τον θεωρώ απο τους συμπαθέστερους γλυκούς ηθοποιούς με πολύ καλό χιούμορ και φυσικά ευπλαστο και πολυτάλαντο ρεπερτόριο χαρακτήρων που μπορεί να αποδώσει με δικό του ξεχωριστό τρόπο. Το TOYS δεν το εχω δεί αλλά μου εδωσες κίνητρο να το νοικιάσω.
Και για μένα Γιαννη ειναι ενας απο τουw καλύτερους ηθοποιούς του Hollywood που δυστυχώς με εξαίρεση καποιες καλες ταινιες , εχει αναλώσει το ταλεντο του τις περισσότερες φορές σε λάθος επιλογές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis