Πακέτο 2 SONY 3D γυαλιά TDGBR250B με 2 ταινιές 3D χάρι πότερ!!!

Reaction score
0
Παίδες,
αν θέλει κάποιος το πακέτο με τα δύο 3D γυαλιά TDGBR250B ενεργού κλείστρου της SONY με τις 2 ταινιές 3D χάρι πότερ (πιστεύω είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε προσφορά από την SONY), στείλτε μου PM για να συνεννοηθούμε να σας το ετοιμάσω και στείλω συστημμένο με ΕΛΤΑ. Πρόκειται για ένα πακέτο άθικτο (όλα κλειστά μέσα) και το δίνω συνολικά στα 100 ευρώ (έξω το βρίσκεις στα 120 ευρώ το λιγότερο). Το πουλάω επειδή αγόρασα το πακέτο πριν λίγες μέρες και μετά μου το έφεραν ξανά σαν δώρο προχθές κάποιοι συγγενείς και τώρα το έχω διπλό (!!!)...δεν θέλω να τους το δώσω πίσω και σκοπεύω να το πουλήσω (πληρωμή με αντικαταβολή? ή paypal? ή όπως αλλιώς?). Περιμένω το PM σας.

ΥΓ: Αν δεν υπάρχει ζήτηση θα το πουλήσω στο ebay επειδή βλέπω ότι στο εξωτερικό θα πιάσει περισσότερα και τα μεταφορικά τα χρεώνονται οι αγοραστές...οπότε πείτε μου έγκαιρα αν επιθυμεί κάποιος από εδώ, πρώτα (όπως είπα, το δίνω στα 100 ευρώ όλα μαζί). :121:

Reaction score
0
Απάντηση: Πακέτο 2 SONY 3D γυαλιά TDGBR250B με 2 ταινιές 3D χάρι πότερ!!!

ενδιαφέρομαι θα σου στείλω πμ

Reaction score
0

Είχα κάποιο πρόβλημα στη λήψη PM. Τώρα είναι εντάξει, σας περιμένω...

Reaction score
0

Κάποιοι από εσάς, τα ζητάτε σε μισή τιμή, δεν αξίζει τον κόπο να τα δώσω, κοψοτιμής...τα κρατάω για μένα έτσι! Πάντως, ευχαριστώ για τις πολλές σας κλίσεις....συνεχίζω να τα προσφέρω και τα λέμε με όσους ενδιαφέρονται...:114:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop