Παλια τηλεοραση λαμπατη ιταλικη Voxson. Φτιαχνεται;

Reaction score
5
Καλησπερα! Εχω μια παλια λαμπατη τηλεοραση ιταλικη Voxson. Γνωριζει κανεις; Θα ηθελα να φτιαχτει να παιζει. Την βαζω πριζα αλλα δεν κανει τιποτα. Ευχαριστω.
IMAG4628.jpg
IMAG4629.jpg

Attachments

Reaction score
5
Το ότι θα φτιάχνεται είναι δεδομένο, τι χρήση θα της κάνεις μετά ?
Μπές στο www.oldradiorepairs.com για πληροφορίες
Δεν ξερω αν φτιαχνεται ουτε εγω ειμαι ο ειδικος. Γι αυτο ψαχνω εναν που να γνωριζει να την δειαπο κοντα κι αν ειναι και γινεται να την αναλαβει να την φτιαξει. Απλα να δουλεψει θελω.

Reaction score
11.755
Πώπο τί μου θύμησες τώρα! Έχω να δω τέτοιο πράγμα από μικρούλης, που καθόμουνα δίπλα στον μπαμπά μου και τις έφτιαχνε.

Reaction score
1.187
Συγγνώμη άντε και πες ότι την έφτιαξες... Με τι θα παίξει; Υπάρχει ακόμα αναλογική εκπομπή στην τηλεόραση; Δεν φαντάζομαι να διαθέτει ψηφιακό δέκτη mpeg4 ε; ;)
Ή μήπως σκέφτεσαι να βάλεις έναν εξωτερικό ψηφιακό δέκτη; Με τι θα τον συνδέσεις; Με scart ή με HDMI; ;)

Reaction score
5
Συγγνώμη άντε και πες ότι την έφτιαξες... Με τι θα παίξει; Υπάρχει ακόμα αναλογική εκπομπή στην τηλεόραση; Δεν φαντάζομαι να διαθέτει ψηφιακό δέκτη mpeg4 ε; ;)
Ή μήπως σκέφτεσαι να βάλεις έναν εξωτερικό ψηφιακό δέκτη; Με τι θα τον συνδέσεις; Με scart ή με HDMI; ;)
Αντε παλι... Νομιω ειμαι πολυ συγκεκριμενος στο τι ζηταω και τι ρωταω. Τι τι θα την κανω θα εξαρτηθει με το τι δυνατοτητες υπαρχουν απο κει και περα. Σκεφτομουν να συνδεθει με ενα βιντεο που εχω.... ή κανενα dvd... ή οτι τελοσπαντων μπορει και ειναι εφικτο.... Αλλα ξαναρωταω... Υπαρχει κανεις εδω μεσα επαγγελματιας που να ξερει ωστε να αναλαβει το φτιαξιμο;

Reaction score
2.316
παιδια ο ανθρωπος θελει να την επισκευασει.Δεν ειπε ότι θα την επισκευασει για να βλεπει από κει τηλεοραση

Ποια περιοχη εισαι? (δεν ξερω αν μπορει να ασχοληθεί ο μπαμπας του Πετρου)

Reaction score
5
παιδια ο ανθρωπος θελει να την επισκευασει.Δεν ειπε ότι θα την επισκευασει για να βλεπει από κει τηλεοραση

Ποια περιοχη εισαι? (δεν ξερω αν μπορει να ασχοληθεί ο μπαμπας του Πετρου)
Πλ.Κολιατσου Πατησια. Ευχαριστω για την κατανοηση.

Reaction score
5
Σε ποια περιοχη εσυ ξερεις ανθρωπο; Αν ειναι να τον παω και να τον φερω εγω...

Reaction score
11.755
Θα ρωτήσω τον πατέρα μου αύριο και θα σου πω. Πετρούπολη είμαστε.
Θα τον ρωτήσω αν έχει ακόμα στοκ λάμπες μήπως χρειαστεί.
Δες και το λινκ στο ποστ #2.

Reaction score
5
Θα ρωτήσω τον πατέρα μου αύριο και θα σου πω. Πετρούπολη είμαστε.
Θα τον ρωτήσω αν έχει ακόμα στοκ λάμπες μήπως χρειαστεί.
Δες και το λινκ στο ποστ #2.
Ευχαριστώ!

Reaction score
1.187
Έχουν και έξοδο RF, άντε.
Οι εξωτερικοί ψηφιακοί δέκτες έχουν RF in-out το οποίο όμως είναι απλώς loop-through για να μπορεί να φτάνει το σήμα της κεραίας και στην αναλογικό δέκτη της τηλεόρασης έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε μία αναλογική εκπομπή χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουμε βύσματα ή να χρησιμοποιούμε ταυ. Το σήμα τους όμως το βγάζουν αποκλειστικά μόνο από τις εξόδους scart, composite ή HDMI και δεν το εκπέμπουν RF στο κανάλι 36 όπως έκαναν παλιά τα video VHS.

Reaction score
11.755
Δεν το ήξερα αυτό, αν ισχύει. Μια ιδέα τότε είναι να βάλει τον ψηφιακό δέκτη πάνω στο βίντεο με scart και μετά με RF στην τηλεόραση.

Reaction score
11.755
Ο πατέρας δεν πρέπει να έχει λάμπες τηλεόρασης, αλλά σου απαντήσαμε στο mail. Πάρτον τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα, μετά τις 5 γιατί Κυριακή και Δευτέρα θα λείπει.

Reaction score
5
Ο πατέρας δεν πρέπει να έχει λάμπες τηλεόρασης, αλλά σου απαντήσαμε στο mail. Πάρτον τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα, μετά τις 5 γιατί Κυριακή και Δευτέρα θα λείπει.
Θα τον καλεσω τοτε απο Τριτη διοτι δεν προλαβα... Ευχαριστω πολυ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef