Παλμογράφος DS1052E

Reaction score
169
Πάντα ήθελα έναν, οπότε τώρα στα τριαντακάτι μου πέτυχα έναν και τον παράγγειλα... :)

Ευκαιρεία να καταφέρω να ρυθμίσω με λεπτομέρεια τις κεφαλές μου, αλλά και να μετρήσω/ρυθμίσω σωστά τις κατασκευές που ετοιμάζω :)

[YOUTUBE]B0ajIBb4EU4[/YOUTUBE]

Ακούω γνώμες :)

Reaction score
6
Απάντηση: Παλμογράφος DS1052E

Καλορίζικος! Μου φέρνει λίγο σε Tektronix. Αλήθεια πόσο πάει?

Reaction score
169

400 από τον Έλληνα αντιπρόσωπο
Κανένα 50άρη λιγότερο από Κίνα

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.750

Πολύ καλό μηχάνημα για τα λεφτά του. Το έχει φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος. Μου άρεσε πολύ το display. Φωτεινό και ευκρινές, περίεργο για κινέζικο μηχάνημα. Και το φινίρισμά του παραπέμπει σε ακριβότερο. Πάει και πιο πάνω, γίνεται 100αρης με αναβάθμιση firmware. Τα κυκλώματα εισόδου υλοποιούνται με ΤΙ υλικά, μου "μυρίζει" φασόν της Tektronix.
Ποιός είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
169

Η Netscope Solutions
Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία του τιμολογίου και να κανονίσουμε για αύριο τη δωρεάν παράδοση στο σπίτι.
Φιλικότατη και ευγενικότατη η κοπέλα
Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση, μου έκανε άριστη εντύπωση μέχρι στιγμής η εταιρεία.

Reaction score
169

Toν πήρα σήμερα και είμαι ενθουσιασμένος.
Ο οδηγός που τον παρέδωσε ήταν της εταιρείας και φιλικότατος, ενώ δεν είχε καμία αντίρρηση να τον ανοίξουμε επιτόπου και να τον ελέγξουμε πριν πάρει τα λεφτά και φύγει.
Χαίρομαι πολύ όταν έχω να κάνω με άτομα που αγαπάνε τη δουλειά τους και σέβονται τον πελάτη αλλά και την ίδια τους την εταιρεία.
Άντε άντε πάμε να μετρήσουμε... ακύρωσα ήδη καφέ και έχω ήδη σκεφτεί 15 κυκλώματα που μπορώ να ελέγξω :D :D

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel