22 Ιανουαρίου 2011 #1 I ilias Μηνύματα 1.722 Reaction score 173 Ενδιαφερουσα τεχνικη, ωραιο αποτελεσμα. Δεν χρειαζεται εξειδικευμενο ή ακριβο εξοπλισμο, αλλα τεχνικη... Όποιος γνωριζει, ας συμπληρωσει, προτεινει, σχολιασει, διορθωσει... Βουδαπεστη
Ενδιαφερουσα τεχνικη, ωραιο αποτελεσμα. Δεν χρειαζεται εξειδικευμενο ή ακριβο εξοπλισμο, αλλα τεχνικη... Όποιος γνωριζει, ας συμπληρωσει, προτεινει, σχολιασει, διορθωσει... Βουδαπεστη
22 Ιανουαρίου 2011 #3 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.088 Reaction score 30.658 Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Ηλία καλά τα κατάφερες ε; Ωραίες. Εγώ δε λέω διότι δεν ξέρω. Ακόμη μαθαίνω.
Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Ηλία καλά τα κατάφερες ε; Ωραίες. Εγώ δε λέω διότι δεν ξέρω. Ακόμη μαθαίνω.
25 Ιανουαρίου 2011 #5 N NickKoutoulas Μηνύματα 196 Reaction score 3 Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Εξαιρετικές Ηλία! Θα ήθελα να τις δω και λίγο μεγαλύτερες.
25 Ιανουαρίου 2011 #6 N NickKoutoulas Μηνύματα 196 Reaction score 3 Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Από τον αγώνα της Formula 1 στην πίστα της Κων/πολης από τη θέση που καθόμουν. Δείτε το στη μεγάλη ανάλυση. Nikon D700 + 35-70mm f/2.8 Istanbul Park 2010 Panorama - Silver Tribune 8 Stand
Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Από τον αγώνα της Formula 1 στην πίστα της Κων/πολης από τη θέση που καθόμουν. Δείτε το στη μεγάλη ανάλυση. Nikon D700 + 35-70mm f/2.8 Istanbul Park 2010 Panorama - Silver Tribune 8 Stand
25 Ιανουαρίου 2011 #7 N NickKoutoulas Μηνύματα 196 Reaction score 3 Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Κι ακόμη μια από τα Ιωάννινα. Βάζω κι από το NoviSad απλά να υπάρχει στο θέμα. Novi Sad, Liberty Square Panorama
Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Κι ακόμη μια από τα Ιωάννινα. Βάζω κι από το NoviSad απλά να υπάρχει στο θέμα. Novi Sad, Liberty Square Panorama
25 Ιανουαρίου 2011 #8 Kotsidis John Photography Moderator Μηνύματα 14.359 Reaction score 37.155 Μπραβο ρε παιδια!
25 Ιανουαρίου 2011 #9 I ilias Μηνύματα 1.722 Reaction score 173 Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Ευχαριστω παιδια... Νικο, αυτη απο το Νοβισαντ ειναι με καθετα καδρα? Αυτη απο Κων/πολη ειναι με τριποδο?
Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Ευχαριστω παιδια... Νικο, αυτη απο το Νοβισαντ ειναι με καθετα καδρα? Αυτη απο Κων/πολη ειναι με τριποδο?
26 Ιανουαρίου 2011 #10 N NickKoutoulas Μηνύματα 196 Reaction score 3 Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Όχι είναι κανονικά με οριζόντιο κάδρο στα 16mm (σε Full Frame). Γι' αυτό και η παραμόρφωση. Στην Κων/πολη είναι στο χέρι. Απλά κι εγώ δεν περίμενα τέτοια απίστευτη δουλειά στην ένωση των φωτογραφιών που έκανε το Panorama Maker.!
Απάντηση: Πανοραμικες...!!! Όχι είναι κανονικά με οριζόντιο κάδρο στα 16mm (σε Full Frame). Γι' αυτό και η παραμόρφωση. Στην Κων/πολη είναι στο χέρι. Απλά κι εγώ δεν περίμενα τέτοια απίστευτη δουλειά στην ένωση των φωτογραφιών που έκανε το Panorama Maker.!