Παντρεύεται ο Elton John !!

Reaction score
23
Ο Sir. Elton John σύμφωνα με πληροφορίες θα παντρευτεί ......τον Ντέιβιντ Φούρνις μέσα στις γιορτές. Οταν ο Φούρνις ρωτήθηκε πρόσφατα για τον γάμο του με τον βρετανό εκκεντρικό καλλιτέχνη αυτός απάντησε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι ότι είναι προγραμματισμένος για τις 21 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ITV.com η γαμήλια τελετή θα γίνει στα πλαίσια φιλανθρωπικής εκδήλωσης του ιδρύματος για το AIDS, του Σερ Ελτον Τζον στην Νέα Υόρκη.

Οταν το πρωτοδιάβασα έπαθα σοκ καθώς νόμισα πως θα παντρευόταν με ...γυναίκα!!

Και μια που το έφερε η κουβέντα το Elton John είναι ψευδώνυμο , ξέρει κανείς πως το απέκτησε ?

Υ.Γ. Εχει καποια "σχέση" με το γεγονός του γάμου...... :mrgreen:

Reaction score
51
Και μια που το έφερε η κουβέντα το Elton John είναι ψευδώνυμο , ξέρει κανείς πως το απέκτησε ?
:
Πρόκειται για τον κύριο Reginald Dwight.
Το 'ονομα του όπως και οι Pink Floyd , το πήρε από 2 Εγγλέζους μουσικούς τους Elton Dean και John Baldry. :wink:

Ο κ.Ελτον το 1984 παντρεύτηκε την Renate Blauer!! μηχανικό ήχου σε έναν δίσκο του!!

και χωρισαν το 1988. Της πλήρωσε 10 εκατομμύρια λίρες!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τώρα με το καινούργιο του ταίρι!

Πραγματικοί Rocket MEN!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Προσωπικά το όλο concept μου φαίνεται απωθητικό. Ωστόσο, από τα λίγα που είμαι σε θέση να ξέρω μια και το καλλιτεχνικό κουτσομπολιό δεν είναι το φόρτε μου, πιστεύω ότι ο Elton John, με τη θαρραλέα αλλά ταυτόχρονα διακριτική στάση που έχει και βγάζει και προς τα έξω ως προς την προσωπική του ζωή - ας μην ξεχνάμε ότι η σχέση του με τη νύφη (ή γαμπρό..) είναι μακροχρόνια και ο άνθρωπος δεν αναλώνεται σε άγρα τεκνών - μπορεί επάξια να χαρακτηριστεί ομοφυλόφιλος και όχι π..........

Reaction score
7
Αχ, μπραβο παιδια. Με το καλο...
Επιτελους να το αποκαταστησει το παιδι...
Τοσα χρονια...
Τι θα λενε οι γυρω....
Αντε και καλους απογονους...

Να υποθεσω οτι ο Κουγιας δεν ακουει Elton...
(θα τη φαω τη μηνυσουλα καποια στιγμη, αλλα ποτε θα ειναι. Ολο τον μελεταω τον πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο Αλεξης...)

Reaction score
23
Πρόκειται για τον κύριο Reginald Dwight.
Το 'ονομα του όπως και οι Pink Floyd , το πήρε από 2 Εγγλέζους μουσικούς τους Elton Dean και John Baldry.
Οι δύο κύριοι που "έδωσαν" το όνομα στον καλλιτέχνη , του "έδωσαν" και κάτι άλλο :mrgreen: καθώς ήταν οι 2 πρώτοι του εραστές :!:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Οι δύο κύριοι που "έδωσαν" το όνομα στον καλλιτέχνη , του "έδωσαν" και κάτι άλλο  :mrgreen:  καθώς ήταν οι 2 πρώτοι του εραστές :!:
Μη βάζεις ιδέες, γιατί θ' αρχίσουν να μετονομάζονται διάφοροι celebrities και άλλοι κύριοι-πρόσωπα της επικαιρότητας :wink: και θα χάσουμε τ' αυγά και τα πασχάλια..

Reaction score
4.401
Εγώ, πάντως, του εύχομαι τα καλύτερα. Έχει φτιάξει υπέροχα τραγούδια. Και τον πάω γενικά.

V

VIDEOMIX

Guest
Τώρα με το καινούργιο του ταίρι!
Φαίνεται ξεκάθαρα ποιος παίζει τον ρόλο της γυναίκας και ποιός του "άνδρα". (Ας πούμε άνδρα, τέλος πάντων.) :?

Αλήθεια Διονύση λες οτι περίμενες πως παντρεύεται γυναίκα, η πλάκα κάνεις; :roll:

Reaction score
23
Οπως διάβασα την είδηση το πρώτο πράγμα που μου πήγε στο μυαλό είναι ένας σύνηθισμένος γάμος ανδρός με γυναίκα.
Αυτό ήταν και ο λόογς του αρχικού μου ξαφνιάσματος!!

Στην συνέχεια φυσικά όλα πήγαν στην θέση τους!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm