Παοκ

Μηνύματα
252
Reaction score
6
Καλη τυχη θελω να ευχηθω στον ΠΑΟΚ ο οποιος αντιμετωπιζει σημερα τη Μακαμπι. Μακαρι να παρει την προκριση στους ομιλους του champions leage για πρωτη φορα στην ιστορια του.

Αντε Παοκαρα.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Καλη τυχη ολοψυχα και απο εμενα!
Εδω που τα λεμε απο το να βλεπουμε τους...παλαι ποτε πρωταθλητες και γνωστους ανα την Ευρωπη με την ονομασια ...SEVEN χιλιες φορες τον ΠΑΟΚ.

Μην πειτε κουβεντα, απλα δεν κρατηθηκα :lol:
 

Μηνύματα
195
Reaction score
32
Με ευλογιες δε βαφονται τ΄αυγα.

700 χρονια περιμεναμε να παιξουμε στο τσαμπιονς ληγκ και φετος που ηρθαν ολα βολικα την καναμε...

Η γραφικη πτυχη της υποθεσης ειναι οτι αν πιστευε τοσο πολυ στη βοηθεια των υπερφυσικων δυναμεων ο Αγγελος θα επρεπε να καλεσει το Ρεχ-αγγελο (με διαπιστευμενα προσοντα στην τυχη) να ευλογισει την ομαδα κι οχι τον Ανθιμο. Την ειδαμε την ...γκαντεμια-οχι οτι παιξαμε και σπουδαια μπαλα. Πριν το Ισραηλ παντως θα προτεινα καμμια προπονηση παραπανω αντι για καμμια επισκεψη στο Χριστοδουλο (ειναι λιγο ανωτερος και ισως αυτουνου ...πιασει η ευλογια)
Τεσπα. Δυσκολα τα πραγματα αλλα ΠΑΟΚ ειναι αυτος μπορει να το κανει το θαυμα του (αρκει να μην το περιμενει απο την ....Παναγια)
 

Μηνύματα
195
Reaction score
32
To αλλο παλι με τον Λουκα?

Που τον βαλαμε στην δεκαοκταδα ενω ηταν τιμωρημενος? Τωρα κινδυνευευουμε να τιμωρηθουμε με 3-0 για τον πρωτο αγωνα. Και να νικουσε με σκορ προκρισης δηλαδη παλι θα αποκλειονταν εξαιτιας της επιπολαιοτητας (να μην πω τιποτα αλλο ) καποιων ανευθυνων υπευθυνων. Για ενα τοσο σημαντικο γεγονος.

Σοβαροτης μηδεν. Ανευθυνοτητα απειρη.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.575
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top