10 Φεβρουαρίου 2005 #2 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 Γιαυτό όλοι οι παπάδες θα πάρουν (καθ' υποχρέωσην) SAAB cabrio για να έχουν καλύτερη επαφή, χωρίς παρεμβολές με τον Θεό!!!
Γιαυτό όλοι οι παπάδες θα πάρουν (καθ' υποχρέωσην) SAAB cabrio για να έχουν καλύτερη επαφή, χωρίς παρεμβολές με τον Θεό!!!
11 Φεβρουαρίου 2005 #3 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 Γιάννης Δημητρόπουλος @ Thu Feb 10 said: Γιαυτό όλοι οι παπάδες θα πάρουν (καθ' υποχρέωσην) SAAB cabrio για να έχουν καλύτερη επαφή, χωρίς παρεμβολές με τον Θεό!!! Click to expand... ο Θεός θα θέλει όμως να επικοινωνήσει μαζί τους???
Γιάννης Δημητρόπουλος @ Thu Feb 10 said: Γιαυτό όλοι οι παπάδες θα πάρουν (καθ' υποχρέωσην) SAAB cabrio για να έχουν καλύτερη επαφή, χωρίς παρεμβολές με τον Θεό!!! Click to expand... ο Θεός θα θέλει όμως να επικοινωνήσει μαζί τους???
12 Φεβρουαρίου 2005 #4 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 Θα τους πει...... "ΑΣΕ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗ" (........και θα σου στείλω εγώ έναν κεραυνό, μούρλια!!)
Θα τους πει...... "ΑΣΕ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗ" (........και θα σου στείλω εγώ έναν κεραυνό, μούρλια!!)
13 Φεβρουαρίου 2005 #5 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 μπα δεν τους πιάνουν αυτά... τους προστατέυι ο "άλλος"....