Παράκληση για δείγματα από κάμερα

Reaction score
3
Θα ήθελα να παρακαλέσω, όποιο μέλος έχει την δυνατότητα και μπορεί, να ανεβάσει κάποιο δείγμα βίντεο από την κάμερά του.
Πιο συγκεκριμένα, από Sony CX550, Panasonic TM700 ή Canon HFS-20 (ή 21 ή200).
Θα προτιμούσα σε εξωτερικό χώρο και θα με διευκόλυνε ο ήχος να είναι σε Dolby 5.1 (για τις Sony & Panasonic. Εκτός κι αν κάποιος έχει για την Canon το SM-V1 Dolby 5.1 μικρόφωνο).
Θέλω να κάνω ένα πείραμα.

Μην φοβάστε δεν πρόκειται να ανατινάξω κάτι:114:
Ευχαριστώ
Κων/νος

Reaction score
0
Απάντηση: Παράκληση για δείγματα από κάμερα

Θα ήθελα να παρακαλέσω, όποιο μέλος έχει την δυνατότητα και μπορεί, να ανεβάσει κάποιο δείγμα βίντεο από την κάμερά του.
Πιο συγκεκριμένα, από Sony CX550, Panasonic TM700 ή Canon HFS-20 (ή 21 ή200).
Θα προτιμούσα σε εξωτερικό χώρο και θα με διευκόλυνε ο ήχος να είναι σε Dolby 5.1 (για τις Sony & Panasonic. Εκτός κι αν κάποιος έχει για την Canon το SM-V1 Dolby 5.1 μικρόφωνο).
Θέλω να κάνω ένα πείραμα.

Μην φοβάστε δεν πρόκειται να ανατινάξω κάτι:114:
Ευχαριστώ
Κων/νος
Δες αυτό

Reaction score
3

Ευχαριστώ και τους 2 σας.
Θα σας πω λοιπόν τι πείραμα θέλω να κάνω:
Θα χρησιμοποιήσω τα δείγματα για να συγκρίνω την ποιότητα της εικόνας, αν υπάρχουν ορατά Pixels και θα δοκιμάσω και τον διαχωρισμό των καναλιών για αυτά που έχουν εξακάναλο ήχο.
Βέβαια έχω και άλλες απορίες, αλλά περιμένω να γράψει κάποιο μέλος τις εντυπώσεις του από την κάμερα που έχει αγοράσει.
Και μακάρι να είναι με το στυλ του Γιάννη (δηλαδή αναλυτικότατες).

Reaction score
3

Τώρα θα ρωτήσετε και γιατί θα τα κάνω όλα αυτά;
Γιατί αν και δεν ενδιαφέρομαι (δεν καίγομαι άμεσα) για να πάρω μια HD κάμερα, θέλω να ξέρω από πριν πως θα γίνει η όλη διαδικασία λήψης - μεταφοράς στον Η/Υ και στο κάψιμο σε δισκάκι (BLu ray ή DVD).

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.497