Παρέδωσε το πνεύμα το PS3 μου?

Reaction score
134
Χτες ήταν μια κακή μέρα καθώς πολύ φοβάμαι ότι το PS3 μου τα έπαιξε.Εκεί που έπαιζα God of war 3 ξαφνικά η κονσόλα πάγωσε,έκλεισε και μετά από 3 μπιπ το κόκκινο φωτάκι άρχισε να αναβοσβήνει.Κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα μπαίνει κανονικά στο XMB και μετά από μερικά δευτερόλεπτα παγώνει και κλείνει και το κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει.Κίτρινο λαμπάκι δεν μου ανάβει καθόλου.Κατευθείαν κόκκινο.

Πάντα το πρόσεχα το PS3 μου.Το έχω σε σημείο που πέρνει αρκετό αέρα και σχεδόν πάντα ανοίγω το air condition(το καλοκαίρι) όταν το χρησιμοποιώ ενώ όταν δεν το χρησιμοποιούσα το σκέπαζα για να μην γεμίζει σκόνη.Από τότε που το αγόρασα (καλοκαίρι του 2007,60GB μοντέλο) ποτέ δεν μου παρουσίασε το παραμικρό και δεν είχα καμία ένδειξη ότι δεν πάει κάτι καλά.Ήταν εντελώς ξαφνικό.

Το ερώτημα που έχω είναι το εξής.Επειδή να το ανοίξω μόνος μου δεν παίζει να το πάω στην Sony ή υπάρχει ελπίδα να το φτιάξω και κάπου αλλού?Εφόσον η κονσόλα έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα να θεωρήσω δεδομένο ότι όλα τα αρχεία που είχα μέσα (saves κλπ κλπ) θα χαθούν?Δεν υπάρχει τρόπος να τα κάνω backup?

Αν γνωρίζει κάποιος τι να κάνω ας βοηθήσει...:104:

Reaction score
0
Θα πρότεινα να μην κάνεις τίποτα μόνος σου.
Αν το πας στην εταιρεία Cometron που έχει το Service των PS3 θα στο αλλάξουν έναντι αμοιβής, νομίζω 150 ευρώ, για την ακρίβεια θα πάρεις ένα καινούργιο (ανακατασκευασμένο) με εγγύηση για ένα χρόνο.
Εννοείται ότι backup θα πρέπει να κάνεις μόνος σου, αν δεν μπορείς επειδή δεν ανοίγει, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις το δίσκο, να τον συνδέσεις, μέσω εξωτερικής θήκης, στο pc σου και να πάρεις backup. Στην συνέχεια τον βάζεις πίσω και το πας στην εταιρεία που σου είπα.
Καλή συνέχεια ...!

Reaction score
134
Backup δυστηχώς δεν γίνεται έτσι.Αν δεν γίνει μέσω της κονσόλας τότε χάθηκαν όλα δυστηχώς.Είναι ασφαλισμένα όλα τα αρχεία και δεν τα βλέπει ένα pc.

Τελικά το πήγα στην ebw και μου είπαν ότι θα μου το αντικαταστήσουν με καινούργιο (μάλλον ανακασκευασμένο) στην τιμή των 90€.

Reaction score
51
Απάντηση: Παρέδωσε το πνεύμα το PS3 μου?

Και γιατί δεν ζητάς να βάλουν στο καινούριο (ανακατασκευασμένο) τον σκληρό του παλιού?
& δεν θα χάσεις τα αρχεία σου.....

Reaction score
134
Re: Απάντηση: Παρέδωσε το πνεύμα το PS3 μου?

Και γιατί δεν ζητάς να βάλουν στο καινούριο (ανακατασκευασμένο) τον σκληρό του παλιού?
& δεν θα χάσεις τα αρχεία σου.....
Γιατί με το που μπει ο σκληρός στο άλλο ps3 αμέσως γίνεται format στον δίσκο.Το άλλο ps3 δεν μπορεί να δει τα δεδομένα από το προηγούμενο ps3.Κάθε κονσόλα έχει κλειδώσει τα δεδομένα της τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο από την ίδια κονσόλα.Ο μόνος τρόπος να περάσεις δεδομένα από την μία στην άλλη είναι μέσω της λειτουργίας backup που διαθέτει το ps3.Οπότε από την στιγμή που η κονσόλα πέθανε το ίδιο συνέβη και με τα δεδομένα :104:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.553
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72