- Reaction score
- 23.117
Με αυτό το μήνυμα σας ζητώ να αφαιρέσετε το όνομά μου από τους διαχειριστές της παρούσας κατηγορίας, καθώς και όλα τα διαχειριστικά προνόμια που έχω μέσα στο avsite.gr.
:bravo:Μετά από βαθιά περισυλλογή αρκετών ημερών ώστε η συζήτηση να γίνει με ηρεμία και ψυχραιμία η Διαχειριστική ομάδα του avsite.gr αποφάσισε:
1. Λόγω της ιδιαίτερης τιμής που απολαμβάνει η ιστορική πόλη του Βόλου καθώς διοργανώνει τον Τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στον οποίο αγωνίζονται ο αγαπημένος μου Παναθηναικός και η αγαπημένη του Κώστα Κόγια ομάδα της Λάρισας,
2. Λόγω του συναισθηματικού μου δεσμού με τον Βόλο (υπηρέτησα στην ηρωική 111 ΠΜ),
3. Λόγω του συναισθηματικού δεσμού του Global με τον Βόλο (τσιπουράδικα),
η παραίτηση του διακεκριμένου δημότη Βόλου κ. Κόγια δεν μπορεί να γίνει δεκτή...
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr
Ετσι μπραβο!!!:bravo::bravo::bravo:Μετά από βαθιά περισυλλογή αρκετών ημερών ώστε η συζήτηση να γίνει με ηρεμία και ψυχραιμία η Διαχειριστική ομάδα του avsite.gr αποφάσισε:
1. Λόγω της ιδιαίτερης τιμής που απολαμβάνει η ιστορική πόλη του Βόλου καθώς διοργανώνει τον Τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στον οποίο αγωνίζονται ο αγαπημένος μου Παναθηναικός και η αγαπημένη του Κώστα Κόγια ομάδα της Λάρισας,
2. Λόγω του συναισθηματικού μου δεσμού με τον Βόλο (υπηρέτησα στην ηρωική 111 ΠΜ),
η παραίτηση του διακεκριμένου δημότη Βόλου κ. Κόγια δεν μπορεί να γίνει δεκτή...
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr
Μετά από βαθιά περισυλλογή αρκετών ημερών ώστε η συζήτηση να γίνει με ηρεμία και ψυχραιμία η Διαχειριστική ομάδα του avsite.gr αποφάσισε:
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr
Διοτι ο Μπλατσιος εχει και ενα "Α" σωμα να συντηρησει:happy_5:Και πως το δέχτηκε να παίρνει λιγότερα ακόμα και από τον Μπλάτσιο ? :cool_4:
:happy_5: :happy_5: :crazy_3: :happy_5: :happy_5:Πάντως έχει πλάκα. Στα unread posts είναι κατά σειρά:
-Παραιτούμαι!
-Επιτέλους τον παραίτησαν!
:happy_5:
Ναι, είδαμε πόσα έδεινες σε εμένα! :happy_5:Διοτι ο Μπλατσιος εχει και ενα "Α" σωμα να συντηρησει:happy_5:
Στο AVSite ειμαστε δικαιοι και το γνωριζουν απαντες:cool_4: