Παραιτούμαι

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.117
Με αυτό το μήνυμα σας ζητώ να αφαιρέσετε το όνομά μου από τους διαχειριστές της παρούσας κατηγορίας, καθώς και όλα τα διαχειριστικά προνόμια που έχω μέσα στο avsite.gr.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
θα παρακαλούσα να ηρεμήσουμε το Σ/Κ που έρχεται και να σκεφτούμε όλοι νηφάλια.

Εγώ από την πλευρά μου, την Δευτέρα το πρωί θα γράψω ξεκάθαρα την άποψή μου και πιστεύω ότι θα αποδώσω τα "του Καίσαρος τω Καίσαρι".

Μέχρι τότε παρακαλώ σκεφτείτε νηφάλια...

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μετά από βαθιά περισυλλογή αρκετών ημερών ώστε η συζήτηση να γίνει με ηρεμία και ψυχραιμία η Διαχειριστική ομάδα του avsite.gr αποφάσισε:

1. Λόγω της ιδιαίτερης τιμής που απολαμβάνει η ιστορική πόλη του Βόλου καθώς διοργανώνει τον Τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στον οποίο αγωνίζονται ο αγαπημένος μου Παναθηναικός και η αγαπημένη του Κώστα Κόγια ομάδα της Λάρισας,

2. Λόγω του συναισθηματικού μου δεσμού με τον Βόλο (υπηρέτησα στην ηρωική 111 ΠΜ),

3. Λόγω του συναισθηματικού δεσμού του Global με τον Βόλο (τσιπουράδικα),

η παραίτηση του διακεκριμένου δημότη Βόλου κ. Κόγια δεν μπορεί να γίνει δεκτή...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Reaction score
13
Μετά από βαθιά περισυλλογή αρκετών ημερών ώστε η συζήτηση να γίνει με ηρεμία και ψυχραιμία η Διαχειριστική ομάδα του avsite.gr αποφάσισε:

1. Λόγω της ιδιαίτερης τιμής που απολαμβάνει η ιστορική πόλη του Βόλου καθώς διοργανώνει τον Τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στον οποίο αγωνίζονται ο αγαπημένος μου Παναθηναικός και η αγαπημένη του Κώστα Κόγια ομάδα της Λάρισας,

2. Λόγω του συναισθηματικού μου δεσμού με τον Βόλο (υπηρέτησα στην ηρωική 111 ΠΜ),

η παραίτηση του διακεκριμένου δημότη Βόλου κ. Κόγια δεν μπορεί να γίνει δεκτή...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr
:bravo:

Reaction score
4

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr
Ετσι μπραβο!!!:bravo::bravo::bravo:
Οχι ο καθενας να κανει οτι γουσταρει εδω μεσα......:happy_5:
Να εχουμε και εναν ανθρωπο να πανυγηρισουμε το κυπελλο της λαρισας βρε αδερφε......:smoking:

Reaction score
3.579

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Και πως το δέχτηκε να παίρνει λιγότερα ακόμα και από τον Μπλάτσιο ? :cool_4:

Reaction score
164
Πάντως έχει πλάκα. Στα unread posts είναι κατά σειρά:
-Παραιτούμαι!
-Επιτέλους τον παραίτησαν!
:happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Και πως το δέχτηκε να παίρνει λιγότερα ακόμα και από τον Μπλάτσιο ? :cool_4:
Διοτι ο Μπλατσιος εχει και ενα "Α" σωμα να συντηρησει:happy_5:
Στο AVSite ειμαστε δικαιοι και το γνωριζουν απαντες:cool_4:

Reaction score
164
Διοτι ο Μπλατσιος εχει και ενα "Α" σωμα να συντηρησει:happy_5:
Στο AVSite ειμαστε δικαιοι και το γνωριζουν απαντες:cool_4:
Ναι, είδαμε πόσα έδεινες σε εμένα! :happy_5:

Reaction score
7
Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έχω γίνει συντονιστής...Αν πάει ο μισθός με βάση τα κιλά...Θα με πλήρωνε ο σΚαφάτος έναν Qualia τον μήνα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas